For at opretholde fabriksgarantien udover de første 2 år skal bilens serviceplan overholdes. Den finder du i bilens instruktionsbog.

Der kan være stor forskel på autoriserede og såkaldte "frie" værksteder, når det gælder kvaliteten af det udførte arbejde. Det kom fx frem, da FDM udførte en sammenlignende værkstedstest for nogle år siden. Konklusionen var her, at mærkeværkstederne fandt 9 ud af 10 plantede fejl, mens de frie værksteder kun fandt halvdelen.

På Suzuki-værkstedet kan du altid få en fast og præcis pris på, hvad et serviceeftersyn kommer til at koste. Desuden kender værkstedet din bil og ved, hvor der fx skal svejses og skæres efter et uheld - uden risiko for at ødelægge dele af bilens sikkerhedssystem.

Ved at bruge et Suzuki-værksted er du garanteret, at der kun bruges originale reservedele, og at bilen automatisk er omfattet af de ekstra servicekampagner, som fabrikken og importøren kører i forbindelse med den løbende kvalitetskontrol. Dem går du ofte glip af ved at vælge et værksted udenfor Suzuki-organisationen.

Tjek prisen

Og så er der den med prisen for serviceeftersynene. Det siger næsten sig selv, at nogle "frie" værksteder kan annoncere med lav pris - det er jo hele deres eksistensberettigelse, men der er til gengæld meget stor forskel på det udførte arbejde. Og på din sikkerhed for kvaliteten. Så når det kommer til stykket, er prisforskellen til det autoriserede serviceeftersyn ikke ret stor. Og i de nyeste tilfredshedsundersøgelser placerer kunderne endda Suzuki værkstederne helt i toppen blandt alle mærkeværksteder.

Så det bedste råd vi kan give, er at du skal tjekke servicen og prisen hos din Suzuki forhandler.

Se vores folder om autoriseret service her:

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK