Baleno logo
Usædvanlig meget at byde på

Suzuki Baleno

er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr. Fx er aircondition og Bluetooth standard i alle modeller.
Fra kr. 139.990 (inkl. lev.)
Alternate Text

Suzuki Baleno fås også med hybrid-teknik

FLOT OG RUMMELIG

Den nye Suzuki Baleno introducerer prisklassens bedste tilbud på radarbaseret sikkerhed og spiller selvsikkert ud med klassens største bagagerum, bedste benplads på bagsædet og med en mild hybrid-version, der er nænsom med benzinforbruget. 

Baleno er baseret på en ny Suzuki platform, der er bygget af færre, men stærkere komponenter. Derved får man en bil, der både er let og væver at køre, og som kører længere på literen end klassekammeraterne. Og samtidig kan man skabe en bil, der er mere rummelig og anvendelig, end man forventer af en bil i 4-meter klassen.
Trods sine praktiske dyder fremstår Baleno som en lav, bred og sporty bil. Og med et prisniveau, der starter ved 139.990 kroner for en bil med en stærk 90 hk motor og standardudstyr som aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran, står den nye Baleno helt klar i startblokken.

Økonomisk er Baleno også med helt i front. Fx har vurderingstjenesten Bilpriser.dk analyseret totaløkonomien i 19 minibiler på det danske marked over 4 år og 80.000 kørte km. Her kom Suzuki Baleno ind på en flot 2. plads - kun overgået af Suzuki Swift på 1. pladsen. Se mere om bilpriser.dk analysen her!

STÆRK OG ØKONOMISK

Kraftfuld fremdrift med et lille benzinforbrug lyder som klassisk ønsketænkning. Men med sin helt nye konstruktion og moderne motorer leverer Baleno også her. Du kan vælge mellem tre innovative og brændstofeffektive motorer, der på sædvanlig Suzuki-manér byder på høje ydelser og et beskedent forbrug. Til glæde for køreoplevelsen og for benzinbudgettet. Dertil kommer, at alle Baleno varianterne hører til i energiklasse A+ og har en halvårlig ejerafgift fra kun 500 kroner. 

Lækkert udstyr er standard

Den nye Baleno byder på udstyr, man normalt skal op i højere prisklasser for at finde som standard. Allerede i den billigste Comfort-model får du udstyr som f.eks. aircondition, el-ruder foran, CD-radio med Bluetooth-forbindelse til mobilen, læderrat, LED-kørelys, sædevarme, fjernbetjent centrallås og en ny luksusfacilitet som "Guide me light", hvor nærlyset kan holdes kortvarigt tændt, når du går til eller fra bilen. Og i Active modellen får du også radarbaseret sikkerhedsudstyr i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. 
I topmodellerne med Exclusive-udstyr byder Baleno også på lækkert luksusudstyr som fuldautomatisk klimaanlæg, 7-tommers multimedieanlæg med navigation og bakkamera, Xenon forlygter samt nøglefri adgang og trykknap-start af motor. Så der er fuld værdi for alle pengene i Baleno modelprogrammet. 

Sikkerheden er helt i top

Den nye Suzuki Baleno er konstrueret til, at fører og passagerer både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammer-systemet har Baleno allerede bevist sin styrke i kollisionstest. Og allerede i Active og Exclusive modellerne får man avanceret radarbaseret sikkerhed i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Systemer der er med til at minimere risikoen for, at en kollision opstår.
Pakken med automatisk nødbremsesystem og aktiv fartpilot er også muligt at tilkøbe til Comfort modellen til en merpris på 5.000 kroner (ej CVT). Så hedder modellen Active, da det er den eneste forskel mellem de 2 modeller.

Multimedie-center

Baleno Exclusive versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller via USB indgangen (ej cd afspiller), for Bluetooth telefoni samt for navigation. 

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen. Systemet er også forberedt til Android Auto, der dog endnu ikke er udrullet i Danmark.

Baleno i Comfort og Active udgave er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et Blaupunkt eller In-touch multimediecenter med trykfølsom skærm, Bluetooth og navigation til en pris fra ca. 6.000 kroner excl. montering. Hør mere hos forhandleren.  

Pris & Udstyr

Baleno modellen fås i 3 udstyrsvarianter og med 3 forskellige benzinmotorer. En 90 hk stærk Dualjet, en 112 hk stærk Boosterjet turbomotor, og en Dualjet udgave med SHVS mild-hybrid teknik. Her kan du og se forskellene mellem modellerne.

Baleno Pris og udstyr

BALENO EKSTRAUDSTYR

Se det store udvalg af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her

Baleno ekstraudstyrs brochuren Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK