Suzuki S Cross Vitara Ignis
De såkaldte SUV og crossover biler går sin sejrsgang over hele Europa. Det skyldes især, at man her kombinerer det bedste fra forskellige biltyper og derfor står med en bil, der både har stor udstråling og besidder mange praktiske kvaliteter. Fx er den højere siddehøjde og behagelige ind- og udstigning et vigtigt argument for mange.

Med udviklingen af modeller som Jimny, Ignis, SX4 og Grand Vitara er Suzuki en af pionererne og skaberne af både SUV- og crossoverklassen. Programmet tegnes i dag af den nye mini-SUV Ignis, den ikoniske Vitara og den større crossover Suzuki S-Cross.

Skarp familie crossover fra 200.000,-
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Du kan nemlig få en Suzuki S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 199.990 (inkl. levering 3.980 kr). 

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste opgaver. I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr.

Exclusive Exterior 0001 Rgb

Udstyrslisten omfatter fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, fartpilot samt fjernbetjent centrallås i den billigste Comfort udgave. Allerede fra mellemste udstyrsniveau Active får du LED forlygter, alufælge, multimediecenter med farveskærm og bakkamera, klimaanlæg, nøglefri start samt læderrat. Og det til en pris fra kun 221.990,-. Og Exclusive modellerne byder endvidere på automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation.

S-Cross fås med Suzukis nye Boosterjet turbobenzin-motorer med direkte indsprøjtning og turbolader. I en 1.0 udgave med 112 hk og i en 1.4 udgave med 140 hk. Begge motorer har et flot kraftoverskud i et bredt omdrejningsområde og de har en norm ved blandet kørsel på hhv. 15,9 og 15,4 km/l iflg. den nye, mere restriktive og realistiske WLTP-norm. Rigtigt flotte tal for så stor en bil. Derfor er den halvårlige ejerafgift også på kun 580 kroner for 1.0 modellen og 890 kroner for S-Cross 1.4 Boosterjet .

Se reklamen med den nye S-Cross her: 

Markedets første mini-SUV, fra 130.000,-
Suzuki Ignis er den første SUV i mini-klassen, så nu kan du få den populære biltype i et helt nyt prisleje fra lige under 130.000 kroner (inkl. levering 3.980 kr). Den er unik ved at være den første bil, der er bygget helt fra bunden som en mini-SUV. 

9

Ignis er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som en Vitara har den sin helt egen og markante udstråling. Og da den er udviklet på Suzukis helt nye platform, er der faktisk overraskende god plads inden døre og i bagagerummet. Bagsædet byder på en smart feature, da det i de fleste modeller kan justeres i længderetningen. Dermed kan man vælge mellem ekstra plads i bagagerummet (op til 370 liter) eller på bagsædet alt efter behov. Du får også SUV’ens høje og behagelige siddeposition, gode udsyn samt nemme ind- og udgangsforhold. 

Ignis priserne starter ved kun 129.990 kroner for Club AEB GOLD modellen. Og her får du både aut. nødbremse, aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Fra Active GOLD niveau får du også lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB radio og bakkamera samt sorte 16” alufælge, bagsæde med "slide" funktion og sorte skærmkanter samt tagræling til priser fra 141.990 kroner. Og i Adventure modellen, der er prissat fra 150.990 kroner, er Full LED forlygter, klimaanlæg og nøglefri betjening også standard. Med AllGrip 4WD er Ignis Active modellen til 175.990 kroner Danmarks billigste bil med 4WD.

Mere SUV end nogensinde 198.000,-
Med sit markante SUV design står den nyeste udgave af Suzuki Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. Her er både stil og temperament og valg mellem to friske turbomotorer. Og her er også omtanke for både tegnebog og miljø med en stærk pris og lavt forbrug.  

Suzuki Vitara For Og Side

Vitara står som en skarpsleben og kompakt SUV med stor attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine og bagagerummet er stort nok til at opfylde de flestes behov. Og selv i den billigste version til 197.970 kroner (inkl. levering 3.980 kr.), er udstyr som aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og cd-radio med ratbetjent Bluetooth standard. Næste udstyrstrin - Active - byder desuden på multimedieanlæg med 7” farveskærm, bakkamera, 17” alufælge, fartpilot og fuldautomatisk aircondition til priser fra 218.000,-. Og i Adventure versionen får du blandt meget andet også nøglefri betjening, LED nærlys, indtræk i læder/ruskindsstof, automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, aktiv fartpilot og navigation til priser fra 248.000. Og merprisen for at gå fra 112 til 140 HK Boosterjet motoren er på kun 15.000 kroner. 

Pressen skrev!
Du kan se nogle af de seneste presseomtaler af den nye Suzuki S-Cross her:

Biltesteren - Pænt tiltalende bil
Motorsiden - Ærlig snak
Bilmagasinet - Bøjle på tænderne og turbokraft
Politiken - Suzuki giver familiebilen turbokraft

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK