DYRK LIGE DEN PRÆMIE!

Swift Sport er hurtig som et lyn og spækket med fede features, der vil gøre enhver nabo gul af misundelse. Og så kan den blive din! Under hver af sæsonens Formel 1-løb, kan du quizze med på TV3 Sport's Formel 1 facebook side og derved få chancen for at vinde en spritny Swift Sport til en værdi af 225.000 kr.

SWIFT FOR ENHVER SMAGSuzuki Swift 4


Alle Swift-modeller i det nye program er lettere, lavere, bredere og frækkere end nogensinde. Køreglæden er naturligvis i højsædet – som altid. Så selvfølgelig fås Swift med Suzukis originale Boosterjet turbomotor.

Klima og økonomi er der dog også tænkt på. Swift kører nemlig langt på literen til fornuftige penge og fås også som hybrid. Men uanset hvilken Swift, du drømmer om, så står den klar i fedt design og byder på både ny teknik, nyt udstyr og top avanceret sikkerhed. Kort sagt: Med Swift får du mere køreglæde end nogensinde, og priserne starter fra kun 134.000 kr.

Swift Sport er nyudviklet med kun én ting for øje: At opnå de bedste køreegenskaber. 140 turboheste og et moment på 230 Nm og bringer dig fra 0 til 100 km/t på 8,1 sekund.

6-trins sportsgearkassen sørger for hurtige gearskift hele vejen til topfarten på 210 km/t, mens sportsundervognen med Monroe-støddæmpere sikrer, at der i hvert fald ikke bliver lagt en dæmper på køreglæden.

Det rendyrkede sportsdesign er fuld af frække detaljer– fra sportsfront til hækspoiler ude som inde. Både sikkerhedspakke og udstyrsliste har også fået fuld gas.

FULDBLODS KØREGLÆDE
207

 

Swift Sport Vind AIAIAI 

Suzuki Swift Sport Cutout 400Px

SÅDAN VINDER DU!
Under hvert Grand Prix i Formel-1 sæsonen kan du quizze med TV3-værterne Peter Palshøj og Nicolas Kiesa på TV3 Sports Formel 1 side på Facebook. Du skal være dygtig til at forudse, hvad der sker under løbet og er du den bedste får du et par turbofede hovedtelefoner fra AIAIAI og dermed et lod i konkurrencen om en spritny Swift Sport.

Swift Sport vinderen findes i forbindelse med årets sidste Formel 1-løb den 1. december 2019 og får direkte besked. Held og lykke!

Du kan tilmelde dig TV3 Sports nyhedsbrev og få information om, hvornår forudsigelsesquizzen starter. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Oplev Kiesa og Palshøj på slap line

Se hvad der kom ud af det, da Kiesa og Palshøj hyggede sig med en Suzuki Swift Sport på Sturup Raceway. Der kom 8 små film ud af mødet og du kan se dem alle nu. Det er er faktisk ret så underholdende.

Suzuki Webisodes Teaser

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK