Der hviler et pres på Kenneth Madsen/Mette Felthaus, når kampen om Danmarksmesterskabet i rally lørdag den 27. april skydes i gang ved Cimbern Rallye syd for den dansk-tyske grænse. Makkerparret fra Suzuki Motorsport er nemlig blevet bedt om, at sætte startnummer 2 på deres hurtige Suzuki Swift Maxi 2000.

”Det er et startnummer med forpligtelser, men også med udfordringer,” siger Kenneth Madsen. ”Det er rart, at løbsledelsen mener, at Mette og jeg er så hurtige i Suzukien, at vi skal starte blandt de første, men det giver os også nogle udfordringer.”

”I Tyskland salter man ikke vejene, når der har været sne og frost. Man gruser i stedet. Og noget af det grus kan godt ligge på vejene, når vi kommer som en af de første biler. Vi skal være ekstra opmærksomme på det, men jeg kender min Suzuki godt og har stor tillid til den.”

Suzuki Motorsport Kenneth Og Mette

Grus er ikke den eneste udfordring, som venter Suzuki Motorsport i det nordtyske. Det gør såvel vejene som konkurrenterne.

”Cimbern Rallye plejer at være et fedt løb, hvor vi skal køre på nogle spændende veje, så jeg glæder mig rigtig meget,” siger Kenneth Madsen.

”Modstanden i klassen kommer til at blive hård. Det er vi ikke det mindste i tvivl om. Den gamle sønderjyde Kim Boisen er jo nærmest på hjemmebane, men Mette og jeg vil gøre vores til, at vi kan slå ham på de snoede veje. En ting er i hvert fald sikkert. Han får os ikke uden kamp!”

Suzuki Swift Maxi 2000 3

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK