DUALJET er navnet på Suzuki’s nye, økonomiske motor, der fra den 14. juni får premiere i en ny og faceliftet udgave af Suzuki Swift. Foruden ny motor omfatter faceliftet en nænsom opgradering af fronten og en delvis fornyelse af kabinen. Også priserne er blevet skarpere, idet indgangsmodellen i Swift-programmet nu er 10.000 kr. lavere.

Faceliftets vigtigste nyhed er DUALJET-motorteknologien. Med den kombineres dynamiske præstationer med rigtig god benzinøkonomi. Samtidig bevarer Swift sit særkende som klassens køreglade islæt. Med DUALJET-teknologien opnås en benzinbesparelse på cirka 11 procent i forhold til den normale Swift-motor, da EU-normen ved blandet kørsel er på hele 22,7 km/. Dermed har Swift DUALJET en af de bedste EU-normer blandt de 4-cylindrede biler i kompaktklassen. Tilmed er den også konkurrencedygtig på økonomi og miljø i forhold til mange af de 3-cylindrede biler i klassen, men her har Swift en meget større motoreffekt.

Sammen med modelfornyelsen skifter Swift også udstyrsnavne. Indgangsmodellen, der kun fås som 3-dørs hedder nu City og koster fra kr. 109.990. Og de næste udstyrstrin er Comfort, Club og Action. I den 5-dørs Comfort til priser fra 127.990 er der fx både aircondition, ratbetjent cd-radio, læderrat, sædevarme og fjernbetjent centrallås, mens LED kørelys fartpilot og tågelygter foran er standard fra Club niveau. Og vælger man Action modellen fås en flot to-farvet lakering med hvidt tag/sidespejle, 16" alufælge og sorte ruder bag.

Kig forbi Suzuki forhandlerne og oplev den nye Swift DUALJET på nærmeste hold. De har premiereweekend den 14. -15. juni kl. 11-16. 

Du finder den nærmeste Suzuki forhandler her.

Og her kan du læse mere om den nye Swift DUALJET.

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK