S-Cross logo
En unik familiebil
Suzuki S-Cross er en ny biltype, der er skabt til at opfylde den moderne bilkøbers mangeartede behov. Den er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. Rigtig god plads i kabine og bagagerum, høj siddeposition, gode køreegenskaber og fremkommelighed samt en for klassen flot brændstoføkonomi, er blot nogle af de gode egenskaber. En anden er prisen, der starter ved kr. 196.990.
Fra kr. 196.990

Familie-crossover

Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Hos Suzuki kan du nemlig få en S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 196.990.
Suzuki S-Cross er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare selv de mest krævende opgaver.
Udstyrslisten er omfattende og den fås med 120 hk stærke benzin og dieselmotor, ligesom Suzukis avancerede AllGrip 4WD system, hvor du kan vælge mellem 4 indstillingsmuligheder, er en mulighed. Selv brændstoføkonomien er flot med hele 18,5 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) i benzinudgaverne og hele 22,7 - 23,8 km/l for dieselmodellerne.

Stærk & økonomisk

Både benzin- og dieseludgaven af S-Cross yder hele 120 hk, men har alligevel en flot brændstoføkonomi på hhv. 18,5 og 23,8 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Det er faktisk ret unikt for en bil i denne størrelse og betyder, at den halvårlige ejerafgift er på kun kr. 600 for benzinmodellen og kr. 1.450 for udgaverne med dieselmotor.
S-Cross kan trække op til 1.500 kg på krogen (dieselmodel), og da den samtidig kan fås med et avanceret 4WD system - AllGrip - kan den også fungere som den ideelle og alsidige arbejdshest, der kan klare de fleste udfordringer. Du kan læse mere om AllGrip systemet her.

{{itemText}}

Højeste sikkerhed

Suzuki S-Cross er konstrueret til, at hele familien kan køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept (Total Effective Control Tecnology), der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Og med topkarakteren 5-stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten blev det bevist, at bilen klarer de skrappeste krav med bravur. En medvirkedende årsag hertil er, at S-Cross er forsynet med sikkerhedsudstyr som 7 airbags, ESP (ektronisk stabilitetsprogram), pedalsikkerhedssystem og andre funktioner, der optimerer nedbremsningen af bilen ved en faresituation. 
Du kan se selve EuroNCAP testen af S-Cross her.

AllGrip 4WD systemet

I en S-Cross kan du udforske verden i sikker forvisning om, at bilen er bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål. Og vil du byde den de helt store udfordringer, fås S-Cross benzin og diesel med et nyudviklet og meget avanceret firehjulstræk – AllGrip – der i sandhed gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig. AllGrip systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien også begrænset. 

 

MOTORER OG YDELSE

PRIS & UDSTYR

S-Cross modellen fås med benzin- og dieselmotor, med 2 eller 4WD, og i 2 udstyrsniveauer. Udover de her viste modeller har forhandlerne også andre varianter på lager. 

Multimedie-center

Alle S-Cross modellerne kan opgraderes med et smart og avanceret multimediecenter. Det er specielt udviklet til S-Cross, så det passer flot ind i instrumentbordet ligesom de originale ratkontakter anvendes til at styre funktionerne.

Her er både touchscreen, navigation med dansk tale, Bluetooth forbindelse til mobilen og/eller musikafspilleren, lækker hi-fi kvalitet med equalizer og mange muligheder for tilslutning af andet udstyr som fx bakkamera, DAB modul og subwoofer.

Den vejledende udsalgspris for multimediecenteret er kr. 8.995 + montering. 

EKSTRAUDSTYR TIL S-CROSS

Se udvalget af ekstraudstyr i brochuren og prislisten her:

S-Cross ekstraudstyrs brochure Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK