Suzukis modelprogram spænder vidt fra Danmarks billigste 5-dørs bil, Suzuki Alto til den nye og spændende S-Cross. Årets Nytårsshow favner hele programmet, men har særlig fokus på en helt speciel Swift kampagnemodel og den nye Suzuki S-Cross, der giver rigtig meget bil for pengene.

Swift i en helt speciel Limited udgave
Limited modellen kommer kun til landet i 200 eksemplarer og de nummereres fra 1 til 200. Den har fx hvid-lakeret tag, LED kørelys, 16” alu-fælge og specielt indtræk med Swift logo. Den fås i 5 spændende farvekombinationer, hvor især den nye gule og blå lakering med hvidt tag vækker opsigt.

S-Cross, ny familie-crossover fra 219.990
Til priser fra kr. 219.990 får du en lækker bil, der kombinerer køreglæde med en rigtig god anvendelighed og rummelighed i både kabine og bagagerum. Og med sit flotte crossover design og gode brændstoføkonomi får du samtidig en bil der er mere spændende end en mere traditionel familiebil. Som kom ind og prøv den nye S-Cross.

Velkommen hos forhandlerne den 11.-12. januar
Suzuki forhandlerne er klar til at præsentere hele programmet og samtidig byde 2014 velkommen i weekenden den 11. – 12. januar, hvor der også er en god marcipan-nytårsgave til de første besøgende hver dag. Og da vi samtidig tilbyder en særlig nytårs kampagnerente på kun 1,99%, kan du starte det nye år i en fabriksny Suzuki fra kr. 851 om måneden.

Se mere om Suzuki Nytårshow 2014 her

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK