En rendyrket offroader

Jimny

Den ikoniske offroader og verdens eneste mini, der kan kalde sig en rendyrket terrænbil er nu tilbage. I 50 år har Jimny krydset bjerge, floder og mudderhuller. Nu står den klar i fjerde generation. Fuld af rå charme og selvtillid. Skrappere i terrænet, smartere i byen og sikrere på vejen. Lige så kompromisløs som sine forgængere og mere trendy end nogensinde.

Fra kr. 229.990,-
inkl. levering

Se model

Mere SUV end nogensinde

Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV tilbage i 1988. Her 30 år efter præsenterer vi med stolthed den nye og opgraderede version af Vitara modellen. Med nye turbomotorer, federe udstyr, mere omfattende sikkerhedspakke og nyt, kraftfuldt design er Vitara som skabt til eventyr i den vilde natur og til misundelige blikke på villavejen. Den nye Vitara er mere SUV end nogensinde.

Fra kr. 197.990
inkl. levering

Se model

Mere køreglad end nogensinde

Swift

Den nye Suzuki Swift model er lettere, lavere, bredere og frækkere end dens succesfulde forgænger. Køreglæden er naturligvis i højsædet og den står klar i friskt design og med masser af nyt. Her er både ny teknik, ny turbomotor, nyt udstyr samt avanceret sikkerhedsudstyr. Og den er stadig supermini-klassens køreglade bilmodel.

Fra kr. 133.990
inkl. levering

Se model
Suzuki Hybrid Logo

Swift fås også med hybridteknik. Se mere her

Fuldblods køreglæde

Ny Swift Sport

Lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. Den nye Swift Sport sprudler af selvtillid, og den står klar i startboksen til en prøvetur ud over det sædvanlige. Swift Sport er køreglæde på højeste niveau og så er den fyldt med unikke detaljer og alt i udstyr.

Fra 224.990,-
inkl. levering

Se model

Bryder rammerne i klassen

Celerio

Celerio er mikro-klassens store, praktiske og økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, større bagagerum og mere udstyr end de fleste. Benzinøkonomien er på flotte 20,8 km/l iflg. den nye WLTP norm, og den må endda køre med en trailer. Celerio har simpelthen alt det, andre små bilmodeller ellers kun kan drømme om.

Fra kr. 114.990
inkl. levering

Se model

Usædvanlig meget at byde på

Baleno

Suzuki Baleno er en ny bil i kompaktklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr.

Fra kr. 139.990
inkl. levering

Se model
Suzuki Hybrid Logo

Baleno fås også med hybridteknik. Se mere her

Usædvanlig meget sin egen

Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de normalt set, tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Vi kalder den en mini-SUV. Og sådan en har man ikke lige set før. Den er kort sagt verdens første mini-SUV og helt sin egen.

Fra kr. 133.990
inkl. levering

Se model
Suzuki Hybrid Logo

Ignis fås også med hybridteknik. Se mere her

Usædvanlig skarp crossover

S-Cross

Suzuki S-Cross er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. I den nye model har fronten fået et mere markant design, under motorhjelmen ligger den nye Boosterjet turbomotor, og bilen er blevet opgraderet med mere udstyr.

Fra kr. 199.990
inkl. levering

Se model

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK