Et godt bilkøb. Hele vejen rundt!
Når vi siger, at Suzuki er et godt bilkøb hele vejen rundt, mener vi ikke kun, at bilerne har en attraktiv udsalgspris. Du kan nemlig også få en bilforsikring til en god pris - og med nogle fornuftige vilkår. Det samme med finansieringen af bilkøbet. Ligesom du kan vælge, at købe en Suzuki Serviceaftale, der for et fast månedligt beløb dækker vedligeholdelse og reparationer. Så du kan med ro i sindet købe en ny bil hos Suzuki. 

De basale fordele som meget udstyr og et prisniveau, der er langt under det, man ellers skal betale for en japansk kvalitetsbil er selvfølgelig i orden. Se bare priserne på fx Swift modellen, hvor der hverken er sparet på motorkraften, udstyret eller køreglæden. Eller på den usædvanlig praktiske mikrobil Celerio, der rummer det meste og som må trækken en lille anhænger.
640Px Copy

Ved køb af en ny bil fra Suzuki får du også en rigtig god garantidækning. For Suzuki tør godt stå inde for, at bilerne er produceret i en ordentlig kvalitet. Derfor er alle modeller omfattet af en 3 års/100.000 km mekanisk garanti og 12 år mod rustgennemtæring. Samtidig har vi stor fokus på kundetilfredshed, hvilket fx giver sig til udtryk i topplaceringer for kundernes vurdering af forhandlere og værksteder i FDM's årlige Autoindex undersøgelse blandt bilkøbere.

 

Priser fra 89.990.-
Suzukis modelprogram starter ved mikrobilen Celerio, der prismæssigt begynder lige under 90.000 kroner. Her er 5 døre standard og det samme er den gode benzinøkonomi på op til 27,8 km/l ved blandet kørsel (EU-Norm). Celerios helt stærke side er dens anvendelighed. Både kabine og bagagerum er stort, det er nemt at komme ind og ud og samtidig må den som en de meget få i klassen trække en anhænger.

Den køreglade Swift er mini-klassens trendsetter. Her er både friskt design, god motorkraft med mere end 90 hk, en rigtig flot benzinøkonomi med op til 23,3 km/l og masser af køreglæde for pengene. Swift priserne starter ved kr. 109.990.

Køber du den nye Baleno, får du en utrolig rummelig bil til priser fra 134.990 og valg mellem 3 motorer inkl. en lille kraftig Boostejet turbomotor, og en med mild-hybrid teknik.

Det nyeste skud i Suzuki programmet er den nye mini-SUV Ignis, der med sin charme, høje siddeposition og gode anvendelighed byder sig til, med priser fra lige under de 128.000 kroner. Så her kan du købe en helt ny SUV i en meget attraktiv prisklasse.

Den skarpslebne Vitara, er prissat fra kr. 188.000 og giver usædvanlig meget SUV for pengene.

Og med priser fra 195.000 beviser den nyeste udgave af crossoveren S-Cross, at det ikke er nødvendigt at give op mod en kvart million for at købe en både stor, rummelig, økonomisk og velkørende familiebil. 


12  

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK