Start Video

Suzuki Vitara. En usædvanlig fed SUV

Vitara er som skabt til den vilde natur, men høster også misundelige blikke i storbyjunglen. Selv om den er stærk, tager den hensyn til miljøet med en imponerende brændstoføkonomi. Selv om den er skabt til at knokle, er den fuld af stil og komfort. Og selv om størrelsen indgyder respekt, bliver ingen skræmt af prisen. Som en ægte SUV fås Vitara naturligvis også med 4WD-systemet Allgrip. Vil du slippe endnu flere kræfter løs? Så er Vitara S med brølende Boosterjet turbomotor og 140 galoperende hk nok lige noget for dig! Ikke mindst nu, hvor prisen er faldet 20.000 kr. pga. af den nye afgiftsnedsættelse. Kort sagt, eventyret venter i Suzuki Vitara.

Prøv den hos din Suzuki-forhandler og mærk selv, hvor meget fuldblods-SUV du får til en attraktiv pris fra kun 190.000 kr. Og lige nu kan du gøre en ekstra god handel med vores Vitara Active Edition til kampagnepris.

Suzuki Vitara S Boosterjet 450

God brændstoføkonomi
Vitara fås med en 1,6 liters benzin eller dieselmotor med 120 HK og med 1,4 Boosterjet turbomotor med hele 140  heste. Med forhjulstræk klarer 1,6 benzinmodellen 18,9 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), mens 1,4 modellen har en EU-norm på flotte 19,2 km/l. Modellen med den momentstærke turbodiesel-motor med 320 Nm har en EU-norm på hele 25 km/l. Med andre ord: Vitara byder på en fremragende driftsøkonomi, der kan imponere selv de mest rationelle bilejere.

Suzuki Vitara Boosterjet bag 450

Lækkert udstyr er standard
Vitara fremstår som en skarpsleben og kompakt SUV med stor attitude og udstråling. Du sidder højt og godt i den rummelige kabine, og bagagerummet er stort nok til at opfylde de flestes behov. Og selv i den billigste Comfort version til priser fra 189.990 er udstyr som aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og cd-radio med ratbetjent Bluetooth standard. Næste udstyrstrin - Active til priser fra 209.990 kr. - byder desuden på multimedieanlæg med 7” farveskærm, bakkamera, 17” alufælge, fartpilot og fuldautomatisk aircondition. Og går du op i Exclusive versionen, der er prissat fra 233.990 kr. får du også nøglefri betjening, LED nærlys, indtræk i læder/ruskindsstof, automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og navigation. Og i topmoddellen "S" med Boosterjet motor bydes der også på læderinteriør, sorte alufælge og mange særlige "S" designdetaljer ude og inde. Og med de nye lavere priser kan du nu få en Vitara S fra kun 254.990 kroner.

Og som en ægte SUV kan du selvfølgelig få Suzuki Vitara med firehjulstræk. AllGrip Auto hedder det alsidige og avancerede system, der fås til en merpris på kun 22.000 kr.

Vitara Active Edition - spar 10.000 kr!
Udover fordelen ved afgiftsnedsættelsen på Vitara, kan du lige nu også gøre et ekstra godt køb på en Vitara Active Edition til kampagnepris. Du får en Vitara med 1.6 benzinmotor og Active udstyr, metallak og en ekstraudstyrspakke med navigation til multimedieanlægget samt flotte detaljer som sidelister, bagklapliste og tågelygteinddækning i krom. Samlet pris udgør normalt 222.990 kr., men du får det hele til en samlet kampagnepris på 212.990 kr. Du sparer 10.000 kroner. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Active Edition 450Pxb

Vitara Active Edition modellen med kromdetaljer og navigation fås i begrænset antal. Her vist i 2-farvet lakering, der ikke er standard.

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK