Den nye Suzuki S-Cross blev introduceret for 5 måneder siden, og med et salg på mere end 700 biler har den fået en rigtig flot modtagelse af kunderne. S-Cross tilhører den populære crossover biltype, og den er som skabt for familien og de udfordringer, hverdagen og weekenden byder på. Nu inviterer vi alle til at opleve bilen på nærmeste hold og samtidig får du chancen for at vinde den. Fra medio marts og ind i april måned kører vi nemlig en S-Cross PrøveTour konkurrence, hvor hovedpræmien er en fabriksny S-Cross til en værdi af kr. 228.770.

En Suzuki S-Cross kan opfylde de fleste familiers behov for en både alsidig, sikker, komfortabel og økonomisk bil. Med sin gode frihøjde kommer den frem, hvor mange almindelige biler ellers må give op. Og den høje siddeposition giver både en god kørestilling og et godt overblik over trafikken. I kabinen er der god plads til 5 personer, og bagagerummet er et af klassens største med en volumen på 430 liter. S-Cross er derfor også godt rustet til at klare familiens ferietur, weekendindkøbet, turen til genbrugspladsen med affald og de forskellige fritidsinteresser. Og hvis de også omfatter kørsel med fx en campingvogn eller hestetrailer, kan S-Cross klare op til 1.500 kg på krogen.

PROEVETOUR Logo

Den lokale Suzuki forhandler står klar med testbiler, så kig forbi, få en prøvetur og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde en S-Cross kvit og frit.

Du kan se mere om kampagnen her

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK