Start Video

Swift til Xtra stærke priser
Den nye Suzuki Swift er bilen, der kan få selv den kedeligste tørvetriller til at sprudle af køreglæde. Sænket undervogn, bred bagdel og masser af frække features tænder bildrømmen, mens letvægtskonstruktionen holder benzinforbruget i stramme tøjler. Og lige nu kan du gøre en ekstra god handel med en af vores to 1,2 Dualjet Xtra modeller, der er spækket med udstyr, og som kun koster fra 129.990,- inkl. automatisk nødbremse. Faktisk er der op til 10.000 kroner at spare!

Swift Blaa Action 1 1700


Swift Club Xtra - fra 129.990,-

Begge Xtra modeller er forsynet med den energieffektive Dualjet motor med 90 hk. Alligevel har de en god økonomi med 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Swift har 5 døre, en rummelig kabine og et pænt stort bagagerum på 265 liter. Og køreglæden er standard! Og selvom prisen kun er 129.990,- inkl. levering, er der ikke sparet på udstyret. Modellen har fx:  

 • Automatisk nødbremsesystem, der advarer og bremser op ved risiko for en kollision
 • Aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende
 • Aircondition
 • CD-radio med USB og aux
 • Bluetooth, håndfri via rattet
 • Læderrat med betjening af Bluetooth og audio
 • El-betjente sideruder for
 • El-sidespejle med varme
 • Fjernbetjent centrallås
 • Splibagsæde (60/40)
 • Højdejusterbart førersæde og rat

Du sparer 9.000 kroner i forhold til normalprisen!

Swift Action Xtra - fra 143.990,-
I Action Xtra modellen til 143.990,- sparer du 10.000 kroner i forhold til normalprisen. Og her har udstyrsniveauet lige fået en tak mere. Her får du nemlig alt Club udstyret plus lækre features som:

 • 16" alufælge
 • Multimedieanlæg med 7" skærm
 • DAB+ radio
 • Apple CarPlay/Android Auto connectivity
 • Bakkamera
 • Sædevarme foran
 • Sorte ruder bag
 • Tågelygter for

Så kan du glæde dig over en bil, der har alt i udstyr, og som er klar til at styre ind i selv de sjoveste sving. 

Suzuki Swift 2017 Rgb 450Px

 

Spar op til 10.000 kr. med en Baleno Xtra
I Suzuki Baleno får du usædvanligt meget bil for pengene. Det er en stor, rummelig familiebil med klassens bedste bagsæde og største bagagerum. Uden brok rummer den både børn, indkøb og habengut. Foruden alt det fede udstyr, den fås med – som fx navigation, automatisk nødbremsesystem, klimaanlæg, bakkamera, multimedieanlæg, xenon-forlygter, hybrid-motor og meget, meget mere. Og lige nu kan du få Baleno Xtra-modeller til særligt kække priser.
Så kom forbi Suzuki forhandlerne og se selv, hvor meget Baleno du får fra kun 129.990 kr. inkl. levering.

Baleno Kornmark 450Px

Suzuki Baleno kan også sole sig i flere hædersbevisninger. Fx var den nomineret til Årets Bil i Danmark 2017 og Bilmagasinet kårede den til årets bedste minibil 2017 i deres Årets Bedste Biler, Basta! Senest har vurderingstjenesten bilpriser.dk analyseret totaløkonomien i 19 minibiler, og her kommer Baleno ud på en flot 2. plads - kun overgået af Suzuki Swift og med Suzuki Ignis på 3. pladsen. Se mere om bilpriser.dk analysen her!

Xtra modeller til en skarp pris.
Lige nu kan du gøre et ekstra godt Baleno kup med en af vores 3 Xtra modeller, hvor du kan spare op til 10.000 kroner i forhold til normalprisen. Modellen er udstyret med den energieffektive og højtydende 1.2 Dualjet motor med 90 hk, der har et benzinforbrug ved blandet kørsel (EU-norm) på flotte 23,8 km/l.  

Comfort Xtra modellen byder fx på udstyr som aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, automatisk nærlys, LED kørelys, lakeret tagspoiler, sidelister,  gulvmåter og meget mere. Du får den til kun 129.990 kr. inkl. levering (3.980 kr.). Spar 9.000 kr!

Vælger du Active Xtra modellen får du alt Comfort udstyret samt en radarstyret nødbremse, der automatisk advarer og bremser bilen ned, hvis der er risiko for en kollision. Og en aktiv fartpilot, der selv holder og justerer afstanden til den forankørende bil. Prisen er her 139.990 kr. inkl. levering og du sparer 10.000 kr!

Med Exclusive Xtra modellen bliver du nærmest forkælet med lækre detaljer. Her får du nemlig alt det som Active modellen har samt multimediecenter med 4-farve skærm, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Samt Bi-Xenon forlygter, der giver et ekstra godt udsyn, flotte 16” alu-fælge, sorte ruder bag samt kromdetaljer. Alt sammen til en pris fra 159.990 kroner inkl. levering. Her sparer du også 10.000 kr!

Rear 450Px

Fotos viser den utroligt veludstyrede Baleno Exclusive Xtra model (dog uden sidelister), der er prissat fra 159.990 kroner inkl. levering (3.980 kr.)

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK