Swift logo
Mere køreglad end nogensinde

Suzuki Swift

er Suzukis succesfulde og køreglade supermini. I sin 3. generation byder den på masser af nyt. Den er blevet lettere, lavere og bredere og fås med fedt komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr. Og nu er Hybrid endda blevet standard på alle modeller med manuelt gear. Og bare rolig, den nye Swift er stadig stor køreglæde i det daglige og god værdi for pengene.
Fra kr. 142.990 (inkl. lev.)
Alternate Text

Se mere om hybrid-teknikken

Hybrid køreglæde fra 143.000,-

Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Og nu har den også Suzukis smarte hybrid-teknik som standard i alle modeller med manuelt gear! Den bygger videre på de velkendte kvaliteter, der gjorde de første to generationer så populære: gokart-lignende køreegenskaber og et ikonisk design. Endnu inden Swift har sat sig i bevægelse, signalerer designet fart og dynamik. Karrosseriets lave og brede fremtoning gør den nye Swift mere sportslig at se på end nogensinde. Men det er ikke for et syns skyld det hele. Under overfladen lurer Swifts virkelige potentiale.

Du kan godt begynde at køreglæde dig. Alt i den ny Swift er udviklet og forbedret med fokus på dig som en køreglad og økonomisk bilist. Selv i den billigste Club version sørger Dualjet motoren med hele 90 hk for, at der også her er lidt sjovere at sidde bag rattet, end mange af klassekammeraternes billigste modeller kan prale af.

Hybrid er standard

Fra årsskiftet 2020 er Suzukis hybrid-teknik blevet standard på alle Swift modellerne med manuelt gear. Sammen med den lave vægt og de moderne motorer betyder det, at Suzuki Swift er særdeles økonomisk i brug. Selv om Swift motorerne er nogle af de højest ydende i klassen, er benzinforbruget ved blandet kørsel iflg. den nye, mere restriktive og realistiske WLTP-norm på flotte 20 km/l for versioner med Dualjetmotoren med 90 hk, og 18,4 km/l for Boosterjet modellen med 112 hk.  

Alle Swift versionerne er i energiklasse A+, og den halvårlige ejerafgift er derfor i den lave ende med priser fra kun 500 kroner (2020 satser). Se det er også køreglæde i det daglige.

Lækkert udstyr

Swift fås i 3 udstyrsvarianter, Club AEB, Action AEB og Exclusive AEB, der alle byder på attraktive kombinationer af udstyr, motorisering og pris.

Allerede i den billigste version - Club - får du både automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, læderrat, LED kørelys og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Og i Action AEB modellen er Swift endvidere forsynet med lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB+ radio og bakkamera samt 16” alufælge, sædevarme for, tågeforlygter og sorte ruder bag. Og i topmodellen Exclusive toppes der op med fede detaljer som fx LED forlygter (køre-, nær- og fjernlys) med automatisk op- og nedblænding, klimaanlæg, nøglefri betjening med trykknap start og navigation samt et nyt kamera og laserbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent, slingreadvarsel og en aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende. 

Højt sikkerhedsniveau

Den nye Suzuki Swift er udviklet på en ny teknisk platform og med basis i Suzukis TECT koncept, der med en let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammersystemet på både for- og bagsædet har Swift modellen bevist sin høje strukturelle sikkerhed i Euro NCAPs kollisionstest.  Exclusive modellerne har som standard et nyt kamera-, laser-, og radarbaseret sikkerhedssystem med automatisk nødbremse, slingreadvarsel, vognbaneassistent samt en aktiv fartpilot. Et radarbaseret nødbremsesystem inkl. aktv fartpilot er også standard i Club AEB og Action AEB modellen. 

Multimedie-center

Swift Action og Exlusive modellerne er udstyret med den nyeste generation af Suzukis multimediecenter. Det er vinklet 5 grader ind mod føreren, og designet er flot integreret i instrumentbordet. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio med DAB+, musikafspilning via fx Bluetooth eller USB indgangen (ej cd afspiller) for Bluetooth telefoni samt for navigation (standard i Exclusive). 

Det er også her, de levende billeder fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Og når Android Auto rulles ud over Danmark, er systemet også klar til at drage fordel af denne nye Android telefonopkobling.

Swift i Club model er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth, og her kan vi tilbyde eftermontering af et multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth, navigation og cd-afspiller. Hør mere hos forhandleren.  

Pris & Udstyr

Swift modellen fås i 3 udstyrsvarianter og med en 4-cylindret 90 hk Dualjet motor eller med 112 hk Boosterjet turbo-motor. Modeller med manuelt gear har Suzukis hybrid-teknik som standard. Her kan du og se forskellene mellem modellerne. 

Swift Pris og udstyr

SWIFT EKSTRAUDSTYR

Se det store udvalg af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her

Swift ekstraudstyrs brochuren Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK