Suzuki er verdens største producent af små billige biler. Ca. 3 millioner biler bliver det faktisk til hvert år fra den store japanske koncern. Udover en lav indkøbspris får du også fordelen af, at bilerne kører langt på literen og derved tilgodeses af lave ejerafgifter samt en stærk garanti på 3 år/100.000 km på det mekaniske, samt 12 års rustgaranti. 

Celerio modellen er et rigtigt godt eksempel på, hvorfor Suzuki er så gode til at lave mikrobiler. Den er nemlig ikke særligt lille og den opfører sig heller ikke som en lille bil. Og det til trods for, at den hører til i den såkaldte mikro-klasse. 

Mikrobilen med mest plads
Celerio har 5 døre og plads til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold. Faktisk opleves Celerio langt fra så snæver som andre nye mikrobiler.

Untitled 2 400PxStørst bagagerum
Med en volumen på 254 liter, er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split funktion (60/40), så du har endda mulighed for at udvide bagagerummet når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

11 Celerio Hatchopen 200Px
Længst på literen

Også når det gælder økonomien, er Celerio den nye duks i klassen. Med Suzukis unikke Dualjet motor (standard fra Club udstyrsniveau), kører Celerio hele 27,8 km/l (vejledende forbrug ved blandet kørsel iflg. EU-normen) og den udleder derfor kun 84 gram CO2 pr. km. Og i den billigste Comfort version er EU-normen på pæne 23,3 km/l. Alle modeller hører derfor til i den billigste ejerafgiftsklasse til kun 330 kroner pr. halvår. 

001 1500 GLX 300Px

 

Bedste udstyrsliste
Selv i den billigste Celerio model (Comfort) er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran standard. Et uhørt højt udstyrsniveau til prisen på 102.970 kroner (inkl. levering 3.980 kr.). I Club versionen med Dualjet motor følger fx LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion med fra 109.970. Og topmodellen Exclusive byder endvidere på fx alufælge, el-ruder bag, tågeforlygter og el-betjente sidespejle.

104 400Px


Også med automatgear

Leder du efter en lille bil med automatgear fås Celerio Comfort modellen også med et automatiseret gearskifte (AGS) til kun kr. 120.970. Den har samme fine benzinøkonomi som modellen med manuelt gear (23,3 km/l) og ejerafgiften er derfor også kun 330 kroner halvårligt (2017 sats).

Trækker 400 kg
Som en af de meget få mikrobiler må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge Celerio, når du skal en tur på genbrugspladsen, i byggermarkedet, eller når der skal købes stort ind. Det gælder også for modellen med automatisk gearskift. Så også her er Celerio de andre små biler overlegen.

 

Celerio Med Trailer 440Px

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK