Bryder rammerne i klassen

Celerio

Celerio er mikro-klassens store, praktiske og økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, større bagagerum og mere udstyr end de fleste. Benzinøkonomien er på helt op til 27,8 km/l (Dualjet) og den må endda køre med en trailer. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om.

5-DØRS
Fra kr. 98.990

Se model

Mere køreglad end nogensinde

Swift

Den nye Suzuki Swift er lettere, lavere, bredere og frækkere end dens succesfulde forgænger. Køreglæden er naturligvis i højsædet og den nye model står klar i friskt design og med masser af nyt. Her er både ny teknik, ny turbomotor, nyt udstyr samt avanceret sikkerhedsudstyr. Og den er stadig supermini-klassens køreglade bil, hvor du både får et smil på læben under køreturen og god værdi for pengene.

5-DØRS
fra kr. 129.990

Se model

Usædvanlig meget at byde på

Baleno

Suzuki Baleno er en helt ny bil i kompaktklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr.

5-DØRS
Fra kr. 134.990

Se model

Usædvanlig meget sin egen

Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de normalt set, tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Vi kalder den en mini-SUV. Og sådan en har man ikke lige set før. Den er kort sagt verdens første mini-SUV og helt sin egen.

5-DØRS
Fra kr. 129.990

Se model

Usædvanlig meget SUV

Vitara

Suzuki Vitara er en skarp SUV i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder hyppigere end tankbesøgene. Og med priser fra kr. 190.000 trækker den ikke for meget i din tegnebog.

5-DØRS
Fra kr. 189.990

Se model

Usædvanlig skarp crossover

S-Cross

Suzuki S-Cross er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. I den nye model har fronten fået et mere markant design, under motorhjelmen ligger den nye Boosterjet turbomotor, og bilen er blevet opgraderet med mere udstyr.

5-DØRS
fra kr. 189.990

Se model

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK