...nu gør vi det alligevel

For de fleste afgiftsplagede danskere er det nemlig ret væsentligt, at den bil man vælger er pålidelig og til at stole på. Og her er der godt nyt fra det britiske bilmagasin What Car? der siden 1973 har hjulpet bilkøbere med at finde ud af, hvor de fik mest bil for pengene.

SUZUKI SWIFT TAGER 1. PLADSEN

Swift Hybrid 450Px

 

Det britiske bilmagasin What Car? har i deres seneste undersøgelse af bilers pålidelighed kåret Suzuki Swift som den mest pålidelige minibil med mellem 6 og 15 år på bagkofangeren.
Mere end 18.000 bilejere er blevet spurgt om deres omkostninger til reparation af bilen, og hvor mange dage de evt. har måtte undvære bilen grundet værkstedsbesøg det sidste år.
Og her har Swift-ejerne faktisk oplevet så få problemer med deres Swift, at den opnåede en score på hele 98,6% ud af 100 – den højeste score blandt alle i minibilklassen. Det kan man da kalde ægte køreglæde!

Du kan se mere om What Car? analysen her og læse om resultatet for Swift her.

Swift Hybrid Img Cropped 2X

SWIFT HYBRID FRA 137.990,-

Vil du også gøre et godt køb, der kan sikre dig køreglæde i mange, mange år frem? Den nye Suzuki Swift er lettere, bredere og frækkere end nogensinde. Og nu har den også Suzukis smarte hybrid-teknologi som standard i alle modeller med manuelt gear. Det kompakte hybridsystem sørger for, at du kan køre længere på literen og udlede mindre CO2. Til glæde for alle. 

SUZUKI OVERHALER DE ANDRE

Hos Suzuki nøjes vi ikke kun med førstepladsen til Swift.

Nu vi alligevel er i gang, står der nemlig også Suzuki i toppen af listen over de mest pålidelige bilmærker generelt – kun overgået af et enkelt luksusmærke. What Car? fastslår dermed, at bilerne fra Suzuki er mere pålidelige end stort set alle andre bilmærker på markedet.

Det er vi også ret stolte af. For det bakker op om vores løfte om at give vores kunder usædvanlig meget bil og køreglæde for pengene.

Du kan læse mere om What Car? pålidelighedstest på deres hjemmeside her.

Suzuki Whatcar Ranking 2020 V02 Alh 1X

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK