Hos Suzuki kan du få en bil til familiebrug, der både er rummelig, fleksibel og økonomisk. Den hedder Baleno og fås til priser fra under 133.000 kroner (inkl. levering 3.980 kr). Et andet godt bud på en ideel familebil er den nye S-Cross model med turbomotorer. 

Suzuki Baleno fra 132.990,-
Den ny Suzuki Baleno er en helt ny og god familiebil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, man normalt ikke finder i én og samme bil i den kompakte bilklasse. For med sit strømlinede design oser Baleno af god stil, men den er samtidig super praktisk med uovertruffen plads på bagsædet og med klassens største bagagerum. Hele 355 liter rummer det.
Innovativ teknologi gør Baleno lige så grøn, som den er fræk – med høj ydelse og lavt forbrug. Og så stiller den op med et hidtil uset og højt udstyrsniveau i klassen, og det endda til en attraktiv pris fra 132.990,-.
Kort sagt: Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget at byde på. 

Suzuki Baleno blev nomineret til finalefeltet bestående af kun 5 biler til motorjournalisternes kåring af Årets Bil i Danmark 2017. Og i Bilmagasinets årlige kåring af Årets Bedste Biler, Basta! i forskellige bilklasser løb Baleno med titlen som den bedste minibil. Og det er vi rigtig stolte af. 

Front 450Px

Ny Suzuki Baleno. Kort, men godt:

  • Klasseledende rummelighed i kabine og bagagerum
  • Flot benzinøkonomi fra 16,6 til 18,6 km/l ved blandet kørsel (ny og mere restriktiv WLTP-norm)
  • Radarbaseret sikkerhedsudstyr
  • Ny teknik som fx let platform, mild-hybrid og turbomotor
  • Comfort GOLD model fra 132.990 kr. inkl. 6 airbags, aircondition, CD-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, sædevarme, læderrat m.m. 
  • Active GOLD model fra 137.990 kr. inkl. automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. 
  • Exclusive GOLD modellen med hele luksuspakken, fx Bi-Xenon, klimaanlæg, multimedieanlæg med navigation, alu-fælge og nøglefri betjening fås fra 159.990 kr. 

Pressen skrev!
Se eksempler fra presseomtalen af den nye Suzuki Baleno her:

Biltorvet - En bil med stort potentiale
Hvilkenbil.dk - Det sikre valg i miniklassen
Motorsiden - High-Tech for alle
Bilen.dk - Baleno sprænger rammerne

Skarp familiebil fra 199.990,-
Suzuki S-Cross er en stor familebil, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste af familiens opgaver. I den nye model er der bl.a. kommet en ny og mere markant front med mange flotte detaljer. Og under motorhjelmen ligger Suzukis nye Boosterjet turbomotor klar til både at levere kræfter og god økonomi. Samtidig er alle versionerne opgraderet med mere udstyr.

 

Exclusive Exterior 0001 Rgb

Udstyrslisten omfatter fx 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio med Bluetooth, fartpilot samt fjernbetjent centrallås i den billigste Comfort udgave. Allerede fra mellemste udstyrsniveau Active får du LED forlygter, alufælge, multimediecenter med farveskærm og bakkamera, klimaanlæg, nøglefri start samt læderrat. Og det til en pris fra kun 221.990,-. Og Exclusive modellerne byder endvidere på automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation.

S-Cross fås med Suzukis nye Boosterjet turbobenzin-motorer med direkte indsprøjtning og turbolader. I en 1.0 udgave med 112 hk og i en 1.4 udgave med 140 hk. Begge motorer har et flot kraftoverskud i et bredt omdrejningsområde og de har en norm ved blandet kørsel på hhv. 18,5 og 16,7 km/l iflg. den nye og mere restriktive NEDC-norm. Rigtigt flotte tal for så stor en bil. Derfor er den halvårlige ejerafgift også på kun 580 kroner for 1.0 modellen og 890 kroner for S-Cross 1.4 Boosterjet.

Pressen skrev!
Du kan se nogle af de seneste presseomtaler af den nye rummelige familiebil her:

Biltesteren - Pænt tiltalende bil
Motorsiden - Ærlig snak
Bilmagasinet - Bøjle på tænderne og turbokraft
Politiken - Suzuki giver familiebilen turbokraft 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK