Få et smugkik på den helt nye Swift

Nu nærmer introduktionen af den helt nye Suzuki Swift generation sig. Efterfølgeren til Suzukis største succes nogensinde. Den køreglade supermini er solgt i mere end 33.000 eksemplarer her i Danmark og i mere end 5,5 millioner på verdensplan.
Den officielle Danmarkspremiere er fastlagt til weekenden den 7. - 8. oktober, men du kan allerede nu opleve de første biler ude hos Suzuki forhandlerne. Det skyldes, at vi har fået topmodellen med Exclusive udstyr hjem, og vi kan bare ikke vente med at vise den frem. Priserne for den nye Swift starter ved 129.990,-, mens modellerne med Exclusive udstyr starter ved 164.990 kroner. Så kig forbi en Suzuki forhandler og få en Swift-oplevelse.  

207 450Px

Ny fra inderst til yderst
Den nye Swift er baseret på Suzukis nye letvægts platform (Heartect). Det betyder, at vægten er sænket med ca. 120 kg for en bedre økonomi og køreoplevelse, uden det er gået ud over bilens evne til at beskytte sine passagerer i tilfælde af en kollision. 
Designet er en stærk evolution af det oprindelige Swift udtryk med fokus på at bevare Swift DNA'et, der har gjort modellen så unik. Og med sit brede og lave design med den markante skulderlinje er bilens sportslige fremtoning virkelig blevet skærpet. Også indendøre er alt nyt med fx nye sæder, et nyt og lækkert D-formet rat samt et instrumentbord, der vinkler lidt ind mod føreren.
Den nye Swift er 5-dørs, og rummeligheden er blevet forbedret i forhold til den nuværende model. Den øgede bredde giver mere skulderplads i kabinen, og på bagsædet er der bedre hovedhøjde. Og bagagerummet er nu på 265 liter (VDA), hvilket er hele 54 liter mere end den tidligere model.

105 450Px

90 eller 112 turbo hk
Motormæssigt kan du få den nye Swift med den velkendte og energi-effektive Dualjet motor med 90 hk. Men du kan også få den med Suzukis Boosterjet turbo-benzin motor, der yder 112 hk og har et drejningsmoment på hele 170 Nm ved 2.000 - 3.500 omdrejninger/minut. Begge motorer borger for en god køreoplevelse i det daglige - især fordi den nye platform gør bilen lettere og mere væver. 
I Exclusive versionerne med manuelt gear er både Swift Dualjet og Boosterjet udstyret med Suzukis mild-hybrid teknologi, der samler bremseenergien op for at bruge den til at assistere benzinmotoren ved igangsætning og acceleration. Så benzinøkonomien ved blandet kørsel (EU-norm) er her rigtig flot med 25,0 km/l for modellen med 90 hk og 23,3 km/l for 112 hk Boosterjet versionen.

Flot sikkerhedspakke
Exclusive modellerne kommer som standard med en ret så avanceret sikkerhedspakke. Den består af en kamera- og laserbaseret automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse samt vognbaneassistent og slingreadvarsel. Desuden er der aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende, samt Full LED forlygter med automatisk op- og nedblændning. Se mere om Exclusive sikkerhedsudstyret i filmen ovenfor. 

208 450Px

 

Lækkert Exclusive udstyr
Udover den avancerede sikkerhedspakke kommer Swift Exclusive modellerne også med en omfattende udstyrsliste, der fx indeholder:

 • 16" alufælge i sort/sølv
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
 • Trykknap-start og nøglefri betjening
 • Multimediecenter med 7" touchskærm, DAB+ radio, bakkamera og navigation
 • Bluetooth samt Apple CarPlay og Android Auto
 • D-formet læderat
 • El-ruder for og bag
 • Foldbare sidespejle med varme og blinklys
 • Teleskopjustering af rattet
 • 4" LCD infodisplay i farver
 • Sorte ruder bag
 • Sædevarme for
 • Tågelygter for
 • LED kørelys integreret i forlygterne
 • Mild-hybrid teknik (ej med CVT/aut. gear)
 • Sikkerhedspakken med aut. nødbremse, aktiv fartpilot og Full LED forlygter med aut. op/ned blænding

Og til priser fra 164.990 for en Swift Exclusive med 90 hk Dualjet motor og fra 182.990 med 112 hk Boosterjet motoren er der ingen tvivl om, at man her får utrolig meget værdi og køreglæde for pengene!  

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK