Økonomiske biler fra Suzuki

Hvis du leder efter en økonomisk og billig bil der kører langt på literen, skal du tjekke udvalget hos Suzuki, der er verdens største producent af små økonomiske kvalitetsbiler. Mere end 3 millioner bliver det faktisk til hvert år fra den store japanske koncern. 

Og med biler, der kører langt på literen og har lave ejerafgifter er totaløkonomien bare i orden. Det bevises også når fx Bilpriser.dk laver deres analyser. Fx med med 3. førstepladser til Suzuki i deres analyse af biler i mini-klassen fra 2018. Se mere om totaløkonomi analysen her!

Totaloekonomi 450X180


Suzuki Celerio kører længst på literen

Benzinøkonomien i Celerio er klasseledende. Intet mindre. Med den energieffektive Dualjet motor har Celerio nemlig markedets laveste forbrug med hele 20,8 km/l (ny, mere restriktiv og realistisk WLTP-norm ved blandet kørsel). Alle udgaver hører derfor til i den laveste ejerafgiftsklasse med en afgift på kun 500 kroner halvårligt (2020 sats). Og selv i daglig brug kører en Celerio langt på literen. Så hvis du leder efter en økonomisk bil er det oplagt at tjekke Celerio modellen. 

Forfra 450px
Med priser, der starter ved kun kr. 114.990 for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr får du rigtig meget bil for pengene med en Celerio. Allle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth og fjernbetjent centrallås. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de meget få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" og økonomiske bil til en rigtig god pris. 

Se mere om Suzuki Celerio her
 

Suzuki Swift Hybrid op til 20 km/l
Den køreglade Swift løfter humøret. Selvom den er tungt pakket med fede features, er den let, agil og økonomisk at køre i. Og fra 2020-årgangen har vi gjort Suzukis hybridteknologi til standard i alle modeller med manuelt gear. Her sørger et kompakt hybridsystem for, at du kan køre længere på literen og udlede mindre CO2 - især ved bykørsel. 

Swift Hybrid fås med den energieffektive Dualjet-motor med 90 hk eller med Boosterjet turbomotoren, der yder 112 hk. Benzinforbruget ved blandet kørsel iflg. den restriktive WLTP-norm er på hhv. 20,0 km/l og 18,4 km/l, og alle varianter er i energiklasse A+ med en halvårlig ejerafgift på kun 500 kr.

Swift Side 450Px 


Startprisen for Swift Hybrid er på kun 137.990 kr. for Club-modellen, og den inkluderer fx aircondition, el-ruder for, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og sidespejle med varme. Action AEB-versionen til 152.990 kr. byder også på automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, 16" alufælge, multimediesystem med DAB+ radio og Apple CarPlay, bakkamera og varme i forsæderne. Og i Exclusive-modellen får du også lækkerier som LED-forlygter, navigation, klimaanlæg og nøglefri betjening.

Se mere om Suzuki Swift her

Suzuki Baleno op til 19,4 km/l
Suzuki Baleno er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Her får du både stil, plads, power og grøn samvittighed til en attraktiv pris fra kr. 169.990 for Exclusive modellen, der simpelhen har alt i udstyr. 

Suzuki Baleno 1 450Px

Du kan vælge mellem to innovative og økonomiske motorer, der på sædvanlig Suzuki-manér byder på høje ydelser og et beskedent forbrug. En 1.2 Dualjet motor med 90 hk, der kører 18,6 km/l (ny WLTP-norm) ved blandet kørsel, en 1.0 Boosterjet turbo-benziner med 112 hk og en WLTP norm på 16,6 km/l. Alle Baleno varianterne hører til i energiklasse A+ med dertil hørende lav ejerafgift. Så med Baleno får du en rummelig familiebil der kører langt på literen.

Se mere om Suzuki Baleno her

Suzuki Hybridteknik
Suzukis smarte hybrid teknologi er standard i Suzuki Swift og Ignis modellen og fås også til Baleno. Det består af en lille el-motor, et 12V lithium-ion-batteri og et intelligent styresystem, der sørger for at opsamle, lagre og genanvende energi, som ellers går tabt. Økonomisk er det især en fordel ved megen bykørsel.

Se mere om Suzuki hybrid-systemet her

Finansiering

Læs om vores vores attraktive billån inkl. 7 års garantiforsikring 

Se mere

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK