Swift logo
Mere køreglad end nogensinde

Suzuki Swift

Velkommen til den helt nye Swift i sin 3. generation. Swift er Suzukis succesfulde og køreglade supermini, og den nye model byder på masser af nyt. Den er lettere, lavere og bredere og fås nu også med Boosterjet turbomotor, fedt komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr. Men bare rolig, den nye Swift er stadig stor køreglæde i det daglige og god værdi for pengene. Den er derfor helt klar til at løfte arven fra forgængeren.
Fra kr. 133.990 (inkl. lev.)
Alternate Text

Suzuki Swift fås også med hybrid-teknik

Køreglæde fra 134.000,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design. Endnu inden Swift har sat sig i bevægelse, signalerer designet fart og dynamik. Karrosseriets lave og brede fremtoning gør den nye Swift mere sportslig at se på end nogensinde. Men det er ikke for et syns skyld det hele. Under overfladen lurer Swifts virkelige potentiale.

Så du kan godt begynde at køreglæde dig. Alt i den ny Swift er udviklet og forbedret med fokus på dig som en køreglad bilist. Og selv i den billigste Club version sørger Dualjet motoren med hele 90 hk for, at der også her er lidt sjovere at sidde bag rattet, end mange af klassekammeraternes billigste modeller kan prale af.

Økonomisk er Swift også helt i front. Fx har vurderingstjenesten Bilpriser.dk analyseret totalkonomien i 19 minibiler på det danske marked over 4 år og 80.000 kørte km. Her kom Suzuki Swift ud på en fornem 1. plads med Suzuki Baleno på 2. pladsen og Suzuki Ignis på 3. pladsen. Så man kan roligt sige, at Suzuki ryddede bordet. Se mere om bilpriser.dk analysen her!

Ny Swift Sport
140 hk, fuldblods køreglæde, mange unikke løsninger og masser af udstyr.
Det er den helt nye Swift Sport. Se mere her!

Swift Sport Gul Taet

Økonomisk i brug

Den lave vægt og de moderne motorer betyder, at Suzuki Swift er økonomisk i brug. Selv om Swift motorerne er nogle af de højest ydende i klassen, er benzinforbruget ved blandet kørsel iflg. den nye, mere restriktive og realistiske WLTP-norm på flotte 19,6 km/l for Dualjetmotoren med 90 hk, og 18,4 km/l for Boosterjet motoren med 112 hk og mild-hybrid teknik.  

Samtidig hører alle Swift versionerne til i energiklasse A+, og den halvårlige ejerafgift er derfor i den lave ende med priser fra kun 500 kroner (2019 satser). Se det er også køreglæde i det daglige.

Lækkert udstyr

Swift fås i 3 udstyrsvarianter, Club, Action og Exclusive, der alle byder på attraktive kombinationer af udstyr, motorisering og pris.

Allerede i den billigste version - Club - får du både aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, læderrat, LED kørelys og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Og i Action modellen er Swift endvidere forsynet med lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB+ radio og bakkamera samt 16” alufælge, sædevarme for, tågeforlygter og sorte ruder bag. Og i topmodellen Exclusive toppes der op med fede detaljer som fx LED forlygter (køre-, nær- og fjernlys) med automatisk op- og nedblænding, klimaanlæg, nøglefri betjening med trykknap start og navigation samt et nyt kamera og laserbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent, slingreadvarsel og en aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende. 

Club og Action modellerne fås også med automatisk nødbremse og aktiv fartpilot til en merpris på kun 5.000 kroner.

Højt sikkerhedsniveau

Den nye Suzuki Swift er udviklet på en ny teknisk platform og med basis i Suzukis TECT koncept, der med en let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammersystemet på både for- og bagsædet har Swift modellen bevist sin høje strukturelle sikkerhed i Euro NCAPs kollisionstest.  Exclusive modellerne har som standard et nyt kamera-, laser-, og radarbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremse, slingreadvarsel, vognbaneassistent samt en aktiv fartpilot. Et radarbaseret nødbremsesystem (AEB) fås også til Club og Action modellen for en merpris på kun 5.000 kroner, og det inkluderer også den aktive fartpilot. 

Multimedie-center

Swift Action og Exlusive modellerne er udstyret med den nyeste generation af Suzukis multimediecenter. Det er vinklet 5 grader ind mod føreren, og designet er flot integreret i instrumentbordet. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio med DAB+, musikafspilning via fx Bluetooth eller USB indgangen (ej cd afspiller) for Bluetooth telefoni samt for navigation (standard i Exclusive). 

Det er også her, de levende billeder fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Og når Android Auto rulles ud over Danmark, er systemet også klar til at drage fordel af denne nye Android telefonopkobling.

Swift i Club model er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth, og her kan vi tilbyde eftermontering af et multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller. Hør mere hos forhandleren.  

Pris & Udstyr

Swift fås i 3 udstyrsvarianter og med 2 forskellige motoriseringer: en 90 hk stærk Dualjet motor eller den kraftigere 112 hk Boosterjet motor med turbo. Her kan du og se forskellene mellem modellerne.

Swift Pris og udstyr

SWIFT EKSTRAUDSTYR

Se det store udvalg af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her

Swift ekstraudstyrs brochuren Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK