HYBRIDBILER FRA SUZUKI

Hybridbiler har ry for at være meget dyre. Men der findes en løsning, som er både smart, enkel og til at betale.

Suzukis originale mild-hybrid teknologi er både enkel og effektiv. Det består af en lille el-motor, et effektivt lithium-batteri og et intelligent styresystem, der sørger for at opsamle, lagre og genanvende energi, som ellers går tabt. I Swift og Ignis modellerne er systemet med en spænding på 12V, mens det i Vitara og S-Cross er et noget kraftigere 48V system, der også kan give ekstra trækkraft til benzinmotoren. Hybridsystemet giver en række fordele:

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN HYBRIDBIL FRA SUZUKI

1. Suzukis hybridbiler gør en grøn forskel
Suzukis hybridbiler er først og fremmest udviklet med tanke på at optimere brændstofforbruget ved by- og landevejskørsel. Den unikke teknologi sikrer, at bilens benzinmotor aflastes af el-motoren under igangsætning og acceleration, så du ganske enkelt bruger mindre benzin. Samtidig opsamles genanvendelig bremseenergi, der ellers går til spilde. Den gratis strøm lagres og kan så genbruges til at assistere hybridbilens benzinmotor og til at levere strøm til det elektroniske udstyr. Ved kørsel med mange accelerationer, nedbremsninger og igangsætninger forbedres økonomien med ca. 10% i en Swift, Ignis og Baleno Hybrid, mens en Vitara og S-Cross Hybrid kører op til 20% længere end den tilsvarende model uden hybridteknik iflg. den restriktive WLTP-norm ved blandet kørsel.

 

 

2. Suzukis hybridbiler er til at betale
Suzukis hybridbiler er ikke kun forbeholdt den miljøbevidste forbruger med en velspækket tegnebog. Fordi teknologien er så smart og enkel at implementere, har vi gjort det til standard i alle Swift og Ignis modeller med manuelt gear til priser fra kun 137.990 kroner. Og de nye SUV Hybrider Vitara og S-Cross fås med 129 hk turbomotor og fuld sikkerhedspakke til priser fra 239.990 kr.


HybridFoto viser info-display i Suzuki Baleno

3. Du kan følge med i hybridens forbrug
Alle Suzuki-hybridbiler er udstyret med et informationsdisplay med overskuelig grafik, hvor du hele tiden kan følge med i forbrug og batteri-status. Her kan du se, om el-motoren leverer assistance til benzinmotoren, eller om der opsamles gratis energi til batterierne. Det kan blive til en fornøjelig og besparende sport at følge med i, hvordan man får det mest optimale ud af systemet.

4. Lydløs start
Da det er el-motoren, der sørger for genstart af benzinmotoren efter en automatisk stop/start situation, sker dette nærmest lydløst. En rigtig behagelig detalje – især ved by- og køkørsel.

5. Vores hybridbiler er pakket med udstyr
Du kan få hybrid-teknologi i både Suzuki Ignis, Swift, Baleno, Vitara og S-Cross. Og du behøver ikke gå ned på udstyr, selvom du prioriterer miljøet ved at vælge en hybridbil. Afhængigt af model og variant kan du fx få bilen med lækre detaljer som fx LED forlygter, nøglefri betjening, klimaanlæg, alufælge, automatisk nødbremse, multimedieanlæg med navigation, bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto. Se mere om udstyret under hver model

Suzuki Ignis Adventure Instrumentbord 3
Foto viser instrumentbordet i Suzuki Ignis Adventure

FAKTA OM SUZUKIS HYBRIDTEKNIK
Under kørslen bidrager el-motoren ikke kun til at aflaste benzinmotoren under acceleration, men også med at opsamle ny og gratis strøm.

 • Når du slipper speederen eller træder let på bremsen, genindvinder el-motoren en del af den bremseenergi, som ellers ville være gået tabt. Den opsamler, kort sagt, energien fra motorbremsningen.
 • Den gratis strøm lagres på et lithium batteri, der har en stor evne til at modtage og afgive strøm. Det kan så bruges til at assistere benzinmotoren og til at levere strøm til bilens elektriske udstyr.
 • I Vitara og S-Cross kan el-motoren med moment-boost og moment-optimerings funktionerne levere ekstra trækkraft når du beder om fx hurtig respons.
 • Styresystemet sørger hele tiden for, at energien opsamles og genbruges mest optimalt.

 

 • Ved automatisk start/stop er det el-motoren, der sørger for genstart af benzinmotoren. Den er derfor behagelig lydløs.
 • Biler med Suzukis hybridsystem er udstyret med en almindelig manuel gearkasse, og bilen kan derfor køres helt normalt og uden du behøver tænke over hybrid-teknologien.
 • Hele hybrid systemet er meget kompakt, så bilens vægt holdes nede.
 • Alt afhængig af kørestil og kørselsmønster - særligt ved kørsel med mange stop, starter og accelerationer – kan benzinøkonomien forbedres med ca. 10% i Swift, Ignis og Baleno og helt op til 20% i Vitara og S-Cross.
 • Der er også penge at spare på den halvårlige ejerafgift. Den er nemlig kun 500 kr. på en Swift Hybrid og kun 540 kr. for Vitara Hybrid.

  Suzuki Hybrid Logo

MINI SUV'EN IGNIS MED HYBRID

Suzuki Ignis er på én og samme tid en vaskeægte SUV og minibil. Og helt sin egen. Hybrid er nu standard i alle modelvarianter til attraktive priser fra kun 139.990 kr. 

DEN KØREGLADE SWIFT MED HYBRID

Hybrid teknologien er standard i alle udgaverne af den køreglade Suzuki Swift med manuelt gear. Med 90 HK Dualjet motor koster den fra kun 137.990 kr. Du kan også få Swift med den kraftige 112 HK Boosterjet turbomotor, hybrid-teknik og Exclusive udstyr fra 186.990 kr.

DEN ORIGINALE VITARA SUV MED HYBRID

Suzuki Vitara er en usædvanlig skarp SUV med stil og temperament. Nu kan du få den i hybridmodel med 129 hk turbo-motor, fuld sikkerhedspakke og 48V hybridteknik til priser fra kun 239.990 kr.

FAMILIE CROSSOVEREN S-CROSS MED HYBRID

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i samme bil. Den nye hybridmodel med 129 hk turbo-motor, masser af lækkert udstyr og 48V hybridteknik fås fra kun 244.990 kr.

Book prøvetur

Her kan du bestille en prøvetur i den Suzuki Hybrid, der tiltaler dig mest. Så står den klar, når det passer dig. 

Book her

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki Hybrid.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK