Danmarksmestre i totaløkonomi
Hos Suzuki kan vi bare det der med økonomi. Derfor kommer du langt for dine penge, når du handler bil hos os. Og det er ikke kun fordi, vi sælger vores biler til super skarpe priser, men også fordi vi fokuserer på at holde de løbende omkostninger nede. Fx i forhold til service, finansiering, ejerafgifter, benzinforbug og forsikring af bilen.

Ifølge bilpriser.dk er Suzukis minibiler nr. 1, 2 og 3 i totaløkonomi. Hvad betyder det så? Jo, det betyder blandt andet, at de har lavt værditab, lavt benzinforbrug og lave ejerafgifter. Og det betyder også, at du kan komme rigtig langt i en ny Baleno, Swift eller Ignis uden at bruge en eneste krone på benzin. Vi er nemlig så stolte af den gode totaløkonomi, at vi frem til den 31. oktober forærer dig brændstof til de første 10.000 km, hvis du køber en af de 3 vindere.

Du kan se mere om bilpriser.dk analysen her

Få benzin med til 10.000 km*) 
Når du køber en ny Suzuki Swift, Ignis eller Baleno inden den 31. oktober, forærer vi dig benzinen til de første 10.000 km i din nye Suzuki. Så kan du rigtigt nyde din nye bil uden at skulle tænke over udgifter til benzin.

Kig forbi Suzuki forhandleren til en snak om totaløkonomi og tilbuddet om gratis benzin. Og få samtidig en prøvetur i den Suzuki der tiltaler dig mest. 

450X250 3Vindere

*) Værdi 6.000 kr. (svarende til ca. 21 km/l over 10.000 km og en benzinpris på 12,60 kr. pr. liter) gives som rabat på køb af ny Ignis, Swift eller Baleno. Tilbuddet gælder i perioden fra den 8. til 31.oktober 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Suzuki Swift på 1. pladsen
Vinderen af totaløkonomi analysen er den nye Swift, der er mere køreglad end nogensinde. Den fås med 90 hk Dualjet motor og med en 112 hk Boosterjet turbomotor, der i den grad booster køreglæden. Begge findes endda i mild-hybrid-udgave, som er optur for både dig, benzinøkonomien og miljøet. Swift fås fra 133.990 kroner inkl. levering.

Suzuki Swift 2017 V1 Rgb 450Px

Suzuki Baleno på 2. pladsen
Suzuki Baleno indtager den flotte 2. plads på podiet. Baleno er miniklassens mest rummelige bil, hvor både kabinen og bagagerummet har en klasseledende rummelighed. Baleno stiller op med et højt udstyrsniveau til en attraktiv pris fra kun 139.990,- inkl. levering. Den fås også med Suzukis mild-hybrid teknologi og med Boosterjet turbomotor. Kort sagt: Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget at byde på. 


BALENO 450Px
Suzuki Ignis på 3. pladsen
Markedets første og eneste SUV i miniklassen står selvsikkert på podiets 3. plads. Suzuki Ignis er usædvanlig meget sin egen. Den er både en minibil, men mere potent end som så. Og en ægte SUV. Bare meget mindre og fiksere end de ellers store og tunge SUV-biler. Den fås fra 133.990 kroner inkl. levering. Og du kan også få den med 4WD og Suzukis mild-hybrid system. 

Ignis 450Pxc 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK