Med et salg på mere end 165.000 biler på kun 20 år har Suzuki fået rigtigt godt fat på de danske bilkøbere. Målt på antallet af kørende biler på vejene er Suzuki, med næsten 125.000 biler, nu det 8. mest udbredte bilmærke i Danmark. En bemærkelsesværdig succes!

Nogle af højdepunkterne fra de 20 år er fx introduktionen af Wagon R modellen, der fra 1998 blev vores første helt store salgssucces, og som hurtigt fik folkekære kaldenavne som Postmand Per og ”kummefryseren”. En anden er SUV’en Vitara og Grand Vitara, der i mange år nærmest var en landeplage over det meste af landet. For ikke at tale om Swift modellen, der siden 2005 har haft en særlig plads i miniklassen som den køreglade bil med et unikt og genkendeligt design. Grand Vitara og Swift modellen var også stærkt medvirkende til, at Suzuki blev Danmarks mest solgte bilmærke i 2005.

Vi fejrer jubilæet med en stor kampagne gennem hele marts måned. Her kan du fx få Swift i en særlig jubilæumsudgave, spare 20.000 kroner på en S-Cross, få 20% jubi-rabat på udstyr til Vitara og låne til en Celerio på ekstra attraktive vilkår. Du kan også deltage i vor jubilæumskonkurrence, hvor vi har sat en Swift "20" model på højkant. Velkommen hos forhandlerne, fx til åbent hus hos søndag, den 13. marts.

Du kan se mere om jubilæumskampagnen her!

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK