HIT Kampagnemodeller

Lige nu kan du få en lang række af vores biler som Hit-modeller, spækket med udstyr til priser, der giver nul skrupler. F.eks. familiebilen Baleno, som du kan spare helt op til 12.000 kr. på. Eller SUV’erne Vitara og S-Cross, hvor du på udvalgte modeller kan spare 10.000 kr. Og den køreglade Swift og mini-SUV’en Ignis er til rådighed i en række lagermodeller, hvor du kan gøre en god handel. Se mere nedenfor og kom forbi din Suzuki forhandler til en prøvetur.

BALENO HIT FRA 129.990,-

Suzuki Baleno KUP (1)

 

Suzuki Baleno er familie-rummeligheden selv. Med klassens største bagagerum og bedste bagsæde rummer den uden brok både børn, indkøb og habengut. Den fås med den effektive 1.2 Dualjet motor med 90 hk eller med Boosterjet turbomotoren, der yder 112 hk.

Prismæssigt starter Baleno ved 129.990 kr. for Comfort Hit modellen, der fx har aircondition, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, sidespejle med varme, læderrat og cd-radio med Bluetooth. Og i Active modellen bydes også på automatisk nødbremse og aktiv fartpilot for en beskeden merpris på kun 5.000 kr. Topmodellen Exclusive, til priser fra 159.990, har endvidere udstyr som multimediesystem, bakkamera, navigation, Xenon forlygter, automatisk klimaanlæg, nøglefri betjening, tryk-knap start og alufælge.

Du sparer fra 10.000 til 12.000 kr. på Baleno Hit-modellerne!

Med sit markante SUV-design står den nyeste udgave af Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. Og lige nu sparer du 10.000 kr. på en Vitara Hit model. Du kan vælge mellem to Boosterjet turbomotorer med hhv. 112 eller 140 hk, og så fås Vitara Hit også med automatgear.

Vitara Active Hit har udstyr som automatisk klimaanlæg, 17" alu-fælge, multimediesystem med DAB+ radio, bakkamera, el-ruder for og bag, tågelygter for, læderrat og meget mere til en pris fra kun 212.990 kr. Og i Adventure modellen bliver du yderligere forkælet med lækkert udstyr som bl.a. el-betjent soltag, indtræk i læder/ruskindsstof, LED nærlys, multimediesystem med Apple CarPlay, bakkamera, navigation, nøglefri betjening, automatisk nødbremse og aktiv fartpilot til priser fra 242.990 kr.

Du sparer 10.000 kr. på alle Hit modellerne af Vitara!

VITARA. DEN ORIGINALE SUV!
Suzuki Vitara KUP

 

S-CROSS. DEN RUMMELIGE CROSSOVER
Suzuki S Cross KUP (1)

 

S-Cross er en usædvanlig skarp og rummelig familie-crossover, der forener det bedste fra en stationcar og en SUV. Den findes i fire Hit-varianter med enten Suzukis 112 hk eller 140 hk effektive Boosterjet turbomotor og med enten manuelt gear eller automatgear. Du sparer 10.000 kr. i forhold til normalprisen.

Den billigste Active Hit-model fås fra kun 216.990 kr., og du må så finde dig i, at den har en lang udstyrsliste: Fx er LED nær- og fjernlys, 17" alu-fælge, multimediesystem med bakkamera og Apple CarPlay, nøglefri betjening, automatisk klimaanlæg og regnsensor standard.

Du sparer 10.000 kr. på alle Hit varianter!

 

Den køreglade Swift løfter humøret. Selvom den er tungt pakket med fede features, er den agil og økonomisk at køre i. Og lige nu kan du få Swift i et begrænset antal Hit-lagermodeller til særligt attraktive priser.

Startprisen på Swift Club Hit er kun 126.990 kr. og inkluderer både aircondition, el-ruder for, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-betjente sidespejle med varme. Og for 129.990 kr. får du også automatisk nødbremse og adaptiv fartpilot. Club Hit modellerne har den effektive 90 hk Dualjet-motor, der holder brændstofforbruget nede og køreglæden i top.

Derudover kan du lige nu spare 12.000 kr. på en Swift 1.0 Boosterjet Exclusive Hit. Udover at sætte ekstra skub i køreglæden med 112 turbo-heste og hybrid-teknologi, får du også lækkert udstyr som fx klimaanlæg, multimedie-system med Apple CarPlay, bakkamera, nøglefri betjening og LED forlygter med automatisk op- og nedblænding med til prisen.

SWIFT HIT FRA KUN 126.990,-

Suzuki Swift KUP

 

IGNIS HIT FRA 126.990,-
Suzuki Ignis KUP


Suzuki Ignis er markedets første og eneste mini-SUV. En ægte SUV til en meget overkommelig pris. Lige nu kan du vælge mellem 5 Ignis Hit-modeller til priser fra kun 126.990 kr. Standard er fx aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder for. Og for 129.990 kr. får du den også med automatisk nødbremse (AEB).

For en beskeden merpris kan du opgradere til Active Hit-modellen og endvidere få udstyr som multimediesystem med DAB+ radio og Apple CarPlay, bakkamera, alu-fælge, el-spejle med varme, tagræling, længdejusterbart bagsæde og sædevarme foran.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK