Start Video

Oplev den gode, den onde og den virkelig sjove
Swift familien har fået et gult får - den helt nye Swift Sport. Det fejrer vi med en stor Swift-kampagne, hvor du kan opleve alle de sjoveste medlemmer af den køreglade familie og slå til på et af de mange stærke udstyrstilbud, der sætter køreglæden op i et endnu højere gear.
Så kom forbi og oplev hele Swift programmet, og dyrk så lige den nye Swift Sport, der vil gøre naboen gul af misundelse.

Swift Blaa Action 1 1700

Den gode... Swift med 90 hk fra 133.990,-
Suzuki Swift har de helt rigtige former og masser af frække features. Det er klassens sjoveste bil at køre i og den får derfor humøret til at lette.
Selv om priserne begynder ved attraktive 133.990 kr. (inkl. levering) for den billigste Club version med 90 hk Dualjet motor, får du her et rigtig pænt udstyrsniveau. Fx er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, el-spejle med varme, centrallås, læderrat og el-ruder foran standard. 
Swift i Action udgave byder endvidere på multimediecenter med 7" farveskærm, DAB+ radio og bakkamera samt 16" alufælge, tågelygter for, sorte ruder bag og sædevarme. 
Og i Swift Exclusive må du finde dig i et helt udstyrligt udstyrsniveau, som du ikke finder til prisen andre steder. Udover Club og Action udstyret får du nemlig også klimaanlæg, nøglefri betjening med tryk-knap start, navigation, mild-hybrid teknik og LED forlygter med automatisk op- og nedblænding. Plus en avanceret sikkerhedspakke med nødbremse inkl. fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, slingreadvarsel og aktiv fartpilot. Og det til priser fra 168.990 kr. 

208 450Px

Den onde... Udstyrspakker til specialpris
Top din nye Swift med ekstra lir til attraktive priser. Lav undervogn, bredt karrosseri og bred bagdel tænder bildrømmen hos mange. Din nye Swift opfylder til fulde drømmen. Og lige nu kan du tune den med de ondeste styling features, der gør den køreglade frækkert endnu mere fed og sporty. 

Du kan fx få en Sportline pakke med:

  • GT spoilersæt med sorte skærmkanter og sideskørter
  • Lakeret tagspoiler
  • Frontgitter i honey-cumb design med lakeret liste
  • Sportline logo

Kampagneprisen er på kun 8.995 kroner inkl. montering - du sparer ca. 3.000,-. Suzuki forhandlerne står også klar med tilbud på andre udstyrspakker, alu.fælge inkl. dæk til specialpris, sportsudstødning og læderindtræk. Så tag en snak med forhandleren om de mange muligheder, der er for at gøre din Swift endnu frækkere.  

Suzuki Swift Udstyrsmodel 450Px

Her er Swift stylet med både Sportline pakken, røde sidespejle, krom indækning ved tågelygterne og 17" alufælge.


Og den virkelig sjove... Premiere på ny Swift Sport
Ventetiden er ovre, for nu står den nye Swift Sport klar i startboksen til en prøvetur ud over det sædvanlige. Her får du fuldblods køreglæde til en skarp pris fra 224.990 kroner inkl. levering.
Den nye Swift Sport er en komplet re-designet racer, der nægter at gå på kompromis med køreglæden. Se bare her:

  • 140 turboheste, 230 Nm og 6-trins sportsgearkasse
  • Sportsfront, Monroe-undervogn, sportsudstødning, tagspoiler/skørtesæt og 17” alu-fælge
  • Kabine med alu-pedaler, sportssæder, læderrat og fede design-detaljer
  • Nøglefri betjening, trykknap start og LED-forlygter med automatisk op- og nedblænding
  • Automatisk klimaanlæg, multimediecenter med bakkamera, Apple CarPlay, DAB+ radio og navigation
  • Fuld sikkerhedspakke med automatisk nødbremse, aktiv fartpilot med mere

201

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK