Et godt bilkøb. Hele vejen rundt!

Når vi siger, at Suzuki er et godt bilkøb hele vejen rundt, mener vi ikke kun, at bilerne har en attraktiv udsalgspris. Du kan nemlig også få en bilforsikring til en god pris - og med nogle fornuftige vilkår. Det samme med finansieringen af bilkøbet. Ligesom du kan vælge, at købe en Suzuki Serviceaftale, der for et fast månedligt beløb dækker vedligeholdelse og reparationer. Så du kan med ro i sindet købe en ny bil hos Suzuki. 

De basale fordele som meget udstyr og et prisniveau, der er langt under det, man ellers skal betale for en japansk kvalitetsbil er selvfølgelig i orden. Se bare priserne på fx Swift modellen, hvor der hverken er sparet på motorkraften, udstyret eller køreglæden. Eller på den usædvanlig praktiske mikrobil Celerio, der rummer det meste og som må trækken en lille anhænger.

Swift Side 450Px          Suzuki Swift er den køreglade model i kompaktklassen

Køb ny bil fra 115.000.-
Suzukis modelprogram starter ved mikrobilen Celerio, der prismæssigt begynder lige under 115.000 kroner for Club modellen. Celerios helt stærke side er dens anvendelighed. Både kabine og bagagerum er stort, det er nemt at komme ind og ud og samtidig må den som en de meget få i klassen trække en anhænger.

Den nye og køreglade Swift er mini-klassens friske pust. Her er både ikonisk design, god motorkraft med 90 eller 112 hk, en rigtig flot benzinøkonomi og masser af køreglæde for pengene. Og nu er Suzukis hybridteknik blevet standard i alle modeller med manuelt gear til priser der starter ved 142.990,-.

Køber du den nye Baleno, får du en utrolig rummelig og veludstyret bil. Exclusive modellen til priser fra 169.990 kr. har simpelthen alt i udstyr.

Mini-SUV'en Ignis byder sig til med charme, høj siddeposition, god anvendelighed og hybridteknik til priser fra lige under de 140.000 kroner. Så her kan du købe en helt ny SUV i en meget attraktiv prisklasse.

Den skarpslebne og originale SUV Vitara, er prissat fra 197.990,- og giver usædvanlig meget SUV for pengene.

Og med priser fra 199.990 kroner beviser familie-crossoveren S-Cross, at Suzuki giver rigtigt megen værdi for pengene i en både stor, rummelig, økonomisk og velkørende familiebil. 

Sidste skud på stammen er den ikoniske Suzuki Jimny, der er en rendyrket offroader, der strutter af selvtillid. Her starter priserne ved 234.990,- inkl. AllGrip Pro 4WD. 

 


Ny bil med god totaløkonomi
Ved køb af en ny Suzuki får du også en rigtig god garantidækning. For Suzuki tør godt stå inde for, at bilerne er produceret i en ordentlig kvalitet. Derfor er alle modeller omfattet af en 3 års/100.000 km mekanisk garanti og 12 år mod rustgennemtæring. Og med biler, der kører langt på literen og har lave ejerafgifter er totaløkonomien bare i orden. Det bevises også når fx Bilpriser.dk laver deres analyser. Fx med 3. førstepladser til Suzuki i deres analyse af biler i mini-klassen. Se mere om totaløkonomi analysen her!

Totaloekonomi 450X180

Samtidig har vi stor fokus på kundetilfredshed, hvilket fx giver sig til udtryk i topplaceringer for kundernes vurdering af forhandlere og værksteder i FDM's årlige Autoindex undersøgelse blandt bilkøbere.
 

Billån inkl. 7 års garantiforsikring 
Hos Suzuki kan du få finansieret din nye Suzuki på meget attraktive vilkår. Og det er endda inkl. Drive7, der er en udvidet garantiforsikring som dækker i op til 7 år/150.000 km. Det giver dig ekstra tryghed i bilkøbet. Og hvis du vil have budgetsikkerhed kan du tegne en Suzuki Serviceaftale, hvor du for et fast månedligt beløb er sikret mod uforudsete udgifter til vedligeholdelse og reparation.

Se mere om Suzuki Finansiering her
Se mere om Suzuki Serviceaftaler her

Suzuki Vitara For Og Side            Suzuki Vitara er den originale SUV med stor udstråling

Bilforsikring med første måned gratis
Når du køber en Suzuki får du den første måneds kaskoforsikring uden det koster dig en krone. Og efter den første måned kan forsikringen forstættes på fordelagtige vilkår. Er du fx fyldt 30 år og har kørt skadefrit i den gratis måned, starter du som elitebilist til lav præmie ved tegning af forsikringen.

Se mere om Suzuki Forsikring her

Suzuki Jimny Siden B     Den nye Jimny er en rendyrket offroader med stor selvtillid

Finansiering

Læs om vores vores attraktive billån inkl. 7 års garantiforsikring 

Se mere

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud og kigge nærmere på en Suzuki.

Find forhandler

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK