Har du nogensinde drømt om at begå et kup og slippe afsted med værdier for mange tusinde kroner? Det kan du hos Suzuki, helt lovligt endda. Lige nu findes alle vores biler i KUP-modeller spækket med udstyr til priser, der giver nul skrupler. Så kom forbi en Suzuki forhandler og planlæg dit snedige plot. Her kan du granske hele banden af udstyrspakkede SUV’er til snigerpriser og lure på de listige banditter som Baleno, Swift og Ignis, der alle er i energiklasse A+ og fås fra kun 129.990 kr. Det er altså røverkøb, der kører langt på literen!

Celerio KUP fra 99.990,-

Suzuki Celerio KUP

 

Suzuki Celerio er en usædvanlig praktisk mikrobil. Ikke alene fås den som noget ganske særligt med krog. Den tager også imod familien med 5 døre, 5 gode siddepladser og klassens største bagagerum. Dualjet-motoren med 68 hk leverer flot benzinøkonomi, og den halvårlige ejerafgift ligger på kun 500 kr.

KUP-modellerne starter prismæssigt fra lige under de 100.000 kr. Og allerede her medfølger lækkert udstyr som fx aircondition, Bluetooth, el-ruder fortil, fjernbetjent centrallås, LED-kørelys og cd-radio med MP3 og USB-indgang. Du sparer 15.000 kr.

Den køreglade Swift løfter humøret. Selvom den er tungt pakket med fede features, er den let, agil og økonomisk at køre i. Kup-modellernes effektive 90 hk motor holder brændstofforbruget nede, mens udstyrsniveauet er helt i top til prisen.

Startprisen på kun 129.990 kr. inkluderer automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, aircondition, el-ruder for, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-betjente sidespejle med varme. Opgraderer du til Swift Action KUP-modellen, får du ekstra udstyr med til en værdi af hele 27.000 kr. for en merpris på kun 11.000 kr. Her få du nemlig også 16" alufælge, multimediesystem med DAB+ radio, bakkamera, Apple CarPlay, tågelygter foran og varme i forsæderne.

SWIFT KUP FRA KUN 129.990,-

Suzuki Swift KUP

BALENO KUP FRA 129.990,-

Suzuki Baleno KUP (1)

Suzuki Baleno er familie-rummeligheden selv. Med klassens største bagagerum og bedste bagsæde rummer den uden brok både børn, indkøb og habengut. Baleno fås i 4 KUP-modeller, der alle drives af Suzukis effektive 90 hk Dualjet-motor. Kup-priserne starter på kun 129.990 kr.

Især i Exclusive KUP-versionen til kun 159.990 kr. får du ekstremt meget udstyr for pengene. Fx multimediesystem, bakkamera, navigation, Xenon forlygter, automatisk klimaanlæg, nøglefri betjening og tryk-knap start, alufælge og automatisk nødbremse samt adaptiv fartpilot. Og for kun 5.000 kr. ekstra kan du få Exclusive KUP med Hybrid.

Kun 5.000 kr. i udbetaling
Ja, den er god nok. I forbindelse med Suzuki KUP kampagnen tilbyder vi Suzuki Billån med en udbetaling på kun 5.000 kr! Og det gælder i hele modelprogrammet. Det betyder, at du med en udbetaling på kun 5.000 kr. fx kan blive kørende i en Celerio KUP med en ydelse på kun 1.414 pr. måned.

Eksemplet gælder en Celerio 1.0 Club KUP i standardfarve. Pris: 99.990 kr. Ydelse: 1.414 kr. pr. måned. Løbetid: 96 mdr. Variabel debitorrente: 6,1%. ÅOP: 9,9%. Samlet kreditbeløb: 94.990 kr. Samlede kreditomk.: 40.292 kr. Tilbagebetalingsbeløb: 135.282. Forudsætter betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen, der tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S. Positiv kreditvurdering forudsættes.

IGNIS KUP FRA 129.990,-
Suzuki Ignis KUP


Suzuki Ignis er markedets første og eneste mini-SUV. En ægte SUV til en meget overkommelig pris. Du kan vælge mellem 4 Ignis KUP-modeller til priser fra 129.990 kr. Standard er fx aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder for.

For en merpris på kun 12.000 kroner kan du opgradere til Active KUP-modellen med AEB og få udstyr til en værdi af 47.000 kr. med. Herunder automatisk nødbremse, multimediesystem med DAB+ radio, bakkamera, Apple CarPlay, alu-fælge, el-spejle med varme, tagræling, længdejusterbart bagsæde og sædevarme foran.

Med sit markante SUV-design står den nyeste udgave af Vitara klar med et seriøst skud selvtillid til hverdagen. KUP-modellerne er forsynet med Suzukis Boosterjet motor, der yder 112 turbo-hk. Vælg mellem manuelt gear og automatgear. Og den fås også med Suzukis avancerede AllGrip 4-hjulstræk.

I den billigste Vitara KUP-model til 212.990 kr. får du udstyr med til en værdi af hele 47.000 kr. for en beskeden merpris på kun 15.000 kr. Her får du nemlig både automatisk klimaanlæg, 17" alu-fælge, multimediesystem med DAB+ radio, bakkamera, el-ruder for og bag, tågelygter for, læderrat og meget mere med.

VITARA KUP: MED UDSTYR FOR 47.000,-!
Suzuki Vitara KUP

S-CROSS KUP: MED UDSTYR FOR 62.000,-!
Suzuki S Cross KUP (1)

S-Cross er en usædvanlig skarp familie-crossover, der forener det bedste fra en stationcar og en SUV. Den findes i to KUP-varianter - begge med Suzukis effektive 112 hk Boosterjet turbomotor. Vælg mellem manuelt gear og automatgear.

Den billigste KUP-model fås fra kun 216.990 kr. og har udstyr til en værdi af hele 62.000 kr. for en beskeden merpris på kun 17.000 kr.: LED nær- og fjernlys, 17" alu-fælge, multimediesystem med bakkamera og Apple CarPlay, nøglefri betjening og tryk-knap start, automatisk klimaanlæg (2 zoner), regnsensor med mere.

Vi benytter cookies.

Hvis du klikker videre på suzuki.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies. Læs mere.
OK