Økonomiske biler fra Suzuki

Hvis du leder efter en økonomisk og billig bil der kører langt på literen, skal du tjekke udvalget hos Suzuki, der er verdens største producent af små økonomiske kvalitetsbiler. Mere end 3 millioner bliver det faktisk til hvert år fra den store japanske koncern. 

Og med biler, der kører langt på literen og har lave ejerafgifter er totaløkonomien bare i orden. Det bevises også når fx Bilpriser.dk laver deres analyser. Senest med 3. førstepladser til Suzuki i deres analyse af biler i mini-klassen. Se mere om totaløkonomi analysen her!

Totaloekonomi 450X180


Suzuki Celerio kører længst på literen

Benzinøkonomien i Celerio er klasseledende. Intet mindre. Med den energieffektive Dualjet motor har Celerio nemlig markedets laveste forbrug med hele 20,8 km/l (ny, mere restriktiv og realistisk WLTP-norm ved blandet kørsel). Alle udgaver hører derfor til i den laveste ejerafgiftsklasse med en afgift på kun 500 kroner halvårligt (2019 sats). Og selv i daglig brug kører en Celerio langt på literen. Så hvis du leder efter en økonomisk bil er det oplagt at tjekke Celerio modellen. 

Forfra 450px
Med priser, der starter ved kun kr. 114.990 for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr får du rigtig meget bil for pengene med en Celerio. Allle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth og fjernbetjent centrallås. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de meget få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" og økonomiske bil til en rigtig god pris. 

Se mere om Suzuki Celerio her
 

Suzuki Swift op til 20 km/l
Den nye Suzuki Swift får humøret til at lette. Med sin nyudviklede letvægtsplatform har den smidt hele 120 kg, selv om den er tungt pakket med fede features. Og med de ekstra centimeter i bredden giver designet også bredere smil. Den fås med 90 hk Dualjet-motor og med en 112 hk Boosterjet-turbomotor, der i den grad booster køreglæden. Begge findes også i mild-hybrid-udgave, som er optur for både dig, benzinøkonomien og miljøet.

Swift Side 450Px 


Den nye Swift kommer med et motorprogram, der sætter ekstra skub i køreglæden, og som kører op til 20 km/l ved blandet kørsel (ny WLTP norm). Her er ingen kedelige motorer med 60 eller 70 hk. Vælg mellem Suzukis energieffektive Dualjet motor med 90 hk og den skarpe Boosterjet turbomotor med 112 hk og 170 Nm. Sammen med bilens lave vægt giver Swift dig både køreglæde, høj ydelse og lavt forbrug. Begge motorer fås også med Suzukis mild-hybrid teknik, hvor en lille el-motor assisterer benzinmotoren under acceleration, og derved spares der på de dyre dråber. Alle Swift modellerne er i energiklasse A+.

En Swift giver dig  køreglæde for alle pengene.  Den lave vægt, den brede sporvidde, den direkte styring, den afstemte undervogn og det hurtige og præcise gearskifte gør, at køreturen bliver en lille oplevelse i sig selv, hver gang. Og med priser fra kr. 133.990 er Swift et af de bedste køb i klassen.

Se mere om Suzuki Swift her

Suzuki Baleno op til 19,4 km/l
Suzuki Baleno er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Her får du både stil, plads, power og grøn samvittighed til en attraktiv pris fra kr. 139.990. Kraftfuld fremdrift med et lille benzinforbrug lyder som klassisk ønsketænkning. Men med sin lette konstruktion og moderne motorer leverer Baleno også her.

Suzuki Baleno 1 450Px

Du kan vælge mellem tre innovative og økonomiske motorer, der på sædvanlig Suzuki-manér byder på høje ydelser og et beskedent forbrug. En 1.2 Dualjet motor med 90 hk, der kører 18,6 km/l (ny WLTP-norm) ved blandet kørsel, en 1.0 Boosterjet turbo-benziner med 112 hk og en WLTP norm på 16,6 km/l og endelig en 1.2 Dualjet med mild hybrid teknologi, hvor en lille el-motor og et lithium-ion batteri sørger for aflastning af benzimotoren. Den har en WLTP norm på flotte 19,4 km/l. Alle Baleno varianterne hører til i energiklasse A+ med dertil hørende lav ejerafgift. Så med Baleno får du en rummelig familiebil der kører langt på literen.

Se mere om Suzuki Baleno her

Fås også med mild-hybrid teknik
Suzuki Swift og Baleno modellen fås også med Suzukis smarte mild-hybrid teknologi. Det består af en lille el-motor, et 12V lithium-ion-batteri og et intelligent styresystem, der sørger for at opsamle, lagre og genanvende energi, som ellers går tabt. Økonomisk er det især en fordel ved megen bykørsel.

Se mere om Suzuki hybrid-systemet her

Finansiering

Læs om vores vores attraktive billån inkl. 7 års garantiforsikring 

Se mere

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK