Der er mange værkstedskæder, som sælger uoriginale reservedele til flere bilmærker. Og med en lidt lavere pris er det fristende at prøve. Især fordi det kan være svært for en almindelig bilejer at se, om der er forskel på delene.

Men undersøger man delene nærmere, er der tit meget stor forskel. Fx indenfor udstødningssystemer, hvor lyddæmpning og varmeskjold typisk mangler på de uoriginale dele. Man kan også komme ud for, at en uoriginal del ikke passer nøjagtigt, og at værkstedet derfor må lave en hel del tilpasning, før den kan monteres - og det ofte med et ringe resultat.

Udviklet, testet og leveret af Suzuki
Suzuki-værkstederne bruger kun originale reservedele, der passer 100% til bilen. Dermed har du den bedste garanti for, at fx bremserne er i orden efter reparation eller vedligeholdelse. Og faktisk er prisforskellen til de fleste uoriginale reservedele af en tilsvarende kvalitet ikke ret stor, når det kommer til stykket.

Så husk at tjekke priserne hos din Suzuki-forhandler inden du lader dig friste af et tillbud, som måske ikke er så godt, som det umiddelbart lyder.

Suzuki Service 6 600Px

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK