Suzuki Alto Splash 470X220px

Fra den 19. februar og 3 uger frem, eller så længe lager haves, kører Suzuki en indbytningskampagne, hvor forhandlerne mindst giver 35.000 kroner for din gamle bil ved køb af en Suzuki Alto eller Splash i Kick udgave.

Så kom med din gamle øse, spand, slæde eller hvad du kalder din gamle bil og byt den ud med en ny Suzuki Alto eller Splash i den veludstyrede Kick udgave. Samtidig vil du så få fordelen af, at køre i en fabriksny bil med 3 års/100.000 km garanti, der har masser af udstyr og hvor der kun skal betales 290 kroner i halvårlig ejerafgift.

Både Alto Kick og Splash Kick modellerne er udstyret med 5 døre, 6 airbags og ESP system. Og på komfortsiden kan du glæde dig over både aircondition, servostyring, el-betjente sideruder foran, fjernbetjent centrallås og integreret cd-radio.

Indbytningsprisen på de 35.000 kroner gives ved køb af en Alto eller Splash Kick model, og den gives som en kombination af rabat på den nye Suzuki og købspris for den brugte bil, der skal være en indregistreret personvogn.

Du kan se mere om kampagnetilbuddet her.

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK