NY RÅ SUZUKI JIMNY PÅ VEJ

Jægere, fotografer, landmænd, skovbrugere, surfere og andre, der sætter ekstra høje krav til deres bils fremkommelighed, har noget at se frem til. Til foråret er vi nemlig klar med en helt ny udgave af bilen, der gennem et halvt århundrede har ædt sig gennem hjulspor, skovstier og muddergrøfter med samme lethed som en langt dyrere offroader.

EN RENDYRKET OFFROADER

Den nye Suzuki Jimny er en rendyrket offroader, der med sine kompakte dimensioner, robuste konstruktion og avancerede 4WD system er bygget til at kunne holde til og klare de sværeste udfordringer ude i terrænet. Den er nemlig konstrueret på en solid chassisramme og med stive for- og bagaksler. Og AllGrip Pro 4WD systemet er med reduktionsgear for den ypperligste trækkraft, når du har brug for det.
Under den markante front ligger en 1.5 benzinmotor med 102 hk, der har et drejningsmoment på 130 Nm. Den har godt med kræfter til at få den lette bil frem overalt, og selve motoren er pakket godt ind for at beskytte de vitale dele ved offroad kørsel.

Suzuki Jimny For

Suzuki Jimny er kun 3,5 meter lang, men det markante design og gode rummelighed får den til at virke større.

Autentisk design

Jimny designet udtrykker, at her kommer en bil, der kan lide at få jord under neglene. Den stejle front, det kvadratiske look og den flade motorhjelm gør det nemmere at bedømme afstanden til bilens hjørner og eventuelle forhindringer. Men det medfører også, at der er en god rummelighed i den kompakte bil. De frække farver, de store sorte skærmkasser og den markante front er med til, at Jimny strutter af selvtillid.
Indvendig er funktionaliteten i højsædet. Der er god plads på de to forsæder, og bagagerummet kan udvides til et regulært rum med helt plant gulv. Alt er designet og tilpasset, så Jimny kan bruges som et arbejdsredskab.  Fx er instrumentbordet smudsafvisende og alle knapper kan betjenes, selvom man har handsker på.

Fedt udstyr

Den nye Jimny kommer til Danmark i 2 udstyrsversioner – Active og Adventure. Og de har fx begge automatisk nødbremse med både bil- og fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, slingreadvarsel, skiltegenkendelse, 6 airbags og selestrammere på alle 4 pladser.
Aircondition, fartpilot, el-ruder, centrallås, sædevarme og Bluetooth er også standard på begge versioner, mens Adventure modellen endvidere har udstyr som LED forlygter, alu.fælge, klimaanlæg, læderrat, sorte ruder bag og multimediesystem med navigation og Apple CarPlay/Android Auto.

Suzuki Jimny Instrumentbord


Kommer til foråret!

Vi forventer at være klar til introduktion af den nye Jimny i løbet af marts måned 2019. Og selvom priserne ikke er helt klar endnu, kan vi indikere en startpris omkring de 225.000-230.000 kroner. Her vil Jimny, som den rendyrkede offroader den er, stå helt unik i markedet med både en solid opbygning, 4WD system med reduktionsgear og en flot udstyrs- og sikkerhedspakke. 

Tilmeld dig vores Jimny nyhedsbrev nedenfor, så vil vi sørge for, at du bliver holdt orienteret om den spændende bil frem mod introduktionen til foråret 2019. 

Suzuki Jimny Bag

Nyhedsbrev

BLIV OPDATERET OM DEN NYE SUZUKI JIMNY

Udfyld dit navn og email og du får mere information om den nye Jimny frem mod introduktionen. Samtidig vil du som en af de første få mulighed for at sætte dig bag rattet til en prøvetur.

*(obligatorisk felt)

Start Video

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK