Kompakt. SUV. Hybrid

Ignis

Mød den nye Suzuki Ignis! Verdens første mini-SUV er blevet endnu mere sin egen med nye flotte farver og frække detaljer ude og inde. Hybrid er standard, så Ignis nu kører endnu grønnere, når du skal ud i det blå. Sammen med den effektive hybridteknik følger fede features som fx Full LED for- og baglygter, tågelygter foran, el-ruder og el-spejle, aircondition og mere til.

Fra kr. 139.990
inkl. levering

Se model
Suzuki Hybrid Logo

Hybrid er standard i Ignis. Se mere her

Mere SUV end nogensinde

Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV tilbage i 1988. Her mere end 30 år efter står den nye og opgraderede version klar til et nyt årti. Med nye turbomotorer, federe udstyr, mere omfattende sikkerhedspakke og nyt, kraftfuldt design er Vitara som skabt til eventyr i den vilde natur og til misundelige blikke på villavejen. Og nu kan du endda også få den med 48V hybridteknik. Den nye Vitara er mere SUV end nogensinde.

Fra kr. 197.990
inkl. levering

Se model
Suzuki Hybrid Logo

Fås nu med 48V hybridteknik. Se mere her!

Usædvanlig skarp crossover

S-Cross

Suzuki S-Cross er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. Den rummer snildt hele familien og udstyrsniveauet er utrolig højt. Under motorhjelmen ligger en af Suzukis kraftfulde Boosterjet turbomotorer. Og nu kan du også få den med 48V hybridteknik!

Fra kr. 199.990
inkl. levering

Se model
Suzuki Hybrid Logo

Fås nu med 48V hybridteknik. Se mere her

Mere køreglad end nogensinde

Swift

Den nye Suzuki Swift er lettere, lavere, bredere og frækkere end dens succesfulde forgænger. Køreglæden er naturligvis i højsædet og den står klar i friskt design og med masser af nyt. Her er både ny teknik, nyt udstyr samt avanceret sikkerhedsudstyr. Og nu er Suzukis hybrid-teknologi endda også blevet standard på alle modeller med manuelt gear!

Fra kr. 142.990
inkl. levering

Se model
Suzuki Hybrid Logo

Hybrid er nu standard i Swift. Se mere her

Usædvanlig meget at byde på

Baleno

Suzuki Baleno er en rummelig familiebil i kompaktklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno i den topudstyrede Exclusive model byder nemlig på både flot design og god rummelighed samt sikkerheds- komfortudstyr i særklasse.

Fra kr. 169.990
inkl. levering

Se model

Bryder rammerne i klassen

Celerio

Celerio er mikro-klassens store, praktiske og økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, større bagagerum og mere udstyr end de fleste. Benzinøkonomien er på flotte 20,8 km/l iflg. den nye WLTP norm, og den må endda køre med en trailer. Celerio har simpelthen alt det, andre små bilmodeller ellers kun kan drømme om.

Fra kr. 114.990
inkl. levering

Se model

En rendyrket offroader

Jimny

I 50 år har Jimny krydset bjerge, floder og mudderhuller. Nu står den klar i fjerde generation. Fuld af rå charme og selvtillid. Skrappere i terrænet, smartere i byen og sikrere på vejen. Lige så kompromisløs som sine forgængere og mere trendy end nogensinde. Den ikoniske og rendyrkede offroader er tilbage.

Fra kr. 234.990,-
inkl. levering

Se model

Fuldblods køreglæde

Ny Swift Sport

Lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. Den nye Swift Sport sprudler af selvtillid, og den står klar i startboksen til en prøvetur ud over det sædvanlige. Swift Sport er køreglæde på højeste niveau og så er den fyldt med unikke detaljer og alt i udstyr.

Fra 224.990,-
inkl. levering

Se model

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK