SPAR 10.000 KR PÅ EN SUZUKI SUV

Fars og mors fede ferie starter hos Suzuki. Lige nu kan du nemlig drøne afsted i en ekstra veludstyret SUV og spare 10.000 kr. på herligheden. Både Ignis, S-Cross og Vitara fås i en Holiday-udgave, som er pakket med de fedeste features og suverænt sikkerhedsudstyr. Så uanset om du er til mini, midi eller maxi, så har vi den SUV, du har brug for!

Så kig forbi Suzuki forhandlerne og oplev, hvor usædvanlig meget SUV du får for pengene hos os.

Ignis Holiday. Fra kun 128.990 kr.

Suzuki Ignis er markedets første mini-SUV. Her får du både den høje siddeposition og de gode adgangsforhold, som en SUV giver, og lige nu kan du glæde dig over et par gode kampagnetilbud i Ignis modelprogrammet:

  • Ignis Holiday fås som Club variant med udstyr som automatisk nødbremse, aircondition, el-ruder for og fjernbetjent centrallås fra kun 128.990 kr. Og i Adventure udgaven får du også lækkerier om fx multimediesystem med navigation, bakkamera, Full LED forlygter, nøglefri betjening og Suzukis mild-hybrid system til en pris fra 155.990 kr. Du sparer 10.000 kr!

 

  • Ignis Cannes kampagnemodellen fås fra 142.990 kr., og her får du udstyr som fx multimediesystem, navigation, bakkamera, aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat med mere. Cannes modellen fås også med automatisk nødbremse fra 144.990 kr. Du sparer op til 10.000 kr!

 

001

Se mere om Ignis kampagnemodellerne her

Vitara Holiday. Fra 212.990 kr.

Med sit markante og originale SUV design står den nyeste udgave af Suzuki Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. Her er både stil og temperament og en god rummelighed i kabinen. Holiday kampagnemodellerne fås med den 112 turbo-hk stærke Boosterjet motor og i 2 udstyrsversioner. Og med enten manuelt gear, som automatic eller med Suzukis AllGrip Select 4WD system. Og du sparer 10.000 kr i forhold til normalprisen.

 

  • Vitara 1.0 Active Holiday byder fx på udstyr som klimaanlæg, alu-fælge, multimediecenter, DAB+ radio, Bluetooth, Apple CarPlay, fjernbetjent centrallås, fartpilot og el-ruder foran til en pris fra 212.990 kr. 

  • Som Adventure model har Vitara Holiday alt det, som Active modellen har plus udstyr som indtræk i læder/ruskindstof, el-betjent panorama-soltag, nøglefri betjening, navigation, LED forlygter og automatisk nødbremse til priser fra 242.990 kr.

Suzuki Vitara For Og Side
Se mere om Vitara Holiday kampagnen her   

 

S-Cross Holiday. Fra 216.990 kr.

Suzuki S-Cross er vores store familie crossover. Her mødes det bedste fra en stationcar og en SUV i én og samme bil. Her er både godt udsyn, god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare de fleste af familiens opgaver. Du kan få Holiday kampagnemodellen i 2 veludstyrede udstyrsvarianter og med manuelt gear eller som automatic. Under motorhjelmen ligger Suzukis Boosterjet turbomotor med 112 hk. Du sparer 10.000 kr i forhold til normalprisen.

 

  • S-Cross 1.0 Active Holiday byder fx på udstyr som klimaanlæg, alu-fælge, multimediesystem, Bluetooth, Apple CarPlay, nøglefri betjening, LED forlygter, fartpilot og el-ruder foran til en pris fra kun 216.990 kr. 
  • Og i S-Cross 1.0 Exclusive Holiday modellen får du alt Active udstyret plus automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, navigation, p-sensor for og bag med mere til en pris fra 234.990 kr.

Exclusive_620px_Exterior 0001 Rgb
Se mere om S-Cross Holiday kampagnen her

Book prøvetur

Her kan du bestille en prøvetur i den Suzuki SUV, der tiltaler dig mest. Så står den klar, når det passer dig. 

Book her

Find forhandler

Her kan du finde den nærmeste Suzuki forhandler, når du vil ud at kigge nærmere på en Suzuki SUV.

Find forhandler

Start Video

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK