Vitara logo
Mere SUV end nogensinde

Suzuki Vitara

er en skarp SUV i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Den har historien med sig, og i nyeste udgave stiller den op med et opgraderet design ude og inde, nye turbomotorer og masser af udstyr. Og nu kan du endda også få den med Suzukis 48V hybridteknik. Og du vælger selv om din Vitara skal trække på forhjulene eller alle 4. Et sted, den med garanti ikke trækker for meget, er i din tegnebog. Priserne starter nemlig fra under 198.000,-.
Fra kr. 197.990 (inkl. lev.)
Alternate Text

Vitara 1.4 fås nu med 48V hybridteknik

En ægte SUV

For 30 år siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen, der nu er nået til sin fjerde generation. Og i den nyeste version har Vitara fået en opgradering med turbomotorer, nye og skarpere designdetaljer ude og inde, mere sikkerhedsudstyr og nyt modelprogram. Og nu kan du endda også få Vitara med Suzukis 48V hybridteknik!

Med et elegant og stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Du kan få den med 112 eller 140 turbo-hk og som Hybrid udgave med 129 hk. Og i flere attraktive udstyrsvarianter. Som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip, hvis du vil være sikker på den mest optimale fremkommelighed under de fleste vej- og vejrforhold.

Gå på opdagelse her på siden og tag en Vitara prøvetur hos en Suzuki forhandler. Så vil du opleve, at den nye Vitara er mere SUV end nogensinde.

Hit-modeller til specialpris
Udover Cut-modellerne har vi også Vitara 1.4 Hit modeller til specialpris fra 228.000 kr. og så længe lager haves. Se mere her!

Vitara Hit Modelside

 

Turbo og Hybrid

Vitara fås med Suzukis avancerede turbo-benzin motorer på enten 112 eller 140 hk - og nu også med 129 hk og Hybridteknik. Boosterjet hedder motorerne, og de giver et dejligt kraftoverskud når der fx skal overhales og høj køreglæde i det daglige. Alligevel er benzinøkonomien ved blandet kørsel fornuftig og op til 16,3 km/l for 112 hk modellen, 13,4 km/l for 140 hk modellen og helt op til 17,5 km/l for Vitara Hybrid. Alle iflg. den nye, mere restriktive og realistiske WLTP-norm ved blandet kørsel.

Alle Vitara modellerne må trække 1.200 kg på krogen, og da den kan fås med det avancerede AllGrip Select 4WD system, kan den også klare de mest krævende udfordringer du måtte sætte den på. Vitara er nemlig en ægte SUV!

Læs mere om AllGrip systemet her.

Sikkerhed i top

Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed.

Det høje sikkerhedsniveau blev bekræftet, da EuroNCAP testede den nye Vitara da modellen kom frem i 2015. Her fik den testede model med automatisk nødbremse nemlig rigtig flotte karakterer i alle discipliner, og dermed de maksimale 5 stjerner. Det flotte resultat gælder alle Adventure modeller, Active modeller med AllGrip 4WD samt Active modeller med Hybrid.

Den nyeste Vitara model har endda fået opgraderet den automatiske nødbremse til et mere avanceret system, der også har fodgængergenkendelse og indeholder nye features som vognbaneassistent, skiltegenkendelse og slingreadvarsel.

Se EuroNCAP testen af Vitara her!

Multimediesystem

Vitara i Active og Adventure versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for DAB+ radioen, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller USB indgangen (ej cd), for Bluetooth telefoni samt for navigation (Adventure).

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

Vitara Club modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et Blaupunkt multimediecenter med 6" trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller til en pris på ca. 6.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.  


ALLGRIP SELECT 4WD

Med en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål.

Og har du planer om at udfordre den med vildere opgaver i terrænet, fås Vitara også med Suzukis avancerede AllGrip Select firehjulstræk. Det gør den til den mest alsidige og sikre bil, du kan tænke dig.

Systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Også Hill Descent Control, der gør det nemmere at køre ned af en stejl skråning er en del af AllGrip systemet.

Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset. 

Suzuki Vitara Allgrip Select
Suzukis 4WD system AllGrip fås både til Vitara med 1.0 og 1.4 Boosterjet motor og til den nye hybridmodel. Det avancerede system betjenes via en lille drejeknap mellem forstolene.

 

Suzuki Vitara Allgrip

Auto
I normalindstillingen "Auto" prioriterer AllGrip systemet god brændstoføkonomi, og firehjulstræk slås automatisk til, hvis systemet registrerer, at der er risiko for hjulspind. Med en såkaldt feed forward-funktion kan systemet "forudse" situationer med dårligt vejgreb og koble baghjulene ind, før hjulspind opstår.

Sport
Vælger du "Sport", forbedres svingegenskaberne ved, at Allgrip flytter en del af trækkraften til baghjulene. Derved er en større del af forhjulenes greb i underlaget til rådighed for styring. Samtidig ændres motorstyringen for hurtigere speederrespons og optimering af moment og acceleration.

Snow
AllGrip i "Snow" indstilling er det bedste valg til kørsel på glat eller løst underlag som fx sne og grus. I tilfælde af hjulspind reduceres motorkraften, mens et eller flere spindende hjul nedbremses. Det giver maksimal stabilitet og dermed kontrol med bilen.

Lock 
Lock" indstillingen kan bruges ved hastigheder op til 60 km/t for at komme fri af sne, mudder og sand. Her er firehjulstrækket "låst", og der sendes mere moment til baghjulene, mens ESP systemet forbedrer fremkommeligheden ved at nedbremse de spindende hjul. Samtidig opretholdes motorens moment for maksimal trækkraft. Ved valg af Lock kan Hill Decent Control også hjælpe dig sikkert ned af en stejl skrænt.

PRIS & UDSTYR

Vitara modellen fås i 3 udstyrsvarianter, med to turbo-benzinmotorer og med 2 eller 4-hjulstæk. Og du kan også få Vitara med automatgear. Her kan du se forskellen mellem hovedmodellerne. 

Vitara Pris og udstyr

EKSTRAUDSTYR TIL VITARA

Se det store udvalg af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her

Vitara ekstraudstyrs brochure Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK