Hos Suzuki kan du få en bil til familiebrug, der både er rummelig, fleksibel og økonomisk. Den hedder Baleno og fås til priser fra under 135.000 kroner. Et andet godt bud på en ideel familebil er den nye S-Cross model med turbomotorer. 

Suzuki Baleno fra 135.000
Den ny Suzuki Baleno er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, man normalt ikke finder i én og samme bil i den kompakte bilklasse. For med sit strømlinede design oser Baleno af god stil, men den er samtidig super praktisk med uovertruffen plads på bagsædet og med klassens største bagagerum. Hele 355 liter rummer det.
Innovativ teknologi gør Baleno lige så grøn, som den er fræk – med høj ydelse og lavt forbrug. Og så stiller den op med et hidtil uset og højt udstyrsniveau i klassen, og det endda til en attraktiv pris fra 134.990,-.
Kort sagt: Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget at byde på. 

Suzuki Baleno blev nomineret til Årets Bil i Danmark 2017. Og det er vi rigtig stolte over. Det skete, da motorjournalisterne blandt alle 2016 bilnyhederne udvalgte 5 biler, der gik videre til finalen. 

Front 450Px

Ny Suzuki Baleno. Kort, men godt:

  • Klasseledende rummelighed i kabine og bagagerum
  • Rigtig flot benzinøkonomi fra 22,2 til 25,0 km/l ved blandet kørsel (EU-norm)
  • Radarbaseret sikkerhedsudstyr
  • Vælg mellem 3 spændende benzinmotorer
  • Ny teknik som fx let platform, mild-hybrid og turbomotor
  • 3 udstyrsvarianter med masser af udstyr.
  • Comfort model fra 134.990 kr. inkl. 6 airbags, aircondition, CD-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, sædevarme, læderrat m.m. 
  • Active model fra 139.990 kr. inkl. automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Og med Boosterjet turbomotor fra 158.990 kr. 
  • Exclusive modellen med hele luksuspakken, fx Bi-Xenon, klimaanlæg, multimedieanlæg med navigation, alu-fælge og nøglefri betjening fås fra 158.990 kr. Med mild-hybrid fra 161.990 kr. og med Boosterjet motor fra 179.990 kroner. 

Pressen skrev!
Se eksempler fra presseomtalen af den nye Suzuki Baleno her:

Biltorvet - En bil med stort potentiale
Hvilkenbil.dk - Det sikre valg i miniklassen
Motorsiden - High-Tech for alle
Bilen.dk - Baleno sprænger rammerne

Skarp familie crossover fra 195.000,-
Det behøver ikke koste en kvart million at få en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Du kan nemlig få en Suzuki S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 194.990. 

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste af familiens opgaver. I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr.

Exclusive Exterior 0001 Rgb

Udstyrslisten omfatter fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, fartpilot samt fjernbetjent centrallås i den billigste Comfort udgave. Allerede fra mellemste udstyrsniveau Active får du LED forlygter, alufælge, multimediecenter med farveskærm og bakkamera, klimaanlæg, nøglefri start samt læderrat. Og det til en pris fra kun 220.000,-. Og Exclusive modellerne byder endvidere på automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation.

S-Cross fås med Suzukis nye Boosterjet turbobenzin-motorer med direkte indsprøjtning og turbolader. I en 1.0 udgave med 112 hk og i en 1.4 udgave med 140 hk. Begge motorer har et flot kraftoverskud i et bredt omdrejningsområde og de har en EU-norm ved blandet kørsel på hhv. 20,0 og 18,5 km/l. Rigtigt flotte tal for så stor en bil. Derfor er den halvårlige ejerafgift også på beskedne 310 kroner for 1.0 modellen og 600 kroner for S-Cross 1.4 Boosterjet.

Pressen skrev!
Du kan se nogle af de seneste presseomtaler af den nye Suzuki S-Cross her:

Biltesteren - Pænt tiltalende bil
Motorsiden - Ærlig snak
Bilmagasinet - Bøjle på tænderne og turbokraft
Politiken - Suzuki giver familiebilen turbokraft 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK