Swift logo
Den køreglade mini!

Suzuki Swift

er mini-klassens køreglade bil. Og med Dualjet motoren, der har hele 90 hk, og alligevel kører 23,3 km/l, forenes høj ydelse med lavt forbrug. Med en Swift får du både et sporty og unikt design samt skarpe køreegenskaber. Sammen med en kraftig motor og masser af udstyr betyder det, at køreglæden er indbygget som standard i alle modellerne. Det vil du nyde hver gang du sætter dig ind bag rattet.
Fra kr. 119.990

Høj ydelse. Lavt forbrug!

Suzuki Swift har lagt sig i overhalingsbanen med flot design, mere udstyr og skarpe priser. Og så fås den med Dualjet motor, der ved hjælp af ny teknologi med bl.a. 2 indsprøjtningsdyser pr. cylinder, forener høj ydelse med lavt benzinforbrug. Så kan du nyde køreglæden og dynamikken fra de 4 cylindre og 90 hk, mens du samtidigt kan glæde dig over en benzinøkonomi, som du til prisen normalt kun finder i små, triste 3-cylindrede motorer.
En Swift giver dig derfor køreglæde for alle pengene.  Den lave vægt, den brede sporvidde, den direkte styring, den afstemte undervogn og det hurtige og præcise gearskifte gør, at køreturen bliver en lille oplevelse i sig selv, hver gang. Og med priser fra kr. 119.990 kan de fleste være med.   

Du kan gøre et ekstra godt Swift køb med kampagnemodellen Style eller den helt nye jubilæumsmodel Swift 20. Se mere her.

Læs om vort nye Suzuki billån uden udbetaling her!

Sektioner Høj ydelse. Lavt forbrug!

LANGT PÅ LITEREN.

Suzuki Swift er et rigtigt godt eksempel på, at man godt kan producere en bil med god motoreffekt og høj køreglæde, som alligevel kører langt på literen. Ved at fokusere på vægtbesparelser i kombination med en lang række tekniske detaljer er det med Swift lykkedes at skabe en bil med køreglæde for alle pengene, og som samtidig er klasseledende, når det gælder benzinøkonomi og hensynet til miljøet.

Drivkræfterne i benzinmodellen kommer fra en nyudviklet Dualjet motor med DOHC, 16 ventiler og dobbelt VVT system. Hertil er den indre friktion i motoren reduceret ved hjælp af en lang række tekniske forbedringer. Resultatet er en motor med 90 hk, der alligevel har en flot økonomi med 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU norm). Det skyldes en højere kompression og 2 dyser pr. cylinder. CO2-udslippet så lavt som 99 gram pr. km. Den halvårlige ejerafgift er på laveste niveau, nemlig kun kr. 310 pr. halvår.

   640Px Copy

Masser af udstyr

I det ydre er Swift en kompakt bil, men i kabinen er der god komfort til fire voksne. Dertil kommer, at bilen både har klasse og stil. Det har Swift bevist gennem de sidste mange år, hvor dens unikke design og gode køreegenskaber har givet den mange fans verden over. 

Udstyrsmæssigt er der også god værdi for pengene i en Swift. Selv den billigste Comfort version har fx 7 airbags, aircondition, ratbetjent cd-radio med USB indgang, el-spejle med varme, sædevarme, el-ruder for og bag, centrallås og læderrat. Næste niveau byder desuden på ratbetjent fartpilot, tågelygter for og frække LED kørelygter. Og i andre modeller finder du fx alufælge, Bluetooth og tagspoiler.

    Swift Kabine       

5-stjernet sikkerhed

Når det gælder sikkerhed, har Suzuki virkelig lagt sig i selen for, at den ny Swift skal være blandt de bedste i klassen. Sikkerhedsudstyret er omfattende i alle modeller med fx 7 airbags, pedalsikkerhedssystem og ESP, mens karrosseriets opbygning er optimeret med brug af forstærkede sikkerhedszoner og højstyrkestål. Resultatet af sikkerhedstesten hos Euro NCAP bekræftede, at Swift er en meget sikker bil. Den fik nemlig de maksimale 5 stjerner.

{{itemText}}

Sektioner 5 stjernet sikkerhed

MOTOR OG YDELSE

Swift Motor og ydelse

PRIS & UDSTYR

Swift modellen fås som 3 eller 5-dørs og i to motorvarianter. Den fås også med automatgear og i hele 6 udstyrsversioner.

Swift Pris og udstyr

Multimedie-center

Alle Swift modellerne kan opgraderes med et smart og avanceret multimediecenter. Det er specielt udviklet til Swift, så det passer flot ind i instrumentbordet, ligesom de originale ratkontakter (ej City model) anvendes til at styre funktionerne.

Her er både touchscreen, navigation med dansk tale, Bluetooth forbindelse til mobilen og/eller musikafspilleren, lækker hi-fi kvalitet med equalizer og mange muligheder for tilslutning af andet udstyr som fx bakkamera, DAB modul og subwoofer.

Den vejledende udsalgspris for multimediecenteret er kr. 8.995 + montering. 

Swift Multimedie-center

EKSTRAUDSTYR TIL SWIFT

Se det store udvalg af udstyr til Swift i brochuren og prislisten her:

Swift ekstraudstyrs brochure Prisliste

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

kr. {{accessoriesModal.obj.price}} {{accessoriesModal.obj.smallprint}}

i
Priser ekskl. montering og evt. lakering.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK