Costa del Solrød, Coté d’Assens eller Koh Samsø? I år går turen til Danmark. Og uanset om du skal på tur ud i det danske sommerland eller nyde ferien på hjemegnen, så står Suzuki klar med en masse gode udstyrstilbud til dig og din bil. I sommerbrochuren finder du alt lige fra tagbokse og cykelholdere, der giver dig mere plads i bilen, til kølebokse og el-løbehjul, der gør turen sjovere! Plus meget, meget mere, og alt sammen selvfølgelig til super sommerglade priser. Nederst på siden her, kan du også finde din nærmeste forhandler eller booke tid til service, hvis du være sikker på, at Suzukien er ferieklar.

Push Field Img 1

Gør plads til den perfekte ferie
For at give dig den bedste sommerferie har vi fundet superstærke priser på bokse og tagbærere i topkvalitet, der gør det let at transportere baggage til hele familien og udstyr til dine foretrukne fritidsaktiviteter. Se de gode tilbud på cykelholdere, tagbokse og meget mere i vores sommerbrochure.

 

Gør turen sjovere for hele familien
Vi har også samlet et stort udvalg af både smarte og underholdende tilbud, der sikrer, at alle får en fed ferie – både på destinationen og på vejen dertil. Tjek sommerbrochuren med både kølebokse og el-løbehjul plus meget mere til absolut solstrålende priser. Og forkæl både dig selv, din bil og din familie – ja selv hunden er der tænkt på!

Push Field Img 2

SE ALLE DE GODE TILBUD HER
Vi har samlet alle de gode tilbud i sommerbrochuren, som du kan bladre igennem online.

Sommerbrochure Web

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK