Ignis logo
Usædvanlig meget sin egen

Suzuki Ignis

er helt sin egen. Der findes ingen som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Ja, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Vi kalder den en mini-SUV. Og sådan en har man ikke lige set før. Den er kort sagt verdens første mini-SUV og helt sin egen. Og nu er hybrid-teknik endda blevet standard!
Fra kr. 137.990 (inkl. lev.)
Alternate Text

Se mere om hybrid-teknikken

Den første mini-SUV

Den nye Suzuki Ignis er usædvanlig meget sin egen. Der findes simpelthen ingen andre biler som den nye Ignis. Den er både en minibil, men mere potent end som så. Og en ægte SUV. Bare meget mindre og fiksere end de ellers store og tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Men den er altså god nok. Vi kalder den en mini-SUV. Og fra årskiftet 2020 har vi endda gjort hybrid-teknik til standard i alle versionerne med manuelt gear. 

Ignis er den første SUV i miniklassen - og det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. Vi har nemlig gennem mere end 50 år bevist vores styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers.  Selvom den er kompakt, er der god plads i kabinen, og du får også SUV værdierne med høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. Ignis fås også med firehjulstræk. Foruden et avanceret nødbremsesystem inkl. slingreadvarsel. Og med et lækkert multimediecenter. Og med et nyt fleksiblet bagsædearrangement, hvor du selv bestemmer, om du vil have ekstra plads på bagsædet eller i bagagerummet. 

Hit-modeller til specialpris
Vi har også Ignis-Hit lagerbiler til priser fra 127.000 kroner. Så længer lager haves. Se mere her!

Suzuki Hit Model Thumbnail Ignis

Praktisk og anvendelig

Alle Ignis modellerne er 5-dørs, og kabinen byder på en lang række praktiske egenskaber, der er med til at øge anvendeligheden i det daglige. Club modellen er 5-personers, mens Active og Adventure modellerne, grundet det smarte bagsædearrangement med 2 separate stole, er 4-personers.

Den nye platform og SUV opbygningen gør, at bilen er overraskende rummelig. Både i kabinen og i bagagerummet, der har pænt med plads til det daglige indkøb og weekendturen. Siddepositionen er et andet særkende ved Ignis. Den er højere end normalt, og forsæderne yder rigtig god støtte. Den højere sædeposition gør samtidig, at det er dejligt nemt at komme ind og ud af bilen - eller at montere en barnestol på bagsædet.

Lækkert udstyr

Ignis modellen er flot udstyret og byder på rigtig god værdi på pengene. Selv i den billigste Club model får du LED forlygter (køre-, nær- og fjernlys), aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Og i mellemmodellen Active AEB er Ignis også udstyret med lækkert udstyr som fx automatisk nødbremse inkl. vognbaneassistent og slingreadvarsel, multimediecenter med farveskærm, DAB radio og bakkamera samt sorte 16” alufælge, bagsæde med "slide" funktion og sorte skærmkanter samt tagræling. Topmodellen Adventure er endvidere med klimaanlæg, nøglefri betjening med trykknap start, læderrat, fartpilot samt navigation.  

Sikkerheden i top

Suzuki Ignis er konstrueret på en helt ny teknisk platform og med baggrund i Suzukis TECT koncept, der med en let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammer-systemet har Ignis allerede bevist sin styrke i Euro NCAPs kollisionstest. Og i alle modellerne (bortset fra Club) får man også et avanceret kamerabaseret nødbremsesystem, der reagerer på både fodgængere og biler. Det indeholder også vognbaneassistent og slingreadvarsel, og systemet er med til at minimere risikoen for, at uheld opstår og minimere følgeskaderne.
Pakken med automatisk nødbremsesystem kan bestilles til Club modellen for en beskeden merpris på 5.000 kroner. 

Multimedie-center

Ignis i Active og Adventure model er udstyret med den nyeste generation af Suzukis multimediecenter. Designet er bare flot, og den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio med DAB, musikafspilning via fx Bluetooth eller USB indgangen (ej cd afspiller), for Bluetooth telefoni samt for navigation (standard i Adventure). 

Det er også her, de levende billeder fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Og når Android Auto rulles ud over Danmark, er systemet også klar til at drage fordel af denne nye Android telefonopkobling.

Ignis i Club model er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller til en pris på ca. 9.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.  

Pris & Udstyr

Ignis modellen fås i 3 udstyrsvarianter og med en 4-cylindret 90 hk stærk Dualjet motor. Og Suzukis hybrid-teknik er standard i dem alle. Her kan du og se forskellene mellem modellerne.

Ignis Pris og udstyr

Ignis Tilbehør

IGNIS EKSTRAUDSTYR

Se det store udvalg af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her

Ignis ekstraudstyrs brochuren Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK