Forkæl din bil med omsorgstilbud

Fra søndag den 3. til fredag den 8. november holder vi omsorgsdage, hvor vi byder på ekstra kærlig opmærksomhed og ægte slagtilbud, der kan få ethvert Suzuki-hjerte til at banke. Forkæl din Suzuki med omsorgstilbud, der taler til både fornuft og følelse. Din Suzuki kan også få lidt ekstra omsorg på vores værksted, så du kan køre den kolde tid trygt i møde. Vi vil elske at se dig hos Suzuki forhandlerne.

VINTERDÆK FRA KUN
2.395 KR.


Bliv mere sikkert kørende med 4 stk. kvalitets vinterdæk fra anerkendte mærker som Bridgestone, Continental og  Yokohama. Fra kun 2.395 kr. Eller med 4 vinterhjul, hvor vinterdækkene er monteret på stålfælge fra kun 4.295 kr. Prisen er ekskl. montering og evt. TPMS ventiler.

 

Daek

Ooono

 

TRAFIKALARM KUN 199 KR.

Den populære Ooono trafikalarm advarer om fartkontroller, kø, uheld, vejarbejde og anden vigtig information i trafikken. Nem at betjene via en app på mobilen.

Normalpris 499 kr. Spar 300 kr!

QI LADEFLADE
KUN 699 KR. 

Ledningsfri og usynlig opladning af mobiltelefonen under kørslen. Monteres i midterkonsollen og forudsætter at din mobil er QI kompatibel. Prisen er inkl. montering.

Normalpris 1.200 kr. Spar 501 kr!

 

Ladeflade

 

Maatter

 

GUMMIMÅTTER
KUN 199 KR.

Originale Suzuki gummimåtter, der er fremstillet med optimal pasform til den enkelte model. Beskytter din Suzuki mod vinterens fugt, vand og sjap.

Normalpris op til 570 kr. Spar op til 371 kr!

 

Vi ses til omsorgsdage hos Suzuki forhandlerne

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK