S-Cross logo
Usædvanligt skarp crossover

Suzuki S-Cross

er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. I den nye model har fronten fået et mere markant design, under motorhjelmen ligger den nye Boosterjet turbomotor, og den er blevet opgraderet med mere udstyr. S-Cross har rigtig god plads i kabine og bagagerum, høj siddeposition, gode køreegenskaber og fremkommelighed samt en flot brændstoføkonomi.
Fra kr. 199.990 (inkl. lev.)

Skarp familie-crossover

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste opgaver.
I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer.

Under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr. Fx er Active modellen nu forsynet med både LED forlygter, multimedieanlæg med 7" farveskærm og bakkamera, mens Exclusive modellerne endvidere har radarbaseret sikkerhedsudstyr og navigation
Gå på opdagelse her på siden, og se selv, hvor meget crossover du får for pengene i en Suzuki S-Cross. Og tag gerne en prøvetur i bilen hos en forhandler og bliv overbevist om de stærke argumenter for S-Cross.

Turbokræfter & god økonomi

Den nye S-Cross model drives frem af Suzukis nyeste motorteknologi. Boosterjet hedder motorerne, der tilbydes i en 1.0 og en 1.4 version med hhv. 112 og 140 HK. Med turbolader leverer begge motorer et flot kraftoverskud - selv ved lave omdrejninger. Det giver friske køreegenskaber og høj køreglæde i det daglige. Og lige så vigtigt er det, at økonomien også er god. Her har 1.0 versionen en norm ved blandet kørsel på flotte 15,9 km/l, mens 1.4 modellen her hedder 15,4 km/l. Og det er vel at mærke iflg. den nye, mere restriktive og realistiske  WLTP-norm. 

Masser af udstyr

Alle S-Cross modellerne har et højt udstyrsniveau, hvor fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, fartpilot med hastighedsbegrænser, multijusterbart rat og ratbetjent radio med Bluetooth er standard i alle versioner. Og i programmet møder du også udstyr som LED forlygter, multimediecenter, bakkamera, nøglefri betjening og alu-fælge fra Active modellen, mens Exclusive også stiller op med automatisk nødbremsesystem, aktiv fartpilot og navigation.

Multimedie-center

Den nye S-Cross i Active og Exclusive version er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller) og for Bluetooth telefoni. Og i Exclusive modellerne endvidere for navigation.

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved hjælp af Apple CarPlay er det muligt via Bluetooth og USB stikket at spejle de nyeste iPhone telefoners skærm op på den store farveskærm. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

S-Cross Comfort modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her tilbydes et In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth og navigation til en pris på ca. 9.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren. 

Høj sikkerhed

Suzuki S-Cross er konstrueret til, at hele familien kan køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept (Total Effective Control Tecnology), der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Og med topkarakteren 5-stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten (2013) blev det bevist, at bilen klarede kravene med bravur. En medvirkende årsag hertil er, at S-Cross er forsynet med sikkerhedsudstyr som 7 airbags, ESP (ektronisk stabilitetsprogram), pedalsikkerhedssystem og andre funktioner, der optimerer nedbremsningen af bilen ved en faresituation. 
Du kan se selve EuroNCAP testen af S-Cross her.


Suzuki S Cross Allgrip 450Px

ALLGRIP SELECT 4WD

Du kan selvfølgelig også få S-Cross med Suzukis avancerede 4WD system AllGrip Select. 

Systemet arbejder sammen med bilens ESP, TCS og ABS system, ligesom der også måles på og justeres på speederrespons, styring og motorkarakteristik. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset. 

Der er fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene: 

1. Auto
I normalindstillingen "Auto" prioriterer AllGrip systemet god brændstoføkonomi, og firehjulstræk slås automatisk til, hvis systemet registrerer, at der er risiko for hjulspind. Med en såkaldt feed forward-funktion kan systemet "forudse" situationer med dårligt vejgreb og koble baghjulene ind, før hjulspind opstår.

 


2. Sport

Vælger du "Sport", forbedres svingegenskaberne ved, at Allgrip flytter en del af trækkraften til baghjulene. Derved er en større del af forhjulenes greb i underlaget til rådighed for styring. Samtidig ændres motorstyringen for hurtigere speederrespons og optimering af moment og acceleration.

3. Snow
AllGrip i "Snow" indstilling er det bedste valg til kørsel på glat eller løst underlag som fx sne og grus. I tilfælde af hjulspind reduceres motorkraften, mens et eller flere spindende hjul nedbremses. Det giver maksimal stabilitet og dermed kontrol med bilen.

4. Lock 
Lock" indstillingen kan bruges ved hastigheder op til 60 km/t for at komme fri af sne, mudder og sand. Her er firehjulstrækket "låst", og der sendes mere moment til baghjulene, mens ESP systemet forbedrer fremkommeligheden ved at nedbremse de spindende hjul. Samtidig opretholdes motorens moment for maksimal trækkraft. 

Suzuki Vitara Allgrip Select

PRIS & UDSTYR

S-Cross modellen fås i 3 udstyrsvarianter og med 2 Boosterjet turbo-benzin motorer. Her kan du se forskellene mellem modellerne:

S-Cross Pris og udstyr

EKSTRAUDSTYR TIL S-CROSS

Se udvalget af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her:

S-Cross ekstraudstyrs brochure Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK