Billige biler i flere størrelser

Hvis du leder efter en billig, men god bil, skal du tjekke udvalget hos Suzuki, der er verdens største producent af kompakte billige kvalitetsbiler. Vi har dem i flere størrelser - helt fra mikrobilen Celerio, den første mini-SUV Ignis, den nye og køreglade Suzuki Swift til den rummelige familiebil Baleno. Mere end 3 millioner bliver det faktisk til hvert år fra den store japanske koncern. Udover en lav indkøbspris får du også fordelen af, at bilerne kører langt på literen og derved tilgodeses af lave ejerafgifter samt en stærk garanti på 3 år/100.000 km på det mekaniske samt 12 års rustgaranti. 

Suzuki Celerio fra kr. 114.990
Med priser, der starter ved kun kr. 114.990 (inkl. levering 3.980 kr.) for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, bryder Celerio rammerne for hvad du kan forvente af en fabriksny billig bil. Alle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth og fjernbetjent centrallås. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" bil til en rigtig god pris. 

Samtidig er benzinøkonomien i Celerio klasseledende. Intet mindre. I Club og Exclusive udgaverne med Dualjet motor har Celerio markedets laveste forbrug med hele 20,8 km/l (ny, mere restriktiv og realistisk WLTP-norm ved blandet kørsel). Alle udgaver hører derfor til i den laveste ejerafgiftsklasse med en afgift på kun 500 kroner halvårligt (2019 sats).

Forfra 450px

127 450Px

Se mere om Celerio modellen her!

 


Suzuki Swift fra kr. 133.9900

Den nye Suzuki Swift får humøret til at lette. Med sin nyudviklede letvægtsplatform har den smidt hele 120 kg, selv om den er tungt pakket med fede features. Og med de ekstra centimeter i bredden giver designet også bredere smil. Den fås med 90 hk Dualjet-motor og med en 112 hk Boosterjet-turbomotor, der i den grad booster køreglæden. Begge findes endda i mild-hybrid-udgave, som er optur for både dig, benzinøkonomien og miljøet.

Selv om priserne begynder ved attraktive 133.990 kr. (inkl. levering 3.980 kr.) for den billigste Club version med 90 hk Dualjet motor, får du her et rigtig pænt udstyrsniveau. Fx er udstyr som aut. nødbremse, aktiv fartpilot, aircondition, cd-radio med Bluetooth, el-spejle med varme, centrallås, læderrat og el-ruder foran standard. 
Swift i Action udgave byder endvidere på multimediecenter med 7" farveskærm, DAB+ radio og bakkamera samt 16" alufælge, tågelygter for, sorte ruder bag og sædevarme. Her er priserne fra 150.990 kr. 

Swift Side 450Px

Se mere om Swift modellen her!

 

Ny bil fra ca. 1.400 kroner/måned inkl. 7 års garantiforsikring
Du kan få finansieret din nye Suzuki på meget attraktive vilkår og med en månedelig ydelse fra omkring 1.300 kroner (eksempel på en Celerio Club model). Og det er endda inkl. Drive7, der er en udvidet garantiforsikring som dækker i op til 7 år/150.000 km. Den giver dig ekstra tryghed i bilkøbet. Og hvis du vil have budgetsikkerhed kan du tegne en Suzuki Serviceaftale, hvor du for et fast månedligt beløb er sikret mod uforudsete udgifter til vedligeholdelse og reparation. Så er bilkøbet ikke alene billigt, men du får samtidig sikkerhed for at kende dine fremtidige udgifter. Tjek også vores gode forsikringstilbud, hvor du får den første måned gratis.  

Finansiering

Læs om vores vores attraktive billån inkl. 7 års garantiforsikring 

Se mere

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK