Suzuki Bilimport Danmark A/S er et privatejet dansk selskab, som står for importen af Suzukis biler til Danmark. Vi holder til lige nord for Køge og beskæftiger cirka 50 medarbejdere. Faciliteterne omfatter bl.a. et moderne klargøringsanlæg, et meget stort reservedelslager, så vi kan levere de fleste reservedele fra dag til dag - og vores egen serviceafdeling med teknikere og specialister.

Luftfoto 2006 Mellem 440Px

  

Med hele 78 autoriserede forhandlere har Suzuki et af de største og bedst dækkende forhandlernet i Danmark. Det sikrer vores kunder nem adgang til både salg og værkstedsservice. Helt i tråd med vor målsætning om, at vi vil være tættere på kunderne.

Siden starten med Suzuki i 1996 er det gået rigtigt stærkt, og der er nu solgt mere end 190.000 biler her i landet. Det gør Suzuki til et de mest fremgangsrige bilmærker i nyere tid, og Suzuki har nu etableret sig som et af de større bilmærker i Danmark.

Multi-bilen Wagon R, som tog danskerne med storm ved introduktionen i 1998, mikrobilen Alto, den køreglade Swift og allrounderen Grand Vitara har medvirket til successen. Sidste skud på modelstammen er markedets første mini-SUV Ignis og den usædvanligt rummelige familiebil Baleno.

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK