Vitara Boosterjet S

Vitara programmets topmodel er en lækker og usædvanlig Boosterjet S. Under motorhjelmen ligger en benzindrevet turbomotor med 140 hk, og nye design- og udstyrsdetaljer er med til at understrege, at her er en helt særlig Vitara.
002 445Px
Turbomotor med 140 HK
Boosterjet er navnet på Suzukis turbo-benzin motorserie. Den byder på direkte indsprøjtning, turbolader og mange nye løsninger, der gør den kompakt, let og effektiv. I Vitara har motoren 4 cylindre og en volumen på 1,4 liter. Sammen med turboteknikken yder den 140 HK og har et flot drejningsmomentet på 220 Nm i området fra 1.500 til 4.000 omdrejninger pr. minut. Så her er godt med kræfter og overskud til både komfortabel kørsel og hurtig respons op gennem gearene. Tophastigheden er på 200 km/t, og accelerationen fra 0 til 100 km/t klares på kun 9,5 sekunder. Selvom motoren er højtydende, har den en pæn benzinøkonomi på 19,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Det lave forbrug opnås via den relativt lille motorvolumen sammen med en række initiativer, der sparer vægt i motoren, styrer forbrændingen bedre eller nedsætter friktionen på de bevægelige dele.


Lækkert "S" udstyr

Vitara Boosterjet S modellen har alt det udstyr som Exclusive modellen har, fx LED nærlys, radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation samt klimaanlæg. Dertil kommer særligt S-udstyr, som:

  • 5-slidset kølergrill
  • Satinfarvede sidespejle
  • Sortlakerede alu-fælge
  • Rød markering rundt ved LED-nærlygterne
  • Sæder med læder/ruskindsstof og røde syninger
  • Sportslæderrat med røde syninger
  • Instrumentpanel i alu-look
  • Røde ringe om ventilationsdyser og instrumentgruppe
  • Sportspedaler i aluminium

Vitara Boosterjet er også udstyret med en modificeret undervogn med bl.a. nye støddæmpere, ligesom styringen er blevet optimeret for endnu bedre kontrol med bilen.
101 445Px

Fra kr. 259.000 
Vitara Boosterjet S modellen med 6-trins manuelt gearskifte fås fra kr. 258.970 (inkl. levering), mens den med 6-trins automatisk transmission koster fra kr. 283.970,-. Og vil du have den med Suzukis AllGrip 4WD system, fås dette til en merpris på kun 22.000 kroner.
Den fås i 7 farver - heraf to i 2-farvet lakering, og den står klar til en prøvetur hos Suzuki forhandlerne. Glæd dig til en køreoplevelse ud over det sædvanlige. 
201 445Px

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK