Verdens største producent af små biler

Suzuki er verdens største producent af små billige biler. Mere end 3 millioner kompaktbiler bliver det faktisk til hvert år fra den store japanske koncern. Udover en lav indkøbspris får du også fordelen af, at bilerne kører langt på literen og derved tilgodeses af lave ejerafgifter samt en stærk garanti på 3 år/100.000 km på det mekaniske, samt 12 års rustgaranti. 

Celerio modellen er et rigtigt godt eksempel på, hvorfor Suzuki er så gode til at lave mikrobiler. Den er nemlig ikke særligt lille og den opfører sig heller ikke som en lille bil. Og det til trods for, at den hører til i den såkaldte mikro-klasse. 

Mikrobilen med mest plads
Celerio har 5 døre og plads til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold. Faktisk opleves Celerio langt fra så snæver som andre nye mikrobiler.

Untitled 2 400PxStørst bagagerum
Med en volumen på 254 liter, er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split funktion (60/40), så du har endda mulighed for at udvide bagagerummet når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

11 Celerio Hatchopen 200Px

 


Længst på literen

Også når det gælder økonomien, er Celerio den nye duks i klassen. Med Suzukis unikke Dualjet motor, kører Celerio hele 20,8 km/l (ny, mere restriktiv og realistisk WLTP-norm ved blandet kørsel). Alle modeller hører derfor til i den billigste ejerafgiftsklasse til kun 500 kroner pr. halvår (2019 sats). 

001 1500 GLX 300Px

Bedste udstyrsliste
Selv i den billigste Celerio Club model er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, LED kørelys og el-ruder foran standard. Et uhørt højt udstyrsniveau til prisen på 114.990 kroner (inkl. levering 3.980 kr.). Og topmodellen Exclusive byder endvidere på fx alufælge, el-ruder bag, tågeforlygter og el-betjente sidespejle.

104 400Px

 

Trækker 400 kg
Som en af de meget få mikrobiler må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge Celerio, når du skal en tur på genbrugspladsen, i byggermarkedet, eller når der skal købes stort ind. Det gælder også for modellen med automatisk gearskift. Så også her er Celerio de andre små biler overlegen.

 

Celerio Med Trailer 440Px

 Se mere om Suzuki Celerio her

Finansiering

Læs om vores vores attraktive billån inkl. 7 års garantiforsikring 

Se mere

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK