Helt ny Suzuki Swift

Den nye Suzuki Swift får humøret til at lette. Med sin nyudviklede letvægtsplatform har den smidt hele 120 kg, selv om den er tungt pakket med fede features. Og med de ekstra centimeter i bredden giver designet også bredere smil. Den fås med 90 hk Dualjet-motor og med en 112 hk Boosterjet-turbomotor, der i den grad booster køreglæden. Begge findes endda i mild-hybrid-udgave, som er optur for både dig, benzinøkonomien og miljøet.

018

Så kom forbi Suzuki forhandlerne og oplev hvor meget køreglæde du får for pengene. Vi glæder os til at se dit glade ansigt, når du ser den nye Swift.  

Lavere, bredere, lettere og frækkere
Den helt nye Swift er lidt lavere, 4 cm bredere og hele 120 kg lettere. Og designmæssigt er det tydeligt at se, at den nye model er tro mod sit DNA. De karakteristiske Swift kendetegn, der har været med til at give modellen sin ikoniske status og store popularitet, er bevaret og forstærket. Med hjulene placeret helt ude i hjørnerne, den markante skulderlinje, de sorte A- og B-stolper og den stilsikre front står den nye Swift helt klar i startboksen. Parat til at give dig et smil på læben når du tager den ud på tur. Den er rap, letkørt og klar til at styre ind i selv de sjoveste sving.

Den nye model er 5-dørs, og de to bagdøre er elegant integreret i designet med skjulte dørhåntag oppe i C-stolpen. Indendøre er der også kræset for dig og passagerne. Med gode og støttende sæder, cockpit inspireret interiør med et lækkert D-formet læderrat og en centerkonsol, der er vinklet 5 grader ind mod førerern for optimal betjening. Skulderpladsen er blevet bedre, og bagagerummet er vokset med hele 25%, så det nu rummer 265 liter (VDA)

Swift Side 450Px

Den nye Swift står helt klar i startboksen til at løfte arven efter dens succesfulde forgænger. Her er både sportsligt design, mere plads, masser af udstyr, sjove køreegenskaber og attraktive priser fra 133.970,-.


90 eller 112 turbo hk

Den nye Swift kommer med et motorprogram, der sætter ekstra skub i køreglæden, og som kører op til 25 km/l ved blandet kørsel (EU-Norm). Her er ingen kedelige motorer med 60 eller 70 hk, der alligevel ikke giver meget fornøjelse i dagligdagen. Vælg mellem Suzukis energieffektive Dualjet motor med 90 hk og den skarpe Boosterjet turbomotor med 112 hk og 170 Nm. Sammen med bilens lave vægt giver Swift dig både køreglæde, høj ydelse og lavt forbrug. 
Begge motorer fås også med Suzukis mild-hybrid teknik, hvor en lille el-motor assisterer benzinmotoren under acceleration, og derved spares der på de dyre dråber. Alle Swift modellerne er i energiklasse A+. 

Suzuki Swift 2017 Rgb 450Px

Fedt udstyr og priser fra 133.970,-
Selv om priserne begynder ved attraktive 133.970 kr. (inkl. levering) for den billigste Club version med 90 hk Dualjet motor, får du her et rigtig pænt udstyrsniveau. Fx er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, el-spejle med varme, centrallås, læderrat og el-ruder foran standard. 
Swift i Action udgave byder endvidere på multimediecenter med 7" farveskærm, DAB+ radio og bakkamera samt 16" alufælge, tågelygter for, sorte ruder bag og sædevarme. Her er priserne fra 145.970 kr. med Dualjet og fra 163.970 kr. med 112 hk Boosterjet motor. Og for en merpris på kun 5.000 kroner får du også automatisk nødbremse samt aktiv fartpilot med i Club eller Action modellerne.
I Swift Exclusive må du finde dig i et helt udstyrligt udstyrsniveau, som du ikke finder til prisen andre steder. Udover Club og Action udstyret får du nemlig også klimaanlæg, nøglefri betjening med tryk-knap start, navigation, mild-hybrid teknik og LED forlygter med automatisk op- og nedblænding. Plus en avanceret sikkerhedspakke med nødbremse inkl. fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, slingreadvarsel og aktiv fartpilot. Og det til priser fra 168.970 kr. med Dualjet motor og fra 186.970 kr. med Boosterjet. 

Ny Suzuki Swift 2017 instrumentbord

 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK