HIT Kampagnemodeller

Lige nu kan du få en lang række af vores biler som Hit-modeller, spækket med udstyr til priser, der giver nul skrupler. F.eks. familiebilen Baleno, som du kan spare helt op til 15.000 kr. på. Eller SUV'en Vitara, hvor du på udvalgte modeller kan spare 10.000 kr. Og den køreglade Swift og mini-SUV’en Ignis er til rådighed i en række lagermodeller, hvor du kan gøre en god handel. Se mere nedenfor og kom forbi din Suzuki forhandler til en prøvetur.

IGNIS HIT FRA 126.990,-
Suzuki Ignis KUP


Suzuki Ignis er markedets første og eneste mini-SUV. En ægte SUV til en meget overkommelig pris. Lige nu kan du vælge mellem 5 Ignis Hit-modeller til priser fra kun 126.990 kr. Standard er fx aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder for. Og for 129.990 kr. får du den også med automatisk nødbremse (AEB).

For en beskeden merpris kan du opgradere til Active Hit-modellen og endvidere få udstyr som multimediesystem med DAB+ radio og Apple CarPlay, bakkamera, alu-fælge, el-spejle med varme, tagræling, længdejusterbart bagsæde og sædevarme foran.

Den køreglade Swift løfter humøret. Selvom den er tungt pakket med fede features, er den agil og økonomisk at køre i. Og lige nu kan du få Swift i et begrænset antal Hit-lagermodeller til særligt attraktive priser.

Startprisen på Swift Club Hit AEB er kun 129.990 kr. og inkluderer både automatisk nødbremse og aktiv fartpilot, aircondition, el-ruder for, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-betjente sidespejle med varme. Her får du Swift med den effektive 90 hk Dualjet-motor, der holder brændstofforbruget nede og køreglæden i top.

Derudover kan du lige nu spare 12.000 kr. på en Swift 1.0 Boosterjet Exclusive Hit. Udover at sætte ekstra skub i køreglæden med 112 turbo-heste og hybrid-teknologi, får du også lækkert udstyr som fx klimaanlæg, multimedie-system med Apple CarPlay, bakkamera, nøglefri betjening og LED forlygter med automatisk op- og nedblænding med til prisen.

SWIFT HIT FRA KUN 129.990,-

Suzuki Swift KUP

 

BALENO EXCLUSIVE HIT FRA 159.990,-

Suzuki Baleno KUP (1)

 

Suzuki Baleno er familie-rummeligheden selv. Med klassens største bagagerum og bedste bagsæde rummer den uden brok både børn, indkøb og habengut. Den fås med den effektive 1.2 Dualjet motor med 90 hk eller med Boosterjet turbomotoren, der yder 112 hk.

Hit-modellerne er de topudstyrede Exclusive varianter og her får du lækkert udstyr som fx klimaanlæg, nøglefri betjening, el-ruder for og bag, multimediesystem, bakkamera, navigation, alufælge, Apple CarPlay og Xenon forlygter. Samt automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Prisen med 1.2 Dualjet motor er på 159.990 kr. og med 1.0 Boosterjet turbomotor 172.990 kr.  Du sparer fra 12.000 til 15.000 kr. på Baleno Hit-modellerne!


Du kan også få Baleno i Cut-kampagnemodel med Comfort eller Active udstyr til priser fra kun 119.990 kr. Se mere her!

Med sit markante SUV-design står Suzuki Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. Og lige nu sparer du 10.000 kr. på en Vitara Hit model, der fås med den kraftige 1.4 Boosterjet turbomotorer med 140 hk med 6-trins manuelt gear eller med automatgear.

Du kan vælge mellem de to udstyrstrin Active eller Adventure. Vitara Active Hit har udstyr som automatisk klimaanlæg, 17" alu-fælge, multimediesystem med DAB+ radio, bakkamera, el-ruder for og bag, tågelygter for, læderrat og meget mere til en pris fra kun 227.990 kr. Og i Adventure modellen bliver du yderligere forkælet med lækkert udstyr som bl.a. el-betjent soltag, indtræk i læder/ruskindsstof, LED nærlys, multimediesystem med Apple CarPlay, bakkamera, navigation, nøglefri betjening, automatisk nødbremse og aktiv fartpilot til priser fra 257.990 kr.  Du sparer 10.000 kr. på Vitara Hit modellerne.

Du kan også få Vitara med 1.0 Boosterjet turbomotor med 112 hk i særlige Cut-kampagnemodeller til priser fra kun 192.990 kr.  Se mere her!

VITARA. DEN ORIGINALE SUV!
Suzuki Vitara KUP

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK