De såkaldte crossover og SUV biler går sin sejrsgang over hele Europa, og her i Danmark bliver de også mere og mere populære. Det skyldes især, at man her kombinerer det bedste fra forskellige biltyper og derfor står med en bil, der både har stor udstråling og besidder mange praktiske kvaliteter. Fx er den højere siddehøjde og behagelige ind- og udstigning et vigtigt argument for mange.

Med udviklingen af modeller som Jimny, Ignis, SX4 og Grand Vitara er Suzuki en af pionererne og skaberne af både SUV- og crossoverklassen. Programmet tegnes i dag  af den nye Vitara og S-Cross, og fra marts måned 2017 suppleres det af den nye Ignis - markedets første mimi-SUV.

Skarp familie crossover fra 195.000,-
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Du kan nemlig få en Suzuki S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 194.990. 

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste opgaver. I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr.

Exclusive Exterior 0001 Rgb

Udstyrslisten omfatter fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, fartpilot samt fjernbetjent centrallås i den billigste Comfort udgave. Allerede fra mellemste udstyrsniveau Active får du LED forlygter, alufælge, multimediecenter med farveskærm og bakkamera, klimaanlæg, nøglefri start samt læderrat. Og det til en pris fra kun 220.000,-. Og Exclusive modellerne byder endvidere på automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation.

S-Cross fås med Suzukis nye Boosterjet turbobenzin-motorer med direkte indsprøjtning og turbolader. I en 1.0 udgave med 112 hk og i en 1.4 udgave med 140 hk. Begge motorer har et flot kraftoverskud i et bredt omdrejningsområde og de har en EU-norm ved blandet kørsel på hhv. 20,0 og 18,5 km/l. Rigtigt flotte tal for så stor en bil. Derfor er den halvårlige ejerafgift også på beskedne 310 kroner for 1.0 modellen og 600 kroner for S-Cross 1.4 Boosterjet.

S Cross Glplus Interior 0002 1

 

Se reklamen med den nye S-Cross her: 

Usædvanlig meget SUV fra 188.000,-
Med sit markante SUV design er den nye Suzuki Vitara et seriøst skud selvtillid til hverdagen med både stil og temperament. Og med masser af omtanke for både tegnebog og miljø med en stærk pris og lavt forbrug. Her er lidt mere offroad look qua SUV designet. 

 

Vitara forfra 
Vitara står som en skarpsleben og kompakt SUV med stor attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine og bagagerummet er stort nok til at opfylde de flestes behov. Og selv i den billigste version til 188.000 kroner, er udstyr som aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og cd-radio med ratbetjent Bluetooth standard. Næste udstyrstrin - Active - byder desuden på multimedieanlæg med 7” farveskærm, bakkamera, 17” alufælge, fartpilot og fuldautomatisk aircondition til priser fra 210.000,-. Og i Exclusive versionen, der fås fra 245.000 kr., får du blandt meget andet også nøglefri betjening, LED nærlys, indtræk i læder/ruskindsstof, automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation. Den helt nye S-version byder endvidere på særlige designdetaljer, sorte alufælge, sports læderrat, alu-pedaler og den nye Boosterjet motor til priser fra 275.000 kroner.
Vitara interiør

 

Vitara fås med en 1,6 liters benzin eller dieselmotor med 120 HK, og med den nye 1,4 Boosterjet turbo benzinmotor med hele 140 HK. Med forhjulstræk klarer 1,6 benzinmodellen 18,9 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), mens 1,4 modellen har en EU-norm på flotte 19,2 km/l. Begge udløser derfor en halvårlig ejerafgift på kun 600 kroner. Modellen med den momentstærke turbodiesel-motor med 320 Nm ved 1.750 omdr/min, har en EU-norm på hele 25 km/l og en halvårlig ejerafgift på 1.050 kroner. 

Avanceret AllGrip 4WD 
Som standard trækker Vitara på forhjulene, men du kan selvfølgelig få den med Suzukis avancerede AllGrip 4WD system med 4 indstillinger for optimal funktion under alle forhold. Og det endda til en merpris fra kun kr. 22.000. Så her sætter Suzuki også standarden i markedet. Også fordi brændstoføkonomien kun er marginalt højere end i de forhjulstrukne versioner.

Pressen skrev!
Du kan se nogle af de seneste presseomtaler af den nye Suzuki S-Cross her:

Biltesteren - Pænt tiltalende bil
Motorsiden - Ærlig snak
Bilmagasinet - Bøjle på tænderne og turbokraft
Politiken - Suzuki giver familiebilen turbokraft

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK