Siden 2014 er Suzukis salg i Danmark steget med 50%, og i 2016 nåede det tæt på 9.000 solgte personbiler. En succes, der blandt andet skyldes den rigtigt flotte modtagelse af den nye familiebil Baleno og den stærkt forbedrede crossover S-Cross. Sammen med mikro-bilen Celerio – der ikke er så lille endda, den køreglade Swift og den lækre Vitara SUV dækker Suzuki-programmet de populæreste bilklasser i landet. 

Billån med ingenting i udbetaling
Nytårsshowet byder på en ny og nem måde at finansiere bilkøbet på. I samarbejde med vores finansieringspartner eBilfinans introducer vi nemlig en stor kampagne, hvor alle Suzuki modeller kan finansieres med 0 kroner i udbetaling. Det betyder, at du, efter at være blevet kreditgodkendt, kan køre hjem i en fabriksny Suzuki uden at hive en krone op af lommen. Så selvom julen måske har været lidt hård ved budgettet, skal det ikke afholde dig fra at starte det nye år op i en ny Suzuki. Og der er, som sagt, frit valg i hele modelprogrammet fra den lille Celerio og op til den nye familie crossover S-Cross med turbomotor.

Fra 1.500 kroner om måneden
Den praktiske mikrobil Celerio er en af sin klasses rummeligste og veludstyrede modeller fås med 0 kroner i udbetaling og en ydelse fra lige under 1.500 kroner om måneden. Og er du til en lidt større bil, kan den nye Suzuki Baleno finansieres til en månedlig ydelse fra ca. 2.200 kroner. Også med ingenting i udbetaling. Og har du forelsket dig i en af tidens meget populære crossovers eller SUV’er som en Suzuki Vitara eller S-Cross, starter den månedlige ydelse for et billån med 0 kroner i udbetaling, ved cirka 3.000 kroner. 

Suzuki forhandlerne er klar til at byde 2017 velkommen og fortælle mere om den nye finansieringsløsning i weekenden den 7. – 8. januar, hvor der også er en lille, men lækker nytårsgave til de første besøgende hver dag.

Se mere om Suzukis Nytårsshow her!

Se mere om billån uden udbetaling her!

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK