Den helt nye Ignis er en kompakt SUV, hvor styling og anvendelighed er i fokus. Her er mange designelementer fra Suzukis tidligere modeller bragt til live, og det nærmest minimalistiske design får bilen til at fremstå frisk og ikonisk. 

Modellen er udviklet på en ny letvægts platform, som også anvendes i den nye Baleno. Og ligesom Baleno vil den nye Ignis også komme med Suzukis mild-hybrid teknologi, hvor en lille el-motor aflaster benzinmotoren ved spidsbelastninger. Derved opnås en god benzinøkonomi uden at man går på kompromis med de dynamiske præstationer.

Den nye Ignis får salgsstart i Europa i starten af 2017 og vi regner med, at introducere den her i Danmark i løbet af foråret.

En anden større nyhed på Suzuki standen i Paris er den nyeste udgave af familie-crossoveren S-Cross. Den har blandt andet fået en helt ny front, opgraderet interiør og mere udstyr. Og på motorfronten får de nye Boosterjet turbomotorer nu også premiere i S-Cross. Denne model introducerer vi på et stort åbent-hus arrangement den 17. -18. september.

Den internationale biludstilling i Paris har pressedage den 29. og 30. september og er åben for publikum fra den 1. til den 16. oktober 2016.

Du kan se mere om den nye Suzuki Ignis her!

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK