Nu bliver der højere til loftet og længere mellem bænkene i bilernes mindste klasse. Suzuki Celerio sprænger det gængse format med større rummelighed, bedre økonomi og tilladelse til at trække en trailer.

En stor mikrobil
Alle modeller har 5 døre og 5 siddepladser som standard, og siddepositionen er lidt højere end normalt for at lette ind- og udstigning. Samtidig giver kabinens gavmilde dimensioner godt med luft over hovedet og plads til skuldrene for fire voksne og et barn.
Takket være en god akselafstand er der også godt med luft mellem for- og bagsæder, og bagdørene er så store, at Celerio her kan tilbyde klassens måske bedste adgangsforhold til bagsædet.
Celerios bagagerum er på hele 254 liter og er dermed det største i klassen. Tilmed er det regulært udformet og kan opfylde de flestes behov. Splitbagsæde er standard, og bagagen er let at få ind og ud, da bagklappen er bred og læssekanten lav.

Bedste benzinøkonomi
Med benzindrevet Dualjet-motor overhaler Celerio alle konkurrenter med en EU-norm på 27,8 km/l og en udledning på kun 84 gram CO2/km.
Dualjet er Suzukis nyeste økonomi-teknologi med hårdere kompression, dobbelt indsprøjtning og finere forstøvning af benzinen. Motoren yder 68 HK og er koblet sammen med en nyudviklet 5-trins manuel gearkasse.
Celerio kan også fås med en motor uden Dualjet. Den har ligeledes 68 HK, 5 manuelle gear, og EU-normen er her på konkurrencedygtige 23,3 km/l. Det udløser i øvrigt samme lave ejerafgift som for Dualjet motoren - nemlig 310 kr. pr. halvår.

Fra 89.990 kr. inkl. aircondition
Også på udstyrsfronten trumfer Celerio igennem. Her er ingen skrabede indgangsmodeller. Helt fra bunden af modelprogrammet er der udstyr som aircondition, fjernbetjent centrallås, el-ruder i fordørene, højdejusterbart førersæde, splitbagsæde, CD-radio med USB-indgang samt Bluetooth-forbindelse til håndfri betjening af mobiltelefonen. Comfort er navnet på den billigste version med bl.a. det omtalte standardudstyr, og prisen er her attraktive 89.990 kroner.

Åbent hus i weekenden den 14. – 15. marts
Danmarkspremieren på den nye Suzuki Celerio markeres i weekenden den 14. og 15. marts med åbent hus hos Danmarks 78 Suzuki forhandlere. Udover tilbuddet om en trailer og anhængertræk for 9.990 kroner kan kunderne også få den nye Celerio finansieret til en særlig kampagnerente på 0,99%. Ved køb af en Celerio Comfort model med en udbetaling på 20.000 kroner giver det en månedlig ydelse fra kr. 1.096.

Se mere om den nye Celerio her

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK