Suzuki Crossovers

SUV og crossover bilerne går sin sejrsgang over hele Europa. Det skyldes især, at man her kombinerer det bedste fra forskellige biltyper og derfor står med en bil, der både har stor udstråling og besidder mange praktiske kvaliteter. Fx er den højere siddehøjde og behagelige ind- og udstigning et vigtigt argument for mange.

Med udviklingen af modeller som Jimny, Ignis, SX4 og Grand Vitara er Suzuki en af pionererne og skaberne af både SUV- og crossoverklassen. Programmet tegnes i dag af den nye mini-SUV Ignis, den ikoniske Vitara og den større crossover Suzuki S-Cross.

Skarp familie crossover fra 200.000,-
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Du kan nemlig få en Suzuki S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 199.990.  

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste opgaver. I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Og senest er Suzukis 48V Hybridteknik blevet standard på 1.4 modellerne.

Exclusive Exterior 0001 Rgb

Udstyrslisten omfatter fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, fartpilot samt fjernbetjent centrallås i den billigste Comfort udgave. Allerede fra mellemste udstyrsniveau Active får du LED forlygter, alufælge, multimediecenter med farveskærm og bakkamera, klimaanlæg, nøglefri start samt læderrat. Og Exclusive modellerne byder endvidere på automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation.

Se mere om Suzuki S-Cross her


Markedets første mini-SUV, fra 139.990,-

Suzuki Ignis er den første SUV i mini-klassen, så nu kan du få den populære biltype i et helt nyt prisleje fra lige under 140.000 kroner. Den er unik ved at være den første bil, der er bygget helt fra bunden som en mini-SUV. Og fra 2020 modellen er Suzukis 12V Hybridteknik blevet standard på alle versioner.

Suzuki Ignis Adventure For

Ignis er kun 3,7 meter lang, men med en højde og frihøjde som en Vitara har den sin helt egen og markante udstråling. Og da den er udviklet på Suzukis helt nye platform, er der faktisk overraskende god plads inden døre og i bagagerummet. Bagsædet byder på en smart feature, da det i de fleste modeller kan justeres i længderetningen. Dermed kan man vælge mellem ekstra plads i bagagerummet eller på bagsædet alt efter behov. Du får også SUV’ens høje og behagelige siddeposition, gode udsyn samt nemme ind- og udgangsforhold. 

Se mere om Ignis modellen her

Mere SUV end nogensinde 
Med sit markante SUV design står den nyeste udgave af Suzuki Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. Her er både stil og temperament og valg mellem to friske turbomotorer, hvor 1.4 versioner endda er forsynet med Suzukis 48V Hybridteknik. Og her er også omtanke for både tegnebog og miljø med en stærk pris og lavt forbrug.  

Suzuki Vitara For Og Side

Vitara står som en skarpsleben og kompakt SUV med stor attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine og bagagerummet er stort nok til at opfylde de flestes behov. Og selv i den billigste version til 197.970 kroner, er udstyr som aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og cd-radio med ratbetjent Bluetooth standard. 

Se mere om Vitara modellen her

HVAD ER EN CROSSOVER?
Begreberne Crossover, SUV og 4X4 bruges lidt i flæng, men her får du en kort forklaring:

  • SUV er en forkortelse af det engelske Sport Utility Vehicle. Oprindeligt blev det brugt om biler, der kombinerede egenskaberne fra en stor og tung offroader, med egenskaberne fra en stationcar. Den er solidt bygget, ligner en moderne offroader og hvis man vil bryste sig af at være en ægte SUV, har den også mulighed for 4-hjulstræk. Suzuki Vitara skabte SUV klassen tilbage i 1988.
  • Crossover er en nyere biltype end SUV. Det kan bedst forklares som en bil, der er en "krydsning" mellem en SUVer og en almindelig personbil. En crossover er typisk bygget på en almindelig personbils platform, designet er mere afrundet og frihøjden er lidt højere end en personbil. Suzuki S-Cross er et rigtigt godt eksempel. Også fordi dens forløber SX4 faktisk var den første Crossover på markedet. 
  • 4X4/4WD er betegnelsen for en typisk større offroader. Altså en bil der primært er bygget til at kunne klare sig i uvejsomt terræn uden for alfarvej. Det er her de første og lettere SUV biler kom fra. 4X4, 4WD, 4-hjulstræk kan også bruges som benævnelse for, at bilen er udstyret med firehjulstræk. Altså at bilen kan trække på alle 4 hjul. Suzukis 4-hjulstræk system hedder AllGrip.

Finansiering

Læs om vores vores attraktive billån inkl. 7 års garantiforsikring 

Se mere

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK