Start Video

Danmarksmestre i totaløkonomi
Hos Suzuki kan vi bare det der med økonomi. Derfor kommer du langt for dine penge, når du handler bil hos os. Og det er ikke kun fordi, vi sælger vores biler til super skarpe priser, men også fordi vi fokuserer på at holde de løbende omkostninger nede. Fx i forhold til service, finansiering, ejerafgifter, benzinforbug og forsikring af bilen.

Senest har Bilpriser.dk kåret Suzuki Swift, Baleno og Ignis til Danmarksmestre i totaløkonomi for minibiler takket være lavt værditab, lavt benzinforbrug, lave ejerafgifter og lave finansieringsomkostninger.  Det skal selvfølgelig fejres med manér. Derfor inviterer Suzuki til Totaløkonomiske Dage hos alle forhandlere, og samtidig forærer vi dig benzin til de første 10.000 km, hvis du køber en af de tre store mini-vindere. 

Suzuki på 1., 2. og 3. pladsen!
Vi er lidt stolte. Selvom vi længe har vidst, at vores modeller er stærke på økonomi, er det alligevel dejligt at se det bevist fra en uvildig kilde. Bilpriser.dk har analyseret totaløkonomien i minibiler fra 17 forskellige bilmærker. Og her rydder Suzuki simpelthen bordet ved at parkere den nye Swift på førstepladsen, Baleno på andenpladsen og Ignis på tredjepladsen. Sådan!

Bilpriser.dk har regnet på bilernes værditab, brændstofudgifter og finansieringsomkostninger over 4 år og i alt 80.000 kørte km. De er nået frem til, at den nye Suzuki Swift er miniklassens billigste bil at eje. Skarpt forfulgt af Suzuki Baleno på 2. pladsen. Og på analysens 3. plads står den nye Suzuki Ignis og stråler. Et rigtigt flot resultat, der bekræfter Suzukis stærke position som et af de bilmærker, der har den bedste totaløkonomi. 

Du kan se resultaterne fra bilpriser.dk analysen her

450X250 3Vindere

Få benzin med til 10.000 km*) 
Når du køber en ny Suzuki Swift, Ignis eller Baleno inden den 28. marts, forærer vi dig benzinen til de første 10.000 km i din nye Suzuki. Så kan du rigtigt nyde din nye bil uden at skulle tænke over udgifter til benzin.Counter 125Px
Kig forbi Suzuki forhandleren til en snak om totaløkonomi og tilbuddet om gratis benzin. Og få samtidig en prøvetur i den Suzuki der tiltaler dig mest. 

Suzuki Swift på 1. pladsen
Vinderen af totaløkonomi analysen er den nye Swift, der er mere køreglad end nogensinde. Den fås med 90 hk Dualjet motor og med en 112 hk Boosterjet turbomotor, der i den grad booster køreglæden. Begge findes endda i mild-hybrid-udgave, som er optur for både dig, benzinøkonomien og miljøet. Swift fås fra 129.990 kroner og med Boosterjet turbomotor fra 159.990 kroner.

Suzuki Swift 2017 V1 Rgb 450Px

Suzuki Baleno på 2. pladsen
Suzuki Baleno indtager den flotte 2. plads på podiet. Baleno er miniklassens mest rummelige bil, hvor både kabinen og bagagerummet har en klasseledende rummelighed. Baleno stiller op med et højt udstyrsniveau til en attraktiv pris fra kun 134.990,-. Den fås også med Suzukis mild-hybrid teknologi og med Boosterjet turbomotor. Kort sagt: Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget at byde på. 


BALENO 450Px
Suzuki Ignis på 3. pladsen
Markedets første og eneste SUV i miniklassen står selvsikkert på podiets 3. plads. Suzuki Ignis er usædvanlig meget sin egen. Den er både en minibil, men mere potent end som så. Og en ægte SUV. Bare meget mindre og fiksere end de ellers store og tunge SUV-biler. Den fås fra 132.990 kroner. Og du kan også få den med 4WD og Suzukis mild-hybrid system. 

Ignis 450Pxc 

Drive7 billån
Vores Drive7 billån giver ekstra tryghed i bilkøbet, da du udover et attraktivt billån også får en 7 års garantiforsikring, som bliver aktiv, når fabriksgarantien ophører. Den dækker mekaniske og tekniske fejl frem til bilens 7 års fødselsdag. Se mere om Drive7 her.

Suzuki forsikring
Hos Suzuki kan du frit vælge mellem to fordelagtige forsikringer i forbindelse med bilkøbet:

  1.  Du får vores bedste forsikring i en måned uden beregning eller bindning.
  2.  Du får vores Introforsikring i 6 måneder fra kr. 1.950 (du er fyldt 25 år).

Suzuki forsikring tilbydes i samarbejde med If og du kan se mere her.

En Serviceaftale giver tryghed
Med en Suzuki serviceaftale lægger du bilens økonomi i faste og trygge rammer. Du betaler et fast månedligt beløb for vedligeholdelse af bilen på et autoriseret Suzuki værksted og slipper derfor for uforudsete værkstedsregninger. Du kan tegne en serviceaftale til Swift, Ignis og Baleno, der dækker i 3 år og op til 45.000 kørte km fra 275 kr./måned. 
Se mere om Suzuki Serviceaftaler her.

*) Værdi 5.000 kr. (svarende til ca. 21 km/l over 10.000 km og en benzinpris på 10,50 kr. pr. liter) gives som rabat på køb af ny Ignis, Swift eller Baleno. Tilbuddet gælder i perioden fra 12. til 28. marts 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK