Bryder rammerne i klassen

Celerio er mikro-klassens store, praktiske og økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, større bagagerum og mere udstyr end de fleste. Benzinøkonomien er på helt op til 27,8 km/l (Dualjet) og den må endda køre med en trailer. Celerio har simpelthen alt det, andre små biler ellers kun kan drømme om.

5-DØRS
Fra kr. 89.990

Se model

Den køreglade mini!

Swift forener høj ydelse med lavt forbrug. Den nye DUALJET motor har 90 hk, og alligevel kører bilen 23,3 km/l ved blandet kørsel. Med Swift får du både et sporty og unikt design samt skarpe køreegenskaber. Sammen med en kraftig motor og masser af udstyr betyder det, at køreglæde er standard.

5-DØRS
fra kr. 127.990

3-DØRS 
fra kr. 109.990

Se model

Usædvanlig meget SUV

Suzuki Vitara er den nye dreng i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder hyppigere end tankbesøgene. Og med priser fra kr. 192.000 trækker den ikke for meget i din tegnebog.

5-DØRS
Fra kr. 191.990

Se model

En unik familiebil

Suzuki S-Cross er skabt til at opfylde den moderne bilkøbers mangeartede behov. Den er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. Og prisen starter ved 196.990 kroner.

5-DØRS  
fra kr. 196.990

Se model

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK