Et godt bilkøb. Hele vejen rundt!

Når vi siger, at Suzuki er et godt bilkøb hele vejen rundt, mener vi ikke kun, at bilerne har en attraktiv udsalgspris. Du kan nemlig også få en bilforsikring til en god pris - og med nogle fornuftige vilkår. Det samme med finansieringen af bilkøbet. Ligesom du kan vælge, at købe en Suzuki Serviceaftale, der for et fast månedligt beløb dækker vedligeholdelse og reparationer. Så du kan med ro i sindet købe en ny bil hos Suzuki. 

De basale fordele som meget udstyr og et prisniveau, der er langt under det, man ellers skal betale for en japansk kvalitetsbil er selvfølgelig i orden. Se bare priserne på fx Swift modellen, hvor der hverken er sparet på motorkraften, udstyret eller køreglæden. Eller på den usædvanlig praktiske mikrobil Celerio, der rummer det meste og som må trækken en lille anhænger.

Swift Side 450Px

Ny bil med god totaløkonomi
Ved køb af en ny Suzuki får du også en rigtig god garantidækning. For Suzuki tør godt stå inde for, at bilerne er produceret i en ordentlig kvalitet. Derfor er alle modeller omfattet af en 3 års/100.000 km mekanisk garanti og 12 år mod rustgennemtæring. Og med biler, der kører langt på literen og har lave ejerafgifter er totaløkonomien bare i orden. Det bevises også når fx Bilpriser.dk laver deres analyser. Fx med 3. førstepladser til Suzuki i deres analyse af biler i mini-klassen. Se mere om analysen her!
Samtidig har vi stor fokus på kundetilfredshed, hvilket fx giver sig til udtryk i topplaceringer for kundernes vurdering af forhandlere og værksteder i FDM's årlige Autoindex undersøgelse blandt bilkøbere.

 

Køb ny bil fra 115.000.-
Suzukis modelprogram starter ved mikrobilen Celerio, der prismæssigt begynder lige under 115.000 kroner (inkl. levering 3.980 kr.) for Club modellen. Her er 5 døre standard og det samme er den gode benzinøkonomi på op til 20,8 km/l ved blandet kørsel (ny og mere restriktiv WLTP-norm). Celerios helt stærke side er dens anvendelighed. Både kabine og bagagerum er stort, det er nemt at komme ind og ud og samtidig må den som en de meget få i klassen trække en anhænger.

Den helt nye og køreglade Swift er mini-klassens friske pust. Her er både ikonisk design, god motorkraft med 90 eller 112 hk, en rigtig flot benzinøkonomi og masser af køreglæde for pengene. Swift priserne starter ved kr. 133.990.

Køber du den nye Baleno, får du en utrolig rummelig bil til priser fra 139.990 og valg mellem 3 motorer inkl. en lille kraftig Boostejet turbomotor, og en med mild-hybrid teknik.

Det nyeste skud i Suzuki programmet er den nye mini-SUV Ignis, der med sin charme, høje siddeposition og gode anvendelighed byder sig til, med priser fra lige under de 133.990 kroner. Så her kan du købe en helt ny SUV i en meget attraktiv prisklasse.

Den skarpslebne Vitara, er prissat fra kr. 197.990 og giver usædvanlig meget SUV for pengene.

Og med priser fra 199.990 beviser den nyeste udgave af crossoveren S-Cross, at det ikke er nødvendigt at give op mod en kvart million for at købe en både stor, rummelig, økonomisk og velkørende familiebil. 

12  

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK