S-Cross logo
Usædvanligt skarp crossover

Suzuki S-Cross

er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. Den har rigtig god plads i kabine og bagagerum og en behagelig høj siddeposition. Udstyrsniveauet er utrolig højt og under motorhjelmen ligger en af Suzukis kraftfulde Boosterjet turbomotorer. Og nu kan du også få den med 48V hybridteknik!
Fra kr. 199.990 (inkl. lev.)

Skarp familie-crossover

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste opgaver.

Under motorhjelmen ligger Suzukis Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Og nu kan du også få den med 48V hybrid-teknik, så du kan køre endnu længere på literen og nedsætte bilens CO2-udslip.

Alle S-Cross modellerne byder på usædvanlig meget udstyr og allerede fra Active niveau får du fx både LED forlygter, multimedieanlæg med 7" farveskærm og bakkamera, nøglefri betjening og 2-zoners klimaanlæg. Gå på opdagelse her på siden, og se selv, hvor meget crossover du får for pengene i en Suzuki S-Cross. Og tag gerne en prøvetur i bilen hos en forhandler og bliv overbevist om de stærke argumenter for S-Cross. 

 

Turbokræfter & Hybrid

Den nye S-Cross model drives frem af Suzukis nyeste motorteknologi. Boosterjet hedder motorerne, der tilbydes i en 1.0 og en 1.4 version med hhv. 112 og 140 HK. Med turbolader leverer begge motorer et flot kraftoverskud - selv ved lave omdrejninger. Det giver friske køreegenskaber og høj køreglæde i det daglige. Og lige så vigtigt er det, at økonomien også er god. Her har 1.0 versionen en norm ved blandet kørsel på flotte 15,9 km/l, mens 1.4 modellen her hedder 15,4 km/l. Og det er vel at mærke iflg. den nye, mere restriktive og realistiske  WLTP-norm. 

Masser af udstyr

Alle S-Cross modellerne har et højt udstyrsniveau, hvor fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, fartpilot med hastighedsbegrænser, multijusterbart rat og ratbetjent radio med Bluetooth er standard i alle versioner. Og i programmet møder du også udstyr som LED forlygter, multimediecenter, bakkamera, nøglefri betjening og alu-fælge fra Active modellen. Automatisk nødbremsesystem samt aktiv fartpilot er standard i Hybrid Active og i alle Exclusive og Adventure modeller. Og Adventure modellen byder også på et lækkert el-betjent panoramasoltag.

Multimedie-center

S-Cross i Active, Exclusive og Adventure version er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller) og for Bluetooth telefoni. Hybridmodellerne er forsynet med en DAB+ radio. Og i alle Exclusive og Adventure modeller er systemet endvidere udstyret med navigation (tilkøb til Active).

Det er også på skærmen, at billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved hjælp af Apple CarPlay er det muligt via Bluetooth og USB stikket at spejle de nyeste iPhone telefoners skærm op på den store farveskærm. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

S-Cross Comfort modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her tilbydes et In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth og navigation til en pris på ca. 9.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.

Høj sikkerhed

Suzuki S-Cross er konstrueret til, at hele familien kan køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept (Total Effective Control Tecnology), der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Og med topkarakteren 5-stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten (2013) blev det bevist, at bilen klarede kravene med bravur. En medvirkende årsag hertil er, at S-Cross er forsynet med sikkerhedsudstyr som 7 airbags, ESP, pedalsikkerhedssystem og andre funktioner, der optimerer nedbremsningen af bilen ved en faresituation. 

PRIS & UDSTYR

S-Cross modellen fås i 3 udstyrsvarianter og med 2 Boosterjet turbo-benzin motorer. Her kan du se forskellene mellem modellerne:

S-Cross Pris og udstyr

EKSTRAUDSTYR TIL S-CROSS

Se udvalget af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her:

S-Cross ekstraudstyrs brochure Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK