Suzuki familiebiler

Hos Suzuki kan du få en bil til familiebrug, der både er rummelig, fleksibel og økonomisk. Den hedder Baleno og fås til priser fra under 140.000 kroner. Et andet godt bud på en ideel familebil er vores Crossover Suzuki S-Cross model med turbomotorer. 

Suzuki Baleno fra 139.990,-
Den ny Suzuki Baleno er en rummelig og god familiebil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, man normalt ikke finder i én og samme bil i den kompakte bilklasse. For med sit strømlinede design oser Baleno af god stil, men den er samtidig super praktisk med uovertruffen plads på bagsædet og med klassens største bagagerum. Hele 355 liter rummer det.
Innovativ teknologi gør Baleno lige så grøn, som den er fræk – med høj ydelse og lavt forbrug. Og så stiller den op med et hidtil uset og højt udstyrsniveau i klassen, og det endda til en attraktiv pris fra 139.990,-.
Kort sagt: Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget at byde på.

Suzuki Baleno blev nomineret til finalefeltet bestående af kun 5 biler til motorjournalisternes kåring af Årets Bil i Danmark 2017. Og i Bilmagasinets årlige kåring af Årets Bedste Biler, Basta! i forskellige bilklasser løb Baleno med titlen som den bedste minibil. Og det er vi rigtig stolte af. 

Front 450Px

Se mere om Suzuki Baleno her

 


Skarp familiebil fra 199.990,-

Suzuki S-Cross er en stor familebil, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste af familiens opgaver. I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr.

 

Exclusive Exterior 0001 Rgb

Udstyrslisten omfatter fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, fartpilot samt fjernbetjent centrallås i den billigste Comfort udgave. Allerede fra mellemste udstyrsniveau Active får du LED forlygter, alufælge, multimediecenter med farveskærm og bakkamera, klimaanlæg, nøglefri start samt læderrat. Og Exclusive modellerne byder endvidere på automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation.

S-Cross fås med Suzukis nye Boosterjet turbobenzin-motorer med direkte indsprøjtning og turbolader. I en 1.0 udgave med 112 hk og i en 1.4 udgave med 140 hk. Begge motorer har et flot kraftoverskud i et bredt omdrejningsområde og de har en norm ved blandet kørsel på hhv. 15,9 og 15,4 km/l iflg. den nye og mere restriktive WLTP-norm.

Se mere om Suzuki S-Cross her

 

 

Finansiering

Læs om vores vores attraktive billån inkl. 7 års garantiforsikring 

Se mere

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK