DERFOR SKAL DU VÆLGE ET SUZUKI VÆRKSTED

Skrible skrable og skrible skrable Skrible skrable og skrible skrable Skrible skrable og skrible skrable Skrible skrable og skrible skrable Skrible skrable og skrible skrable Skrible skrable og skrible skrable Skrible skrable og skrible skrable

Fordel nummer 1. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. 

Fordel nummer 2. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. 

Fordel nummer 3. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. Skrible skrable og vrøvle. 

AUTORISERET SUZUKI SERVICE

Suzuki Service 300Px
Når du vælger et autoriseret Suzuki service, vælger du samtidig at få din bil serviceret nøjagtigt, som fabrikken har tænkt det med originale reservedele og af mekanikere, som kender din Suzuki. Det giver dig den bedste sikkerhed for, at bilen altid er i topform og klar til de daglige udfordringer.

Se mere om autoriseret Suzuki service her!

ORIGINALE SUZUKI RESERVEDELE

Suzuki Reservedele 300Px
Vi bruger altid originale Suzuki reservedele. Dermed er du sikret, at delen altid passer til bilen og altid har den samme høje kvalitet som den del, der er monteret fra fabrikken. Hos Suzuki er det ikke dyrere at vælge originale reservedele. Priserne er attraktive og tilpasset tilsvarende uoriginale dele.

Se mere om originale Suzuki reservedele her!

BASIS SERVICE TIL BILER OVER 3 ÅR

Suzuki Basisservice Logo 200Px
Hvis din bil er ældre end 3 år, og du ikke kører så mange kilometer i den, er vores autoriserede Basisservice en mulighed for dig. Basisservice er et mindre serviceeftersyn, hvor vi inspicerer og kontrollerer din Suzuki fra A-Z for at se, om alt er, som det skal være. Vi skifter olie og oliefilter, og er der noget, der trænger til at blive udskiftet, får du naturligvis besked. Du kan få Basisservice fra kun 1.195 kr. 

Se mere om Suzuki Basis service her!

4 VINTERDÆK FRA 2.395,-

Daek 300X200
Suzuki tilbyder kvalitetsdæk til attraktive priser. Vi har storkundeaftaler med Bridgestone, Continental og Yokohama og kan dermed tilbyde dig konkurrencedygtige priser på sommer og vinterdæk.

Se mere om køb af kvalitetsdæk hos Suzuki!

Find Suzuki værksted

Vi har et af Danmarks bredeste net af autoriserede værksteder. Med mere end 80 af slagsen, finder du nemt et der et tæt på dig. 

Find værksted her

Book tid til service

Her kan du booke tid til servicering af din bil på et Suzuki værksted. Nemt og bekvemt.

Book her

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK