INGEN ELSKER DIN SUZUKI MERE END OS!

Skal din Suzuki til service eller reparation, kan det godt betale sig at vælge det bedste. Og dét er et autoriseret Suzuki-værksted! Ikke alene kender vi din bil ud og ind. Vi elsker også alt ved den. På alle vores autoriserede værksteder står specialuddannede Suzuki-teknikere klar til at pusle om din bil. Og selvfølgelig kommer kun originale Suzuki-reservedele på tale.

Vi glæder os til at forkæle din Suzuki med:

  • Fair og konkurrencedygtige priser som fx Basisservice fra kun 1.195 kr.
  • Originale Suzuki-reservedele udviklet, testet og leveret af Suzuki
  • Erfaring og ekspertise sikret gennem Suzukis grundige tekniker-uddannelse
  • Opdatering af bilens computere, så din Suzuki altid er optimeret med den nyeste software
  • Garanti-reparationer efter Suzuki-fabrikkens forskrifter, som kun vi kan tilbyde

 

 

BLÅ SERVICEBOG

Taleboble 01 Helge

Også kaldet ”Fælge” og ”Chef”. Værkstedets grand old man. Har været med, siden den første 3-dørs Vitara forlod fabrikken i 1988 - sammen med Helges hårpragt, som Johnny ynder at sige det.

Første bil: Kører Vitara og har altid gjort det. Har lige fået sin tredje. Med turbo selvfølgelig.

Yndlingsværktøj: Momentnøglen er Helges forlængede arm.

Største bommert: Engang skiftede drengene en af Helges hjulbolte ud med en uoriginal … Der gik et helt kvarter, før han opdagede det.

Taleboble 03 Johnny

Lystrer også ”Junior”, ”Bettefyr” og ”Jomney”. Var i lære som cykelmekaniker, men kastede sin unge kærlighed på de firehjulede, da chefen en dag bad ham køre hans Swift til service.

Første bil: En Swift Sport. Selvfølgelig.

Yndlingsværktøj: Helges momentnøgle. Og Helge er lidt træt af det.

Største bommert: Fik låst sig selv inde på værkstedet i et døgn. Men nøøj, hvor det skinnede dagen efter.

Taleboble 02 Hc

Passioneret nørd til fingerspidserne og værkstedets cand.mag.zuki. Helge praler gerne med, at det var ham, der oplærte Hans Christian.

Første bil: En Kadett, men det taler de ALDRIG om på værkstedet. Har faktisk flirtet med det meste af modelprogrammet gennem årene. Bogstavelig talt. I dag kører han S-Cross og fruens Celerio, når der skal trailer på til genbrugspladsen.  

Yndlingsværktøj: Autoliften! Man kniber jo en tåre, når sådan et prægtigt køretøj løftes op.  

Største bommert: Se ’første bil’ ovenfor.


VORES KUNDER ER GLADE. DET HAR VI PAPIR PÅ!

I den årlige AutoIndex analyse har danske bilister bl.a. vurderet oplevelsen ved værkstedsbesøg og givet os en absolut topplacering. År efter år har vi ligget i top 3. Og i 2019-analysen ligger Suzuki nr. 2 ud af i alt 21 bilmærker. Det er vi selvfølgelig stolte af. Men vi kommer ikke til at hvile på laurbærrene af den grund. Høj kundetilfredshed er og bliver et varemærke for Suzuki.

Suzuki Kundetilfredshed I Top

Suzuki Service Img 01 Uddannelse


DE BEDST UDDANNEDE SUZUKI-MEKANIKERE

Et autoriseret Suzuki-værksted er det sikre valg. For når du bestemmer dig for at gå til os, vælger du samtidig at få din bil serviceret nøjagtigt, som fabrikken har tænkt det – af højtuddannede, autoriserede mekanikere, som kender din Suzuki ud og ind. Det giver dig sikkerhed for, at bilen altid er i topform.


KUN ORIGINALE RESERVEDELE

Vi bruger altid originale Suzuki-reservedele. På den måde er du sikret, at delen altid passer til bilen og altid har den samme høje kvalitet som den del, der er monteret fra fabrikken. Hos Suzuki er det ikke dyrere at vælge originale reservedele. Vores priser er attraktive og tilpasset tilsvarende uoriginale dele.

Suzuki Service Img 02 Reservedele

Suzuki Service Img 03 Basisservice

 


BASISSERVICE TIL BILER OVER 3 ÅR

Er din bil mere end 3 år gammel? Og kører du ikke så mange kilometer i den? Så kan Basisservice være lige noget for dig. Her får du et autoriseret serviceeftersyn, hvor vi går din Suzuki igennem fra A-Z for at se, om alt er, som det skal være. Vi skifter olie og oliefilter, og giver dig besked, hvis der er andet, som trænger til udskiftning. Du kan få Basisservice fra kun 1.195 kr.

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK