Celerio logo
Bryder rammerne i klassen

Suzuki Celerio

er mikro-klassens store, praktiske og ekstremt økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, flere sidde-pladser, større bagagerum og mere udstyr end de fleste konkurrenter. Samtidig må den køre med en trailer, hvilket også er usædvanligt i denne bilstørrelse. Og benzin-økonomien er med 20,8 km/l iflg. den nye WLTP-norm helt i top. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om.
Fra kr. 114.990 (inkl. lev.)

Langt på literen

Benzinøkonomien i Celerio er klasseledende. Den energieffektive Dualjet motor sørger for at Celerio har et af markedets laveste forbrug med 20,8 km/l ved blandet kørsel efter den nye, mere restriktive og realistiske WLTP-norm. Alle udgaver hører derfor til i energiklasse A++ med dertil hørende lav ejerafgift.

Med priser, der starter ved kun kr. 114.970 for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, bryder Celerio rammerne for hvad du kan forvente af en billig bil. Alle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, og el-ruder for. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" bil til en rigtig god pris.

BEDSTE PLADSFORHOLD

107Celerio byder både på den bedste rummelighed, det bedste bagsæde, de bedste adgangsforhold og det største bagagerum i klassen.

Suzuki Celerio har 5 døre og plads til 5 personer. Sidedørene åbner bredt op og afslører en stor åbning, der giver rigtigt gode ind- og udstigningsforhold. Ligesom montering af en barnestol er nem og behagelig. 

Grundet den lange akselafstand og gode højde er kabinerummeligheden overraskende for en bil i denne klasse. Der er god luft over hovedet, plads til skuldrene og rigtig god plads - selv til passagererne på bagsædet. Her kan selv voksne finde sig til rette med god plads til både ben og hovede. 

  107 500Px  

STØRSTE BAGAGERUM

Takket være den lange akselafstand og en ny pladsbesparende undervogns-konstruktion er Celerio bagagerummet på hele 254 liter (VDA), hvilket er det største i klassen. Da bagklappen er bred og læssekanten lav er det nemt at få indkøb og bagage ind og ud af bilen.

127 300Px

Bagsædet kan splittes i forholdet 40/60 og når begge ryglæn er lagt ned er der plads til hele 1.053 liter. Så du kan roligt tage Celerio med på en større indkøbstur.

Tag anhængeren med!
Og har du brug for at tage en trailer med til de store ting kan Celerio også klare det. Se mere her!

Mest udstyr

Selv den billigste Celerio Club model er spækket med udstyr. Udover sikkerhedspakken med 6 airbags, ESP system, bremseassistent, dæktrykskontrol og Isofix beslag til 2 barnestole på bagsædet har den også lækkert udstyr som fx aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, LED kørelys og Hill Hold. Exclusive modellen byder endvidere på alu-fælge, tågelygter, lakerede el-sidespejle, el-ruder for og bag med mere.

TRÆKKER 400 KG

 Celerio Med Trailer 940Px

 

Som en af de meget få biler i den lille klasse, må Celerio trække en anhænger. Du må hægte op til 400 kilo på krogen - dejligt, hvis du har behov for at kunne transportere meget. Om det så er fra byggemarkedet, til genbrugspladsen eller når der skal købes ekstra stort ind. 

Spørg din Suzuki forhandler om et godt tilbud på montering af anhængertræk og evt. køb af trailer!

PRIS & UDSTYR

Celerio modellen fås med den energieffektive 1.0 Dualjet motor og i to veludstyrede udstyrsvarianter.

Celerio Pris og udstyr

Multi-mediecenter

Alle Celerio modellerne kan opgraderes med et smart og avanceret multimediecenter fra Blaupunkt. 

Her er både 6" touchscreen, navigation med dansk tale, CD/DVD afspiller, Bluetooth forbindelse til mobilen og/eller musikafspilleren, lækker hi-fi kvalitet med equalizer og mange muligheder for tilslutning af andet udstyr. Der er desuden USB indgang på fronten

Den vejledende udsalgspris for multimediecenteret er kr. 5.995 excl. montering. Du kan også få et større In-touch multimediecenter med bedre specifikationer til en pris fra ca. 9.000 excl. montering. Hør mere hos forhandleren.

EKSTRAUDSTYR TIL CELERIO.

Se udvalget af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her

Celerio ekstraudstyrs brochure Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK